ZUK Z1: Σε ευρωπαϊκές χώρες με τιμή 299 ευρώ μέσω Amazon

Τα smartphones της ZUK δεν είναι γνωστά σε εμάς, αλλά είναι η Lenovo της οποίας η ZUK είναι θυγατρική. Το πρώτο της μοντέλο είναι το ZUK Z1 το οποίο ξεκινά να πωλείται στην Ευρώπη μέσω Amazon με τιμή στα 299.99 ευρώ. Οι πρώτες χώρες του ξεκινά η διαθεσιμότητα είναι Ισπανία, Ιταλία, Γερμανία και Μ. Βρετανία.

Το ZUK Z1 έρχεται με οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 801 2.5GHz, Adreno 330 GPU, έχει μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 64GB, κάμερα 13 Megapixel με αισθητήρα Sony (IMX214) και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας.

Η μπροστά κάμερα του ZUK Z1 είναι στα 8 Megapixel με OmniVision αισθητήρα, ενσωματώνει εντυπωσιακή μπαταρία 4100mAh και τρέχει Android 5.1.1. Επίσης έχει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων που είναι ενσωματωμένος στο home button, θύρα USB Type-C 3.0, πάχος 8.9 χλστ. και βάρος 175 γραμμάρια. Είναι δίκαρτο και έχει 4G LTE συνδεσιμότητα.

ZUK Z1: Σε ευρωπαϊκές χώρες με τιμή 299 ευρώ μέσω Amazon, ZUK Z1: Σε ευρωπαϊκές χώρες με τιμή 299 ευρώ μέσω Amazon

ZUK Z1: Σε ευρωπαϊκές χώρες με τιμή 299 ευρώ μέσω Amazon, ZUK Z1: Σε ευρωπαϊκές χώρες με τιμή 299 ευρώ μέσω Amazon

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nik

Μια χαρα.εχει απο ολα.αν στα κινεζομαγαζα παιζει να ειναι πιο φτηνο θα τα σπαει

Kostas K.

Περίπου ίδια τιμή έχει κάτι στα κινεζομαγαζα. Καλή τιμή άλλα υπάρχουν και άλλες επιλογές σε αυτά τα χρήματα με το συγκεκριμένο chipset

NLS

Συμπαθέστατη επιλογή για τα χρήματα. Παλιότερο 32bit chipset, αλλά οκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Lenovo ZUK

Η Lenovo βάζει λουκέτο στην ZUK Mobile

H Lenovo ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θέλει να αλλάξει την στρατηγική της όσον αφορά στα smartphones, ή τουλάχιστον ως προς την ονομασία τους. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί μοντέλα υπό τα brand: Moto, Lenovo, και ZUK Mobile. Όμως, αποφάσισε να βάλει τέλος στα ZUK smartphones.

Smartphones ZUK ZUK android smartphones ZUK smartphones

ZUK Edge: Επίσημο με οθόνη 5.5″, Snapdragon 821, 6GB RAM

Έπειτα από πολλές διαρροές και πληροφορίες, όπως ήταν προγραμματισμένο, το ZUK Edge ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα (ένα brand που ανήκει στη Lenovo). Πρόκειται για ένα high-end κινητό με αρκετά καλή τιμή.

Smartphones ZUK ZUK android smartphones ZUK smartphones

ZUK Edge: Πήρε πιστοποίηση στην Κίνα και αποκαλύφθηκε

Η κινεζική ZUK από ότι φαίνεται σκοπεύει να κυκλοφορήσει άλλη μια νέα συσκευή, με την ονομασία ZUK Edge, που μόλις σήμερα πήρε πιστοποίηση από την Tenna. Φυσικά από το όνομα καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για μια συσκευή η οποία έχει κυρτή οθόνη και στις δύο πλευρές.

Smartphones ZUK ZUK android smartphones ZUK smartphones

ZUK Z2: Οικονομικό με Snapdragon 820 και μνήμη RAM 4GB

Έναν μήνα και κάτι από την επίσημη ανακοίνωση του ZUK Z2 Pro, σήμερα έρχεται το ZUK Z2 με μεταλλικό frame, Android 6.0 Marshmallow, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820 και όλα αυτά με τιμή περίπου στα 245 ευρώ (CNY 1800).