Alcatel Idol 4 Pro: Η πρώτη εικόνα του νέου high-end Windows 10 smartphone

Η Alcatel ετοιμάζεται να λανσάρει ένα νέο smartphone με Windows 10 Mobile, το οποίο αποκαλείται Alcatel Idol 4 Pro. Αναμένεται να είναι η Pro έκδοση του Idol 4S, αλλά αντί για Android, επιλέγει την mobile πλατφόρμα της Microsoft.

Στην φωτογραφία που ανέβασε ο @evleaks, το Alcatel Idol 4 Pro μοιάζει αρκετά με το Alcatel Idol 4S που ανακοινώθηκε στην MWC 2016. Βλέπουμε κατασκευή από μέταλλο και γυαλί, LED flash στην εμπρόσθια κάμερα, αλλά δεν γνωρίζουμε αν θα μοιράζονται παρόμοια χαρακτηριστικά.

Ενώ Alcatel Idol 4S έχει οθόνη 5.5 ιντσών Quad HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 652, για το Alcatel Idol 4 Pro έχει ακουστεί ότι θα έχει τετραπύρηνο Snapdragon 820, ανάλυση οθόνης 1080p και υποστήριξη για Continuum.

Αν και δεν έχουμε πληροφορίες για τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας, υποθέτουμε ότι το Alcatel Idol 4 Pro θα γίνει το δεύτερο μοντέλο της Alcatel με Windows 10 Mobile, μετά το οικονομικό Alcatel OneTouch Fierce XL.

Τι λέτε για ένα Alcatel με Windows 10 Mobile;

alcatel idol 4 pro windows 10 mobile, Alcatel Idol 4 Pro: Η πρώτη εικόνα του νέου high-end Windows 10 smartphone

Πηγή:1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stavag

Το κλειδί για τα windows mobile είναι να μπουν οι Κινέζοι παίκτες , όπως αρχίζει και γίνεται. Μακάρι γιατί το λειτουργικό είναι super, Το store πρέπει να προσέξουν, που πιστεύω θα γίνει αν ανέβουν και οι χρήστες

Yfanik

Ωραίο φαίνεται αλλά Windows έλεος

NikosAr

Πολύ χαίρομαι που όλο και περισσότεροι κατασκευαστές smartphone επιλέγουν windows OS, όπως είπε και @Staveg λίγο το με το store θέλει παραπάνω δουλειά.

ΚΝ

Ωραίο τηλ φαίνεται και με τα χαρακτηριστικά του θα είναι αρκετά ισχυρό. Τώρα που μπαίνουν πολλοί παίχτες στα windows… Θα υπάρξει και αντίστοιχη άνοδος γιατί έλειπαν τηλ με διαφορετικό και όμορφο ντιζάιν.
Κάτι που θα βοηθούσε είναι να μπορεί να έχεις το στυλ χωρίς τα γνωστά κουτάκια… Θα το έκανε πιο εύχρηστο για αρκετό κόσμο και η επιλογή πάντα είναι κάτι ωραίο σε ένα κινητό.

keysmith

ένα με τα ίδια πλαίσια σε <5΄΄ και android παρακαλώ!

Υ.Γ. αν ισχύει ότι αγοράστηκε η alcatel από nokia (και το τμήμα κινητών?) τότε καλά που θα ξαναδείτε κινητό με windows. Την έχει φυλαγμένη στην MS που την πήρε για ένα κομμάτι ψωμί και την εξαφάνισε.

Christos

Σούπερ το κινητό. Αρχίζει και μεγαλώνει το ενδιαφέρον για τα windows. Πολύ υποσχόμενα τα 10αρια!

basilhs

η αλκατελ δεν ειναι νοκια τσλ ειναι εδο κ 2 χρωνια

basilhs

Ο/Η basilhs h alcatel agorase tin nokia k h nokia tin alcatel m simbolev dio etvn

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Alcatel Alcatel Android Smartphones

Alcatel 1: Αξιόπιστη απόδοση για ατελείωτη ψυχαγωγία με τιμή από 59 ευρώ

Το Alcatel 1 δημιουργήθηκε με γνώμονα την εξασφάλιση της έξυπνης και εύκολης εμπειρίας του χρήστη και τρέχει Android Go.

Smartphones featured Windows 10 Mobile Windows 8.1

Χρήση Windows 10 Mobile smartphone το 2020; Καμία ελπίδα…

Η εμπειρία μας με μία εβδομάδα χρήσης smartphone με Windows 10 Mobile και οι περιπέτειες με ένα νεκρό OS.

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Games Android Gear VR iOS

Minecraft: Τέλος υποστήριξης GearVR, Windows 10 Mobile και άλλων

Αν είστε συνδρομητές της υπηρεσίας Realm σε κάποια από τις παραπάνω πλατφόρμες, θα πρέπει να ζητήσετε refund μετά το τέλος της υποστήριξης.