ZUK Z2: Renders δείχνουν περιστρεφόμενη κάμερα

H ΖUK είναι ένα brand που από πίσω έχει την υποστήριξη της Lenovo και έχει κυκλοφορήσει ήδη το ZUK Z1, ένα smartphone με προσεγμένο design, μεσαία χαρακτηριστικά και αρκετά καλή τιμή. Η εταιρεία φαίνεται ότι ετοιμάζει τον διάδοχό του, το ZUK Z2, που θα ανακοινωθεί το 2016 και θα διαφέρει αρκετά από τον προκάτοχό του.

Αν τα renders που διέρρευσαν είναι τα πραγματικά, το ZUK Z2 θα έρθει με περιστρεφόμενη κάμερα. Αυτό σημαίνει ότι το κινητό έχει μόνο μια κάμερα και περιστρέφεται ανάλογα με την πλευρά που θέλεις να τραβήξεις την φωτογραφία. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν θα έχει τον παρόμοιο μηχανισμό όπως για παράδειγμα το OPPO N3, που έχει επίσης περιστρεφόμενη κάμερα, αλλά όλο το πάνω κομμάτι του κινητού περιστρέφεται.

Δυστυχώς για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του δεν διέρρευσαν πληροφορίες εκτός του ότι μπορεί να δούμε επεξεργαστή Snapdragon 820. Επίσης από τα renders βλέπουμε ότι μάλλον θα χρησιμοποιηθεί μέταλλο για την κατασκευή του. Προς το παρόν δεν είναι τίποτα επιβεβαιωμένο και κρατάμε πολλές επιφυλάξεις.

zuk z2 rotating camera, ZUK Z2: Renders δείχνουν περιστρεφόμενη κάμερα

zuk z2 rotating camera, ZUK Z2: Renders δείχνουν περιστρεφόμενη κάμερα

zuk z2 rotating camera, ZUK Z2: Renders δείχνουν περιστρεφόμενη κάμερα

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ευάγγελος

Εντυπωσιακό το ΖUK 2!
Το ZUK 1 , που χάθηκε στην Ελλάδα;

lalakis

Δε μπαίνει σε θήκη, μαζεύει σκόνη, τρίχες κλπ, οτιδήποτε είναι αρθρωτό με τον καιρό βγάζει προβλήματα. Το design εκτός από όμορφο και καινοτόμο, πρέπει να είναι και λειτουργικό. Fail.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Lenovo ZUK

Η Lenovo βάζει λουκέτο στην ZUK Mobile

H Lenovo ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θέλει να αλλάξει την στρατηγική της όσον αφορά στα smartphones, ή τουλάχιστον ως προς την ονομασία τους. Αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί μοντέλα υπό τα brand: Moto, Lenovo, και ZUK Mobile. Όμως, αποφάσισε να βάλει τέλος στα ZUK smartphones.

Smartphones ZUK ZUK android smartphones ZUK smartphones

ZUK Edge: Επίσημο με οθόνη 5.5″, Snapdragon 821, 6GB RAM

Έπειτα από πολλές διαρροές και πληροφορίες, όπως ήταν προγραμματισμένο, το ZUK Edge ανακοινώθηκε σήμερα επίσημα (ένα brand που ανήκει στη Lenovo). Πρόκειται για ένα high-end κινητό με αρκετά καλή τιμή.

Smartphones ZUK ZUK android smartphones ZUK smartphones

ZUK Edge: Πήρε πιστοποίηση στην Κίνα και αποκαλύφθηκε

Η κινεζική ZUK από ότι φαίνεται σκοπεύει να κυκλοφορήσει άλλη μια νέα συσκευή, με την ονομασία ZUK Edge, που μόλις σήμερα πήρε πιστοποίηση από την Tenna. Φυσικά από το όνομα καταλαβαίνει κανείς ότι πρόκειται για μια συσκευή η οποία έχει κυρτή οθόνη και στις δύο πλευρές.

Smartphones ZUK ZUK android smartphones ZUK smartphones

ZUK Z2: Οικονομικό με Snapdragon 820 και μνήμη RAM 4GB

Έναν μήνα και κάτι από την επίσημη ανακοίνωση του ZUK Z2 Pro, σήμερα έρχεται το ZUK Z2 με μεταλλικό frame, Android 6.0 Marshmallow, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820 και όλα αυτά με τιμή περίπου στα 245 ευρώ (CNY 1800).