Huawei: Ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη αύξηση εσόδων από το 2008

Εν αναμονή της επίσημης παρουσίασης του Huawei P9 στις 6 Απριλίου στο Λονδίνο, όπου θα βρίσκεται και το Techblog, οι Κινέζοι ανακοίνωσαν τα ετήσια οικονομικά αποτελέσματα. Το 2015 είχαν συνολικά έσοδα ύψους 61.10 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Αυτό μεταφράζεται σε 37% αύξηση από την προηγούμενη χρονιά και είναι η μεγαλύτερη αύξηση εσόδων της Huawei για τα τελευταία 7 χρόνια. Τα καθαρά κέρδη της Huawei για την χρονιά που μας πέρασε ήταν στα 5.71 δισ. δολάρια, αυξήθηκαν κατά 32% από τα 4.32 δισ. δολ. του 2014.

Το τμήμα των συσκευών έπαιξε σημαντικό ρόλο στην άνοδο των εσόδων με με τις αποστολές να σημειώνουν εντυπωσιακή αύξηση της τάξης του 44%. Υπενθυμίζεται ότι η Huawei έγινε η πρώτη εταιρεία στην Κίνα που ξεπέρασε τα 100 εκατ. αποστολές μέσα στο 2015.

Για το 2016, η Huawei προβλέπει συνολικά έσοδα ύψους 75 δισ. δολαρίων, ενώ μόνο το τμήμα των consumer devices αναμένεται να φέρει στα ταμεία της 30 δισ. δολάρια.

huawei annual revenues, Huawei: Ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη αύξηση εσόδων από το 2008

Πηγή:1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nik

H αλήθεια ειναι πως οι συσκευες που βγαζει είναι απίστευτα καλες.Έκανα φέτος το περασμα από τη. Samsung σε huawei μετά την απογοητευση από τη μη έλευση του note5 και τις ανοησίες χωρις. Sd και removable battery.Δεν ξέρω οι άλλες συσκευες,αλλα το mate8 είναι η καλύτερη συσκευη που εχω δουλέψει κ το μονο που μου ίσως υπερεχει το note4 που συνεχίσω να εχω είναι η. Amoled παρά τη φοβερή οθόνη του mate8 κ η removable battery λόγω κακού προηγουμενου με τη μπαταρία του m7 που ηθελε σερβις για αλλαγή.Καλό ειναι να σχηματιζουμε γνωμη μόνο οταν δουλεψουμε κάτι.

tester

@ Nik τι λέει η κάμερα του Mate8 σε σχέση με αυτή του Note 4;

Atlantios

Δεν ξέρω για το mate8 αλλά ως κάτοχος του nexus 6p η κάμερα δεν είναι καλή. Το λέω αυτό ως ερασιτέχνης φωτογράφος και κρίνοντας απ’την ποιότητα της φωτογραφίας. Ο φακός έχει ατέλειες και διαστρεβλώνει τα αντικείμενα στις άκρες. Επιπλέον ο ήχος αν και δυνατός από ποιότητα είναι σκέτη απογοήτευση. Θέλω όμως να τονίσω ότι έχω πάντα στην κατοχή μου ναυαρχίδες και έτσι οι απαιτήσεις μου είναι αυξημένες σε σχέση με τον μέσο χρήστη. Η κρίση μου σχηματίζεται απ’ την σύγκριση με προηγούμενα μοντέλα που ήταν σαφώς καλύτερα.

tester

@Atlantios Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες γιατί όλα τα reviews λένε για πολύ καλή κάμερα του Nexus. Δεν σε αμφισβητώ γιατί δεν έχω προσωπική άποψη, απλά το αναφέρω.

Δημητρης

Η κάμερα του mate8 είναι αρκετή καλή όχι όμως κορυφαία. Εγω παντως επειδή θεωρώ οτι αυτή η κατηγορία δλδ του mate8 και note4 απευθύνεται περισσότερα σε ανθρώπους που το κινητό τους είναι εργαλείο δουλειάς σε αυτο το κομμάτι παλι κερδίζει το note! Ως καθημερινό κινητό και κινητό ψυχαγωγίας το θεωρώ Νο1! Εκπληκτική μπαταρία και ενα παναλαφρο ui αρκετα παραμετροποιησιμο! Εμφάνιση Νο1 με διαφορά ισως το κοντράρει το edge! Κάτοχος κινητών huawei τα τελευταία 5 χρονια θα συνεχίζω να την εμπιστεύομαι αφού βλέπω την ποιότητα στη δουλειά μου που εχει να κανει με τηλεπικοινωνιες!

Sotiris

Το fail της Huwaei είναι αυτό που έγινε με τις ειδοποιήσεις του Mate 8. Η κάμερα είναι αρκετά καλή αλλά αρκεί αυτό για αυτή τη κατηγορία; Κατα τ άλλα μια πολύ καλή συσκευή.

Atlantios

tester ακριβώς την ίδια εντύπωση είχα και εγώ για τα διάφορα reviews γι’αυτό και το πήρα. Ας πούμε για τάμπλετ έχω το pixel c που θεωρείται κορυφαίο. Λοιπόν δεν πιάνει Wi-Fi όταν βρίσκεται μόλις στο διπλανό δωμάτιο. Να διευκρινίσω σχετικά με το nexus 6p. Είναι σαφώς ένα καλό τηλέφωνο με καλή οθόνη, ταχύτατο επεξεργαστή και μπαταρία που κρατάει άνετα για δύο εικοσιτετράωρα. Η κάμερα τώρα αν την χρησιμοποιεί κάποιος για σκαναρισμα εγγράφων όπως κάνω εγώ είναι άριστη. Είχα ξεχάσει την φωτογραφική μου μηχανή σε κοπή πίτας, όπου ήταν το προσωπικό μου και είπαμε να βγάλουμε μια φώτο. Απογοήτευση! Όσοι ήταν στο κέντρο σχετικά ήταν καλά αν και θεωρώ ότι ο φακός ήταν σκοτεινός. Αυτοί όμως που ήταν στα πλάγια είχαν παραμορφωθεί τα πρόσωπά τους. Άλλα κινητά πολύ πιο φθηνά και παλιάς τεχνολογίας βγάλανε καλύτερες φωτογραφίες υπό τις ίδιες ακριβώς συνθήκες.

tester

@ Atlantios ευχαριστώ για το update. Τσέκαρε και το HDR, έχω δει οτι κάνει τρελή διαφορά στα Nexus.

Nik

Η ΠΊΣΩ ΚΆΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΟΤΕ4 ΕΊΝΑΙ ΕΛΑΦΡΏΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.ΕΝΩ Η ΜΠΡΟΣΤΙΝΉ ΔΕΝ ΠΑΊΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΥΠΈΡ ΤΟΥ ΜΑΤΕ ΕΊΝΑΙ ΌΤΙ ΤΡΈΧΕΙ ΤΑ ΠΆΝΤΑ ΠΙΟ ΓΡΉΓΟΡΑ Κ Η ΡΑΜ ΈΧΕΙ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. ΓΕΝΙΚΆ ΜΕ ΕΞΑΊΡΕΣΗ ΚΆΜΕΡΑ Κ ΑΜΟLED, ΣΤΑ ΆΛΛΑ ΥΠΕΡΈΧΕΙ. ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΉΣΕΙΣ ΤΙ ΘΈΜΑ ΈΧΕΙ ΛΈΤΕ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.