Τα MP3 player της Apacer στην Ελλάδα

Εγκαινιάζοντας την νέα της συνεργασία με την Apacer, έναν από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές σε προϊόντα Flash Memory, η εταιρία BSI παρουσίασε την πλήρη γκάμα των νέων μοντέλων Apacer MP3 players. Τα συγκεκριμένα μοντέλα διακρίνονται για την υψηλή απόδοση τους, το ξεχωριστό design τους αλλά και από μερικά μοναδικά χαρακτηριστικά που τα κάνουν να ξεχωρίζουν και που τους δίνουν ιδιαίτερη ευελιξία.

Πιο συγκεκριμένα, η γκάμα αποτελείται από τρεις βασικές σειρές, με τα μοντέλα από την κάθε σειρά να είναι διαθέσιμα σε διάφορες χωρητικότητες. Η σειρά Audio Steno AU231 είναι σχεδιασμένη με τρόπο που να είναι εύκολος ο χειρισμός με το ένα χέρι. Διαθέτει φωτιζόμενη LCD οθόνη καθώς και equalizer 5 θέσεων. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η ύπαρξη υποδοχής για κάρτα μνήμης SD/MMC ώστε ο χρήστης να μπορεί με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει την υπάρχουσα μνήμη, φτάνοντας έως και τα 3GB συνολικά (αντιστοιχεί σε περίπου 750 τραγούδια), χωρίς να δεσμεύεται από την ενσωματωμένη μνήμη που η συσκευή διαθέτει! Παράλληλα, μπορεί να το χρησιμοποιήσει και σαν SD/MMC card reader.

Η σειρά AU524 διαθέτει και πάλι την υποδοχή για επέκταση της μνήμης, αλλά για να περιοριστούν οι διαστάσεις, οι συσκευές δέχονται τις μικρότερες σε όγκο κάρτες τύπου microSD. Με αυτό τον τρόπο, η συνολική χωρητικότητα μπορεί να φτάσει έως και τα 3GB, αρκετή για 750 τραγούδια περίπου. Η οθόνη είναι έγχρωμη τύπου OLED ενώ όλα τα μοντέλα είναι επαναφορτιζόμενα και διαθέτουν FM radio με δυνατότητα εγγραφής. Ένα ακόμα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτής της σειράς είναι η ύπαρξη δύο εξόδων ακουστικών τα οποία μάλιστα και περιλαμβάνονται στην συσκευασία.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MP3 players ARM

ARM: Αποκαλυπτήρια σε νέες high-end Cortex-A72 CPU και Mali-T880 GPU

Η ARM έκανε τα αποκαλυπτήρια σε νέα κομμάτια τα οποία θα κάνουν το ντεμπούτο τους στα chips επόμενης γενιάς. Η ARM Cortex-A72 CPU, Mali T-880GPU και CoreLink CCI-500ΘΑ είναι στις mobile συσκευές του 2016. Η 64-bit ARM Cortex-A72 CPU είναι ο διάδοχος της Cortex-A57 και είναι 3.5x φορές πιο γρήγορη από την Cortex-A15 ενώ παράλληλα […]

MP3 players Sony

Sony MDR-AS100W | Νέα σειρά ακουστικών με σπορ σχεδίαση

Η Sony δημιουργεί τα πιο τεχνολογικά προηγμένα και σχεδιαστικά ανατρεπτικά ακουστικά ως σήμερα, αξιοποιώντας πάνω από 60 χρόνια πρωτοπορίας στο χώρο του ήχου. Η νέα σειρά MDR-AS Active Series απευθύνεται στους λάτρεις της μουσικής για τους οποίους η εμφάνιση έχει σημασία ισάξια με την ποιότητα του ήχου και είναι σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται χωρίς δυσκολία […]

MP3 players Sony

Sony NWZ-A820 | Video MP3 player με Bluetooth

Η Sony διευρύνει την οικογένεια ψηφιακών media players WALKMAN με την εύκολη στη χρήση σειρά Video MP3 players NWZ. Τα μοντέλα της σειράς προσφέρουν εκπληκτική ποιότητα ήχου και εικόνας και προηγμένες λειτουργίες, ενώ διαθέτουν εξαιρετικά μεγάλη αυτονομία, μεγάλη οθόνη 2,4 ιντσών και υποστηρίζουν στερεοφωνική σύνδεση Bluetooth.

MP3 players iPod

iPod touch | Η αναβάθμιση

Η Apple ανακοίνωσε σημαντική αναβάθμιση λογισμικού για το iPod touch, κάνοντάς το ακόμα καλύτερο. Οι χρήστες του iPod touch απολαμβάνουν ήδη το πιο προηγμένο web browser του κόσμου με το Safari, και τώρα η Apple πρόσθεσε πέντε ακόμα θαυμάσιες εφαρμογές – Mail, Χάρτες, Μετοχές, Καιρός και Σημειώσεις. Η νέα γραμμή παραγωγής του iPod touch θα […]