Android: Ετοιμάζεται καλύτερη κάμερα που αναγνωρίζει ότι βλέπει

Οι πληροφορίες θέλουν τη Google να ετοιμάζει ένα νέο camera feature, το οποίο δοκιμάζει εδώ και πολύ καιρό και θα επιτρέψει στους χρήστες να χρησιμοποιήσουν το standard Google Camera app για να ψάξουν πληροφορίες σχετικά με αυτό που βλέπει η κάμερα.

Όπως αναφέρει το SlashGear, η ενσωμάτωση αυτή θα επιτρέψει στους χρήστες να καθορίσουν με το δάχτυλό τους το αντικείμενο που θέλουν να συλλάβει η κάμερα και στη συνέχεια θα γίνεται η ταυτοποίηση. Το αντικείμενο που απεικονίζεται θα έχει links τα οποία θα οδηγούν στην αγορά του ή θα περιέχουν πληροφορίες γι αυτό.

Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό προοριζόταν μόνο για smartphones, όμως αναφέρεται ότι γίνονται δοκιμές και για “wearable computing device”, λογικά η Google μπορεί να θέλει να το ενσωματώσει στο Google Glass ή σε κάποιο ειδικό AR/VR headset.

google camera app, Android: Ετοιμάζεται καλύτερη κάμερα που αναγνωρίζει ότι βλέπει

google camera app, Android: Ετοιμάζεται καλύτερη κάμερα που αναγνωρίζει ότι βλέπει

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος Παππας

Έχουμε ήδη μπει σε άλλη εποχη, αυτό είναι βέβαιο. Άντε να δούμε τι μας περιμένει σε μερικά χρονάκια από τώρα (2020-2030 πόσο μάλλον 2050-2070)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.