HP: “Έρχεται εξαιρετικά λεπτό laptop που ξεπερνά την καινοτομία της Apple”

H HP ετοιμάζεται να ανακοινώσει νέο premium laptop αύριο Τρίτη (5 Απριλίου) και ο επικεφαλής του τμήματος HP PC, Ron Coughlin, με συνέντευξή του The Wall Street Journal ανεβάζει πολύ ψηλά τον πήχη.

Για την ακρίβεια, ο Coughlin λέει ότι για πολλά χρόνια η Apple θεωρούνταν ως η καινοτόμος, αλλά πλέον θα έρθει η HP να αναλάβει τα ηνία: “for years, Apple has been seen as the innovator and the driver of innovation,” but now “HP is really taking over that mantle”.

Αν και πρέπει πρώτα να δούμε τι έχει να ανακοινώσει, η HP μάλλον παίρνει το θάρρος να κάνει τις δηλώσεις μετά το business-focused Elitebook Folio που ανακοινώθηκε στην CES 2016 και είχε πολύ θετική αποδοχή. Έχει πάχος λιγότερο από μισή ίντσα και η HP αναμένεται να πάει ακόμη πιο κάτω με τη νέα ανακοίνωση. Επομένως, πηγαίνει σε κόμη πιο λεπτό πάχος από το MacBook της Apple.

Όπως είπαμε, το νέο laptop της HP θα ανακοινωθεί αύριο στο International Luxury Conference στις Βερσαλίες και προβλέπεται ότι δεν θα απευθύνεται στο μαζικό κοινό, αλλά μάλλον σε λίγους.

hp ultra thin laptop, HP: “Έρχεται εξαιρετικά λεπτό laptop που ξεπερνά την καινοτομία της Apple”

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Πολλοι οι μνηστηρες που ευελπιστουν να γινουν “Apple στη θεση της Apple”!

giorgosgek

Η hp ηταν κορυφη και εβγαζε “πραγματικα” ποιοτικα μηχανηματα και τωρα επεστρεψε, ο μαθητης ξεπερασε τον δασκαλο σε οτι αφορα την “καινοτομια” , ολα τα υπολοιπα ειναι ανεκδοτα παραμυθια , θα αρχισει να τρωει μηνυσεις η καημενη, ετσι κανουν τα μηλα με οποιον τον τρεμουν…

Agnostos13

Μονο που η Apple πουλαει πολλα περισσοτερα απο slim design…
Αυτο δεν εχουν καταλαβει hp και λοιποι που παλευουν με τα ultrabooks (=anti-macbooks). Το να μου στριμωξεις το hardware, να μου βαλεις full hd οθονη και καπακι αλουμινιου δεν θα με κανει να δωσω 1000€ περισσοτερα απο οτι πωλειται το ιδιο μηχανημα χωρις τα παραπανω χαρακτηριστικα…

giorgosgek

Μονο που η hp πουλαγε πολλα περισσοτερα απο την apple πριν αυτη ανεβει , καμια εταιρεια δεν γεννηθηκε στιγμιαια με ονομα και πωλησεις, αν ειναι να αγοραζω κατι για το ονομα και να σκαω 1500 να μου λειπει , αν ειναι να σκαω 1200 και 1500 για design ομως , θα παρω κατι καλυτερο , στη συγκεκριμενη περιπτωση αυτο , που ειναι και μαρκα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.