ZTE Nubia Z9 mini και Z9 Max: Διέρρευσαν πριν γίνουν επίσημα [update]

Λίγο πριν ανακοινωθούν επίσημα σήμερα, διέρρευσαν press renders και φωτογραφίες από τα ZTE Nubia Z9 mini και ZTE Nubia Z9 Max. Το ZTE Nubia Z9 Max έχει καλύτερα χαρακτηριστικά με 64-bit επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB, οθόνη 5.5 ιντσών μάλλον QHD.

Έχει κάμερα 16 Megapixel, δεύτερη κάμερα 8 Megapixel και μπαταρία 2900mAh.

Το ZTE Nubia Z9 mini εμφανίζεται με επεξεργαστή Snapdragon 615, μνήμη RAM 2GB και οθόνη 5 ιντσών 1080p. Έχει την ίδια κάμερα με τον μεγάλο αδερφό 16 Megapixel, δεύτερη κάμερα 8 Megapixel και μπαταρία 2900mAh.

Και τα δυο τρέχουν Android 5.0 Lollipop.

Update
Ανακοινώθηκαν και επίσημα τα ZTE Nubia Z9 Max και ZTE Nubia Z9 mini. Το Z9 Max έχει οθόνη 5.5 ιντσών 1080p, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810, μνήμη RAM 3GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB που μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD. Η κάμερα είναι 16 Megapixel και η δεύτερη κάμερα 8 Megapixel.

Το TE Nubia Z9 Max έχει Hi-Fi audio με 7.1 channel surround χάρη στον επεξεργαστή ήχου AK4375, η μπαταρία είναι στα 2900 mAh. Έχει premium κατασκευή, το frame είναι από τιτάνιο, και το υπόλοιπο από αλουμίνιο και γυαλί. Τρέχει Android 5.0 με nubia UI V2.8.

Το ZTE Nubia Z9 mini έχει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης 1080p, επεξεργαστή Snapdragon 615, μνήμη RAM 2GB,16GB ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να επεκταθεί, ίδια κάμερα με τον μεγαλύτερο αδερφό, μεταλλικό frame και μπαταρία επίσης 2900 mAh.

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας αλλά οι τιμές θα είναι περίπου 360 ευρώ και 220 ευρώ.

zte nubia z9 leaked, ZTE Nubia Z9 mini και Z9 Max: Διέρρευσαν πριν γίνουν επίσημα [update]

zte nubia z9 leaked, ZTE Nubia Z9 mini και Z9 Max: Διέρρευσαν πριν γίνουν επίσημα [update]

zte nubia z9 leaked, ZTE Nubia Z9 mini και Z9 Max: Διέρρευσαν πριν γίνουν επίσημα [update]

zte nubia z9 leaked, ZTE Nubia Z9 mini και Z9 Max: Διέρρευσαν πριν γίνουν επίσημα [update]

zte nubia z9 leaked, ZTE Nubia Z9 mini και Z9 Max: Διέρρευσαν πριν γίνουν επίσημα [update]

zte nubia z9 leaked, ZTE Nubia Z9 mini και Z9 Max: Διέρρευσαν πριν γίνουν επίσημα [update]

zte nubia z9 leaked, ZTE Nubia Z9 mini και Z9 Max: Διέρρευσαν πριν γίνουν επίσημα [update]

zte nubia z9 leaked, ZTE Nubia Z9 mini και Z9 Max: Διέρρευσαν πριν γίνουν επίσημα [update]

zte nubia z9 leaked, ZTE Nubia Z9 mini και Z9 Max: Διέρρευσαν πριν γίνουν επίσημα [update]

zte nubia z9 leaked, ZTE Nubia Z9 mini και Z9 Max: Διέρρευσαν πριν γίνουν επίσημα [update]

zte nubia z9 leaked, ZTE Nubia Z9 mini και Z9 Max: Διέρρευσαν πριν γίνουν επίσημα [update]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
δημήτρης

μινι 5 ιντσες?τι αλλο θα ακουσουμε δηλαδη?

mitsakos

Δεν μπορω να καταλαβω την πολιτικη της ZTE. Προσφατα εβγαλε το blade s6 και τωρα αυτο το μινι το οποιο ειναι της ιδιας κατηγοριας αλλα ελαφρως καλυτερο…χαζομαρες δηλαδη

Βαγγέλης

Snapdragon 810. 3 gb ram. 16 κάμερα micro sd και 360€???????? Το αφεντικό τρελάθηκε και δίνει τζάμπα…

vasilist

Δεν τρελάθηκε απλά με την απόδοση και τα προβλήματα που έχει ο SD810 μόνο έτσι θα πουλήσει.
Δυστηχός αυτή την χρόνια το έχασε το παιχνίδi η qualcom.

Giorgos

Βλέπω για άλλη μια φορά απογοητευμένος οτί ο κλασσικός Ελληνάρας, παρόλο που εδώ μιλάμε για μία συσκευή που πωλείται σχεδόν σε τιμή κόστους (σε σύγκριση με τούς άλλους μεγάλους) και με πραγματικά υπέροχη ποιότητα κατασκευής και χαρακτηριστικά, θα βρεί κάτι να κράξει και να γκρινιάξει, είτε είναι ο επεξεργαστής (που φημήζεται οτί βγάζει προβλήματα, παρόλο που ούτε ένας πραγματικός χρήστης ή reviewer βρήκε κάτι, εκτός απο τις εταιρίες που ρίχνουν όπως πάντα λάσπη η μία στην άλλη για λόγους δυσφήμισης και κέρδους και ότι στην πραγματικότητα ο συγκεκριμένος πετάει και δεν πρόκειται κανείς να δεί σε πραγματικές συνθήκες διαφορές απο exynos, mediatek εκτός απο bench), είτε είναι το μέγεθος της οθόνης είτε το γεγονός οτί έβγαλε καινούργια συσκευή σε μικρό χρονικό διάστημα απο την προηγούμενη.
Τι να πώ, πραγματικά μπράβο παίδες…γιατί το γεγονός οτι η τεχνολογία κάνει άλματα και αναμένεται να δούμε τεχνολογικά θαύματα λίγο γρηγορότερα απο ότι περιμέναμε είναι ένα γεγονός που πρέπει να μας ξενερώνει και να μας κάνει να γκρινιάζουμε…
Εύγε..

Solon

@vassilist
Περίμενε να δούμε πρώτα κανένα κινητό με τον 810 να το πιάσουμε στα χέρια μας και μετά να δούμε αν όντως έχει προβλήματα. Όταν ήταν να πάρω το S4 i9506 με τον 800άρι όλοι μου λέγαν έχει πρόβλημα, υπερθερμαίνετε. Κολοκύθια. Ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα. Πιστεύω πως πίσω από τις τόσες ακυρώσεις του 810 βρίσκονται άλλοι λόγοι και κυρίως το γεγονός ότι κυριολεκτικά μονοπώλησε την προηγούμενη γενιά συσκευών. Κάπως έπρεπε να σπάσει το μονοπώλιο για να μην γίνει η Qualcom η Intel στους ARM. Κι όσο για την απόδοση που λες από όλα τα SoC που έχω δουλέψει (και τα έχω δουλέψει όλα) τα Snapdragon ήταν τα καλύτερα με όλα τα υποσυστήματα να δουλεύουν ρολόι. Με τους Exynos έφαγα lag που πήγαινε σύννεφο και όσο για τους Mediatech….στάσου τούρκο να σου ρίξω. Και στο single core που δουλεύει το 90% των εφαρμογών ο 810 είναι πολύ δυνατότερος από τον οκταπύρηνο Mediateck οπότε τι καθόμαστε και συζητάμε.
Και για να έρθω και στα Nubia αν το mini βγει στα 220 ευρώ όπως λέει το άρθρο θα φύγει σαν ζεστό καρβέλι. Έχει εξαιρετική σχέση χαρακτηριστικών-τιμής.

Solon

Λίγες πληροφορίες για τον Snapdragon 615 που φοράει το Nubia Z9 mini: Snapdragon 615 processor specs CPU Quad-core 1.7GHz ARM Cortex A53 + quad-core 1.0GHz A53 32-bit and 64-bit capable GPU Qualcomm® Adreno™ 405 GPU DSP Hexagon™ V50 DSP (up to 700MHz) Shared Modem & App DSP Modem Integrated 4G LTE World Mode, supporting LTE FDD, LTE TDD, WCDMA (DC-HSPA+, DC-HSUPA), CDMA1x, EV-DO Rev. B, TD- SCDMA and GSM/EDGE CAT4 speeds of up to 150 Mbps 3rd Generation integrated LTE modem, with support for LTE-Broadcast and LTE multimode multi-SIM (TSTS, DSDA and DSDS) RF 3rd gen power efficient LTE multimode transceiver with Qualcomm RF360™ Front End solution for world mode bands, lower power and PCB reduction USB USB 2.0 Bluetooth BT4.0 † Integrated digital core WiFi Qualcomm® VIVE™ 1-stream 802.11n/ac with MU-MIMO † Integrated digital core GPS Qualcomm® IZat™ Gen8C NFC Supported Video/Audio 1080p60 playback with H.264 (AVC) and H.265 (HEVC) formats 1080p30 capture with H.264 (AVC) DASH is supported Camera Up to 21 MP Display Up to WQXGA (2560×1600) Quick Charge Qualcomm® Quick Charge™ 1.0 technology, 1.5A out, Integrated Fuel Gauge Qualcomm Quick Charge 2.0 technology, up to 3A out, Current Path Memory/Storage LPDDR3 800MHz Single-channel 32-bit (6.4GBps)/eMMC 4.51… Συνέχεια »

Σταύρος

Πολύ καλές τιμές αλλά! με την κινεζική αγορά να έχει ξεφύγει οι τιμές αυτές με το ζόρι είναι ανταγωνιστικές…αν γενικά σκέφτεται κανείς να αγοράσει κινητό από Κίνα το gionee elife e7 κάνει πλέον 177 δολάρια και το iuni u2 3gb κάνει 200…
Αν θέλετε ψάξτε τα και θα με θυμηθείτε…
https://www.pandawill.com/iuni-u2-smartphone-3gb-32gb-47-inch-sharp-fhd-screen-quad-core-22ghz-160mp-green-p94945.html
https://www.pandawill.com/gionee-elife-e7-smartphone-3gb-32gb-55-inch-fhd-gorilla-glass-quad-core-nfc-160mp-p98550.html

Solon

@Σταύρος
Όντως, αλλά τα κινητά που αναφέρεις δεν έχουν καμιά σχέση ως προς την ποιότητα κατασκευής με τα ΖΤΕ. Επιπλέον η ΖΤΕ έχει και επίσημο service στην Ευρώπη.

Σταύρος

Από ποιότητα κατασκευής μιλάμε για καλύτερη δυστυχώς. Και λέω δυστυχώς, γιατί εγώ εδώ και 2 μήνες είμαι κάτοχος του nubia z7 mini, το οποίο μου αρέσει πολύ αλλά δεν συγκρίνεται σε ποιότητα κατασκευής με το iuni u2 που αγόρασε η κοπέλα μου…άλλο το μέταλλο άλλο το πλαστικό…Όπως και να έχει δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση, προφανώς και μιλάμε για κινέζικα κινητά και απλώς κατέθεσα τις παραπάνω πληροφορίες γιατί ευτυχώς ή δυστυχώς άλλο τα 220€ για τον snp615 και άλλα τα 180 ή 160€ για τον snp800 όπως και το 1gb παραπάνω ram.

Προσωπικά, από εμπειρία που έχω από τον snp615 που είχα από το zte blade s6 δεν έμεινα ευχαριστημένος, θεωρώ καλύτερο τον φθηνότερο mtk6752…Το μεγάλο πρόβλημα της mediatek τα προηγούμενα χρόνια ήταν το gps-lock. Αυτό λύθηκε, οπότε προς το παρόν είναι ανώτερη σε όλο το Mid-range φάσμα.

Έχω παραπάνω από διετή εμπειρία στα συγκεκριμένα κινητά και θεωρώ πως όχι απλά πολλοί Κινέζοι κατασκευαστές έχουν ανεβάσει επίπεδο, αλλά έχουν κατεβάσει συγχρόνως πολύ τις τιμές τους με αποτέλεσμα να τραβούν όλο και πολύ τα βλέμματα του αγοραστικού κοινού αλλά και των developers!

Χρηστος

Ξερει κανεις site για προπαραγγελια (Ευρωπη);;

φωτης πολυχρονοπουλος

Συγκριτικα με το zte nubia z9 mini υπαρχει το micromax yureka και το coolpad f2 που ειναι και φτηνοτερα δεν νομιζω να πουλησει πολυ,αυτο που προκεται να κανει τρελες πωλησεις με τετοια τιμη ειναι το max οπως εκανε και το one plus one το 2014.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.