HP Keep Reinventing: Υπόσχεση για συνεχή πρωτοπορία

Σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα, η HP Hellas παρουσίασε πάνω από 20 προϊόντα και λύσεις προσωπικών υπολογιστών και εκτύπωσης για προσωπική καθώς και για επαγγελματική χρήση. Η νέα HP επιβεβαιώνει και στην Ελλάδα την υπόσχεσή της για συνεχή πρωτοπορία.

Η νέα δυναμική της εταιρείας έχει ως πηγή έμπνευσης και κινητήριο δύναμη την προσήλωσή της σε συνεχείς πρωτοποριακές εφευρέσεις: Keep Reinventing.

Κάποια από αυτά είναι τα HP Elite x2 1012 G1 – εξαιρετικά ευέλικτο tablet που προσφέρει την παραγωγικότητα ενός φορητού υπολογιστή, HP EliteBook Folio G1 – το λεπτότερο και ελαφρύτερο business-class notebook στον κόσμο, HP Elite x3 – συνδυάζει τις ανάγκες χρήσης phablet, laptop και desktop σε μία μόνο υπολογιστική συσκευή και HP EliteDesk 800 G1 – desktop υπολογιστής με μεγάλη επεξεργαστική ισχύ, που σχεδιάστηκε για να συνδυάσει την εξοικονόμηση χώρου και τις αποτελεσματικές επιδόσεις.

«Η ΗΡ είναι παγκόσμια πρωτοπόρος στην εκτύπωση και τους προσωπικούς υπολογιστές» δήλωσε ο κ. Βασίλης Αυζώτης, Διευθύνων Σύμβουλος της HP Hellas. «Πιστεύουμε ότι η τεχνολογία πρέπει να κάνει τη ζωή του καθενός καλύτερη, σε όλον τον κόσμο. Αυτή είναι η τεχνολογία που δημιουργούμε και στοχεύει στην ανάπτυξη χρήσιμων, έξυπνων, απλών, σημαντικών λύσεων, που θα κάνουν τη διαφορά στους πελάτες μας. Η τεχνολογία είναι μέσα στην καθημερινή μας ζωή, στο σπίτι, στο γραφείο, στην ψυχαγωγία, στην μετακίνηση και πρέπει να εξελίσσεται για να προσφέρει λύσεις. Θα συνεχίσουμε να εφευρίσκουμε τεχνολογίες και πρωτοποριακές λύσεις αντλώντας έμπνευση από το παγκόσμιο μήνυμά μας: Keep Reinventing».

Είτε πρόκειται για προϊόντα προσωπικής χρήσης, είτε για επαγγελματικές λύσεις, η φιλοσοφία της ΗΡ να δημιουργεί και να προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες για τον κάθε χρήστη αποτυπώνεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά, στο σχεδιασμό, στη χρηστικότητα, τη φιλικότητα, την ισχύ και την απόδοσή τους.

HP Keep Reinventing, HP Keep Reinventing: Υπόσχεση για συνεχή πρωτοπορία

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikmour

Πιθανότερο trollαρισμα στην apple είναι αυτός ο τίτλος για μένα.

giorgosgek

οπως η apple επιπεδο τρολλαρισματος iphone “special edition” (se), πολυ καλυτερο, η HP παντα αξιζε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business HP

Η HP μπλοκάρει ξανά το μελάνι εκτυπωτή τρίτων κατασκευαστών

Η HP εμποδίζει περισσότερους πελάτες να χρησιμοποιούν μελάνι τρίτων κατασκευαστών με τους εκτυπωτές τους, με πολυάριθμες αναφορές διάσπαρτες στο Reddit, στο Twitter και στο κοινοτικό φόρουμ.

Business HP

HP: Πτώση κερδών για το τελευταίο τρίμηνο

Πτώση κερδών ανακοίνωσε η HP Inc. για το τελευταίο τρίμηνο, με την εταιρεία υπολογιστών να ξεπερνά τις εκτιμήσεις των αναλυτών για την κερδοφορία της.

Business HP

Hewlett – Packard: Σχεδιάζει να απολύσει πάνω από 4.000 εργαζομένους

Η αμερικανική κατασκευάστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett – Packard (HP) ανακοίνωσε ότι θα απολύσει από 4.000 ως 6.000 υπαλλήλους της μέχρι το 2025.

Gear Apple HP macOS

H HP χρησιμοποίησε screenshot macOS σε διαφήμιση για Windows laptop

Η HP είναι κατασκευαστής υπολογιστών με Windows, ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως το “τέλειο laptop” είναι αυτό που τρέχει macOS.