ZUK Z2 Pro: Παρουσιάζεται την επόμενη εβδομάδα με Snapdragon 820

Μετά απο αρκετούς μήνες φημολογίας για το επόμενο smartphone της ZUK, της εταιρίας που υποστηρίζεται απο την Lenovo, ήρθε τελικά η στιγμή να παρουσιαστεί, όπως ανακοίνωσε ο CEO της εταιρίας, στο Κινέζικο twitter, το Weebo.

To μόνο που γνωρίζουμε προς το παρόν για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Ζ2 Pro, είναι ο επεξεργαστής του ο οποίος θα είναι ο Snapdragon 820. Βέβαια, φήμες έκαναν λόγο και για περιστρεφόμενη κάμερα με δυνατότητα περιστροφής ανάλογα με την πλευρά που θέλουμε να τραβήξουμε την φωτογραφία αλλά αυτο αφορούσε το Ζ2 και δεν γνωρίζουμε ακόμα αν είναι οι ίδιες συσκευές. Aν και στην ανακοίνωση του, ο CEO της εταιρίας Chang Cheng δεν αποκάλυψε την ονομασία της συσκευής, διάφορα report αναφέρονται στο Ζ2 Pro.

Τις φήμες για παρουσίαση του Ζ2 Pro την επόμενη εβδομάδα έρχεται να ενισχύσει το Antutu, αφού εμφανίστηκε συσκευή με κωδικό Ζ2121 που είναι μάλλον το Ζ2 Pro. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά που μας δίνει το Antutu, είναι επεξεργαστής Snapdragon 820, οθόνη Full HD και RAM που μπορεί να είναι 3 ή 4 GB. Ο διαθέσιμος εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι 32GB ενώ οι κάμερες της συσκευής θα είναι 13 Megapixel και 8 Megapixel η πίσω και η μπροστά κάμερα αντίστοιχα. Τέλος, το Ζ2 Pro αναμένεται να τρέχει Android 6.0.1 Marshmallow.

Σε λίγες μέρες θα γνωρίζουμε ποια θα είναι τελικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής και αν το Ζ2 και το Ζ2 Pro είναι η ίδια συσκευή ή διαφορετικές εκδοχές. Πάντως, αν τα χαρακτηριστικά που έχουν διαρεύσει είναι πραγματικά, αναμένεται να είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον smartphone.

, ZUK Z2 Pro: Παρουσιάζεται την επόμενη εβδομάδα με Snapdragon 820

, ZUK Z2 Pro: Παρουσιάζεται την επόμενη εβδομάδα με Snapdragon 820

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mitsaras

13 λεει η καμερα στην εικονα..οχι 16 οπως αναφερετε

Κώστας Βλαχάκης

Το διορθωσαμε, ευχαριστουμε.

Solon

Σε σχέση με τα 64gb που πρόσφερε το ZUK 1 το 2 πάει πίσω. Το ZUK1 ήταν πολύ ενδιαφέρουσα και δυνατή συσκευή. Αν είναι έτσι και το 2 με τιμή κάτω από 300 ευρώ τότε θα έχουμε ένα πραγματικό flagship killer!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.