H Apple παρουσιάζει το καινούργιο iPod nano

, H Apple παρουσιάζει το καινούργιο iPod nanoΠρόσφατα η Apple παρουσίασε το ολοκαίνουργιο iPod nano, προσθέτοντας στο πιο δημοφιλές music player του κόσμου αναπαραγωγή βίντεο, βελτιωμένο interface καθώς και ένα εκπληκτικό καινούργιο σχεδιασμό. Το νέο iPod nano τώρα περιλαμβάνει μεγαλύτερη οθόνη 2-ιντσών με 204 pixels ανά ίντσα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους χρήστες του να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ταινίες.

Το iPod nano επίσης περιλαμβάνει τρία απολαυστικά παιχνίδια, ενώ επιπλέον παιχνίδια προσφέρονται στο iTunes Store (www.itunes.com). Το iPod nano παρέχει μέχρι και 24 ώρες αναπαραγώγης ήχου ή 5 ώρες αναπαραγωγής βίντεο μέ μία φόρτιση, ενώ το καινούργιο πανέμορφο μεταλλικό του περίβλημα είναι φτιαγμένο από ανοδιωμένο αλουμίνιο και γυαλιστερό ανοξείδωτο ατσάλι, και διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα (ασημί, μαύρο, μπλε και πράσινο).

Το ολοκαίνουργιο iPod nano περιλαμβάνει οθόνη με 204 pixel ανά ίντσα που είναι 65% φωτεινότερη από την προηγούμενη έκδοση του, και με ανάλυση 320 x 240 είναι ιδανικό για να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές εν κινήσει. Το iPod nano επίσης περιλαμβάνει βελτιωμένο interface που προβάλει τα εξώφυλλα των άλμπουμ και φωτογραφίες όπως ποτέ στο παρελθόν, ενώ επίσης περιλαμβάνει το Cover Flow έτσι ώστε να μπορείτε να περιηγηθείτε σε ολόκληρη την μουσική σας συλλογή με βάση το εξώφυλλο των άλμπουμ χρησιμοποιώντας το Click Wheel.

Το καινούργιο iPod nano είναι ιδανικό για παιχνίδια, ενώ διατίθεται με προ-εγγατεστημένο το παιχνίδι ερωτήσεων iQuiz, το Vortex ένα γρήγορο παιχνίδι 360 μοιρών με τούβλακια και την δημοφιλή πασιέντζα Klondike. Επιπλέον παιχνίδια για το iPod nano όπως το Sudoku και το Tetris της Electronic Arts και το Ms. PAC-MAN της NAMCO θα διατίθενται αργότερα μέσα στον μήνα από το iTunes Store.

Το iPod nano συνεργάζεται άψογα με το iTunes, ώστε να κατεβάζετε, να διαχειρίζεστε και να συγχρονίζετε με ευκολία το αγαπημένο σας περιεχόμενο. Μπορείτε να αγοράζετε μουσική, βίντεο και παιχνίδια από το iTunes Store που περιέχει περισσότερα από έξι εκατομμύρια τραγούδια τα οποία μπορείτε να ακούσετε και να προμηθευτήτε με ένα click. Με δυνατότητα αναπαραγωγής μουσικής έως και 24 ώρες και βίντεο έως και 5 ώρες με μία φόρτιση, το καινούργιο iPod nano είναι ο καλύτερος φορητός τρόπος για να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική και ταινίες εν κινήσει.

Το iPod ειναι η πιο δημοφιλής οικογένεια ψηφιακών music players στον κόσμο με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια. Πρόσφατα η Apple παρουσίασε την πιο συναρπαστική σειρά προιόντων iPod με το iPod shuffle σε τέσσερα νέα χρώματα, το iPod classic με δυνατότητα αποθήκευσης 40,000 τραγουδιών, το εκπληκτικό iPod nano με δυνατότητα αναπαραγωγής βίντεο, και το πρωτοποριακό iPod touch με το επαναστατικό περιβάλλον πολλαπλής αφής. Οι χρήστες του iPod μπορούν να επιλέξουν από ένα τεράστιο οικοσύστημα με αξεσουάρ που περιλαμβάνει πάνω από 4.000 προιόντα φταγμένα ειδικά για το iPod όπως θήκες, αξεσουάρ fitness, ηχεία, και συστήματα διασύνδεσης σε πάνω από το 70% των Αμερικάνικων αυτοκινήτων.

H τιμή του iPod nano ξεκινά από 138 ευρώ (προ ΦΠΑ).

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Zwon

APPLE ή αλλιώς τεχνολογία για τους computer illiterate

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.