ZTE Nubia V18: Επίσημα στις 22 Μαρτίου

ZTE Nubia V18 ανακοίνωση, ZTE Nubia V18: Επίσημα στις 22 Μαρτίου

Ένα νέο smartphone ετοιμάζεται να ανακοινώσει η Nubia της ZTE, σύμφωνα με ανακοίνωσή της στο Weibo. Η εταιρεία δήλωσε ότι θα ανακοινώσει το ZTE Nubia V18 στις 22 Μαρτίου, ακολουθώντας κι άλλες εταιρείες από την Κίνα που θα ανακοινώσουν νέες συσκευές αυτόν τον μήνα.

Από το teaser της εταιρείας μαθαίνουμε ότι η συσκευή θα έρχεται με full screen σχεδιασμό με λεπτά bezels και οθόνη μεγέθους 6 ιντσών.

Εκτός όμως από την οθόνη, δεν γνωρίζουμε κάτι άλλο για τη συσκευή και μέχρι στιγμής δεν είχαμε ακούσει κάτι για αυτήν. Το πιθανότερο είναι να πρόκειται για μία mid-range συσκευή καθώς δεν πρόκειται για μέλος της σειράς Nubia Z και η εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει τις ναυαρχίδες της στους επόμενους μήνες.

Τα υπόλοιπα είναι εικασίες, αλλά πιθανότατα το Nubia V18 θα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και θα έχει αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος στην πλάτη.

Υπενθυμίζουμε ότι πολλές κινέζικες εταιρείες αναμένεται να λανσάρουν τις συσκευές τους τον Μάρτιο. Στις 27 Μαρτίου η Xiaomi θα ανακοινώσει το Mi MIX 2S και η Huawei τη σειρά P20. Η Meizu έχει προγραμματίσει την ανακοίνωση του Meizu E3 στις 21 Μαρτίου, ενώ το Lenovo S5 θα ανακοινωθεί μια ημέρα αργότερα. Επιπλέον, εκτός από το OPPO F7 που ανακοινώθηκε, η OPPO ετοιμάζεται να ανακοινώσει άμεσα και τα OPPO R15 και R15 Dream Mirror Edition. Επιπλέον, η Vivo ανακοίνωσε ότι στις 19 Μαρτίου θα δούμε το Vivo X21.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia

nubia Flip: Άνοιξαν οι προπαραγγελίες παγκοσμίως για το πιο φθηνό αναδιπλούμενο της αγοράς

Το nubia Flip έκανε το ντεμπούτο του στο MWC 2024, όπου αποκαλύφθηκε ότι θα είναι το φθηνότερο αναδιπλούμενο τηλέφωνο στις διεθνείς αγορές.

Smartphones Nubia

nubia Z60 Ultra: Αποκτά Photography Edition με περισσότερη τεχνητή νοημοσύνη

Το nubia Z60 Ultra cameraphone κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες του 2023 με μοναδική κύρια κάμερα 35 mm και δυνατές προδιαγραφές.

Gear ΖΤΕ Nubia ZTE Nubia

Nubia Pad 3D II: Με βελτιωμένη 3D οθόνη, χωρίς γυαλιά και AI eye-tracking

Η ZTE μας έδωσε μια γεύση ενός Nubia Pad 3D δεύτερης γενιάς, σχεδόν ένα χρόνο μετά το άνοιγμα των προπαραγγελιών για την οriginal έκδοση.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.