Huawei P9: Τιμή και κυκλοφορία στην Ελλάδα

Το Huawei P9 ανακοινώθηκε επίσημα εδω στο Λονδίνο και το Techblog έχει πληροφορίες σχετικά με την διαθεσιμότητα στην χώρα μας αλλά και την τιμή του. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες, στην Ελλάδα το P9 αλλα και το P9 Plus θα κυκλοφορήσει 50 ευρώ πιο φθηνά.

Δείτε το hands-on video του P9 από το Λονδίνο.

Συγκεκριμένα το P9 θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας μέσα στον Μάιο (σε άλλες χώρες στις 16 Απριλίου) και μόνο το μοντέλο με 3GB RAM και ενσωματωμένη μνήμη 32GB και τιμή 549 ευρώ (50 ευρώ κάτω από τις υπόλοιπες χώρες). Επίσης ανακοινώθηκε και μοντέλο με 4GB RAM και 64GB ενσωματωμένη μνήμη, το οποίο όμως δεν θα έρθει στη χώρα μας.

Σε ότι αφορά το Huawei P9 Plus θα έρθει Ελλάδα τον Ιούνιο με τιμή 699 ευρω (μια έκδοση με 4GB RAM και 64GB ενσωματωμένη μνήμη.

, Huawei P9: Τιμή και κυκλοφορία στην Ελλάδα

, Huawei P9: Τιμή και κυκλοφορία στην Ελλάδα

, Huawei P9: Τιμή και κυκλοφορία στην Ελλάδα

, Huawei P9: Τιμή και κυκλοφορία στην Ελλάδα

, Huawei P9: Τιμή και κυκλοφορία στην Ελλάδα

, Huawei P9: Τιμή και κυκλοφορία στην Ελλάδα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

57 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος z3c

Πολύ καλή επιλογή. Παρά πολύ καλή τιμή.

Μάκης

Εν μέσω κρίσης δεν νομίζω ότι τέτοιες τιμές θεωρούνται ανταγωνιστικές και δυστυχώς βλέπω ότι όλες οι εταιρείες ακολουθούν την τιμολογιακή πολιτική που χάραξε η Apple

VasilisA3

Κινέζικο στα €550 και €700? Ε όχι. Σε αυτά τα λεφτά υπάρχει το S7 που έχει και όνομα όχι χοαουγαι. Εντάξει “μπορεί” να είναι καλύτερο από το S7 (στα χαρτιά) αλλά… κινέζικο. Να είχε €350 και €450 το plus να πω οκ δεν παίζεται. Όμορφο είναι παρολαυτα.

Ευάγγελος

Στην συγκεκριμένη έκθεση η Huawei δεν παρουσίασε και το Lite;
Έχουμε καμιά πληροφορία;

dark_master

@Vasilis A3 καλύτερο από τι?
Το περσινό Μ9 μετά την αναβάθμιση σε Android 6.0 είναι πιο δυνατό από αυτό σε συνολική απόδοση.
Ο επεξεργαστής είναι κατώτερος από Snapdragon, Exynos.
Η κάμερα δεν έχει OIS ενώ η ποιότητα των βίντεο είναι Full HD.
Τα πρώτα δείγματα της κάμερας δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.
Ανάλυση οθόνης χαμηλότερη, αλλά και ζωής της μπαταρίας επίσης.
Sar δεν έχει ανακοινωθεί. Quick fast charge πρότυπο δεν ξέρουμε αν υποστηρίζει.

Ας μη συγκρίνουμε λοιπόν ανόμοια πράγματα με S7, G5 (M10 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, Xperia X Performance δεν ξέρουμε αν θα έρθει προς τα εδώ).

Panos

Όταν λέτε ρε παιδιά “κινέζικο” και το λέτε ειρωνικά για μια εταιρεία όπως η Huawei να ξέρετε ότι εκτίθεστε. Η τιμή για αρχική ναυαρχίδας είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική. Σκεφτείτε λίγο τι παίρνετε σε άλλα “επώνυμα” brands με αυτά τα λεφτά. Εκτός αν είστε κάτω από 20 και ξέρετε μόνο LG ,Htc και Samsung. Αλλιώς θα θυμοσασταν πως ακριβώς ήταν οι ανωτέρω εταιρίες πριν από λίγα χρόνια.. Δεν μιλάω για iPhone γιατί πρόκειται για μια κατηγορία μόνο του και είναι τελείως άλλη συζήτηση

6s_Plus

πολλα τα χρηματα για huawei αντε μεχρι 500 καλα θα ηταν. Τωρα 700 ευρω με οθονη 1080p και f/2.2 φακο πισω ενταξει εδω γελαμε πραγματικα. Σιγουρα απο αποψη οθονης σε καμια περιπτωση δεν λεω πως ειναι χαλια ειδικα amoled και 1080p αλλα δυστυχως ζουμε στο 2016 οχι στο 2014 που αυτα ηταν τα σταναρτς για ναυαρχιδα. Επισης με χαλαει που δεν εχει μενου και ειναι ολα στις οθονιες. και τελος δεν εχει snapdragon η exynos οποτε δεν θα κανει την διαφορα σε αποδοση (https://system-on-a-chip.specout.com/compare/1157-1170/Huawei-HiSilicon-Kirin-950-vs-Qualcomm-Snapdragon-820-MSM8996) και εδω η σχετικη συγκριση αρα με 700 ειναι κακη αγορα. Με 500 θα ηταν οκ

mixtri

6s_Plus, το σχόλιο σου είναι για κλάματα. Δε θα ξοδέψω Ούτε δευτερόλεπτο να σου απαντήσω γιατί είναι παντελώς άσχετο. Και εσυ μαζι του. Στα Φόρουμ πρέπει να έχουμε ένα δείκτη ασχετοσύνης για το σχολιασμό άρθρων.

aptalikos

Θέλω από αυτούς που το επαινούν τώρα να βρεθεί κάποιος να δώσει τα ωραία του 500€ για να το αγοράσει και μετά μιλάμε.

Manos

@VasilisA3 Ακόμα να σε πείσουν οι Κινέζοι (huawei,xiaomi,meizu,oppo,oneplus,κ.α) ότι μπορούν να προσφέρουν καλύτερη ποιότητα ακόμα και από τα μεγάλα ονόματα?
@dark_master Αυτά που μας έγραψες είναι τα σημεία που κάνουν το P9 κατώτερο από τις άλλες ναυαρχίδες, απ’ ότι κατάλαβα. Πως ξέρεις ότι ο επεξεργαστής είναι κατώτερος εφόσον είναι καινούριος και μπαίνει πρώτη φορά στο P9 και πως διαπίστωσες ότι η διάρκεια μπαταρίας είναι χαμηλότερη?

ChrisG

“πολλα τα χρηματα για huawei αντε μεχρι 500 καλα θα ηταν. Τωρα 700 ευρω με οθονη 1080p και f/2.2 φακο πισω ενταξει εδω γελαμε πραγματικα. ”

να γελάς γιατί το 6s plus τα ίδια έχει με 800 ευρώ.και το λέω ως διαπίστωση φιλικά εκτός και αν κάποιοι παθαίνουν διαλέιψεις.και με Lcd ips panel…το βασικό που δεν λές όταν αναφέρεσαι σε android κινητό είναι ότι σε 2-3 μήνες θα είναι εκεί που πρέπει.κάτι με άλλη εταιρεία αυτό δεν συμβάινει.εν ολίγοις η αρχική τιμή ποτέ δεν θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει αλλά αντιθέτως να αφήσεις το κινητό να τσουλήσει μέχρι να πιάσει σωστή τιμή και να βεβαιωθείς παράλληλα οτι έιναι οκ.

Apostolos

Εντάξει γλυκουλι έχει και ir θα το πάρω (Χαχα)
Αν και είμαι αντί Samsungnakias ότι και να λέμε, αν είναι να δώσω τόσα λεφτά που ζητάει η χουαγουει θα τα δώσω στο s7 που όσο και να ναι έχει όνομα ποιότητα δοκιμασμένη εταιρεία εγγύηση αδιάβροχο και άλλα πάρα πολλά.
Επίσης όσο υπάρχει το g4 στα 300 ευρώ δεν έχει πραγματικά καμιά ελπίδα το χουαγουει.

VasilisA3

Παιδιά ειρωνικό ξεειρωνικο οποίος έχει huawai κινητό έχει αυτόματα ένα κινέζικο κινητό, τέλος. Κινεζική εταιρία είναι. Τώρα όσο αφορά την ποιότητα δεν μου λέει κάτι καθως την προσφέρουν πλέον όλες. Ποιοτικά είναι και τα τζιν από την λαϊκή πού κοστιζουν 10€. Οποίος θέλει δικαίωμα του είναι να σκάσει 700€ για κινέζικο κινητό (το ξανά λεω). Επίσης πως αλλάζω το nick name μου έχω το s7 τώρα όχι το α3😋

ChrisG

@VasilisA3 το κινητό φαίνεται πολύ ποιοτικό σε όλα.όχι ακριβώς τέλεια αλλά ψιλοισορροπημένα για όποιον ενδιαφέρεται.η μόνη ένσταση είναι η τιμή αλλά το γνωρίζεις ότι θα πέσει πολύ σύντομα.ήδη το s7 έχει 530 ευρώ στο skroutz.μέχρι το καλοκαίρι το τσιμπάς στα 400-450 τελευταίο μοντέλο κινητό.με άλλη εταιρεία πές μου που γίνεται αυτό;
προσωπικά μου αρέσει ο τετράγωνος σχεδιασμός πολύ.εξού και το ότι δεν αλλάζω το Note 4 με τίποτα προς το παρόν και σε specs_δύναμη-ταχύτητα αλλά και σε σχεδιασμό-σωστή επιλογή υλικών.

fat

@ VasilisA3
ασχετε με ολη την σημασια της λεξης παψε να σχολιαζεις απο εδω κ απο κει
δεν θα μπω καν να σχολιασω αυτα που γραφεις
ειναι σαν να λεω σε μιλαω σε ενα 5χρονο

θα σχολιασω 2 πραματα
1.ναι ασχετε κραξε “κινεζια” για ενα κινιτο που βγηκε απο μια εταιρια που ειναι απτις μεγαλυτερες αν οχι η μεγαλυτερη στον “ΚΟΣΜΟ” στον τομεα της τηλεπικοινωνιας
2.αμα δν ξερεις(αλλα με αυτα που λες που να ξερεις) ολα τα κινητα ειναι κινεζικα πανω κατω

ps
https://www.techgrapple.com/benchmark-kirin-950-vs-snapdragon-820-vs-exynos-7420/
οχι οτι θα καταλαβεις αλλα σαν σχετικος(κτ που δν εισαι εσυ) οφειλα να το ποσταρω
τα φιλια μ στο μαντρι

Max91

Και κινέζικο και 700€??? Αλλά έτσι είναι όταν μια εταιρεία την ψωνίζει εννοείται μετά θα έχει τέτοιες τιμές. Εάν όμως δεν υπήρχαν “φανατικοί” επειδή αυτό είμαστε οι καταναλωτές και δεν αγοράσαμε κάποιο προϊόν τότε να δεις σε ένα εξάμηνο πως η Κάθε εταιρεία θα έριχνε τις τιμές της.

codec

Έχει γυρίσει κάποιος από εσάς το iphone στην πίσω μεριά για να δει ότι γράφει “made in china” ή μόνο από μπροστά το κοιτάτε???

VasiliS7edge

Φίλε @fat μιλά καλύτερα δεν σε προσεβαλα εγω γιατί το 5χρονο που λες μπορεί να σε βρει και να σε κυνηγήσει για ψηφιακό bullying. Εδώ εκφραζουμε τις απόψεις μας με τρόπο όχι προσωπικό. Λοιπόν αν έχει σκοπό να προσβάλεις κάνε το σε άλλον όχι σε εμένα.

ChrisG

@fat ο kirin 950 είναι octa με 1,8 στους χαμηλούς πυρήνες και 2,3 στους υψηλούς.κανείς δεν είπε οτι είναι για πεταμα ο επεξεργαστής απλά με τόσο χώρο που κρατάνε οι πυρήνες στο soc δεν μένει χώρος για την gpu πολύ και συνεπώς μπαίνει η MaliT880 MP4 που δεν είναι και ότι καλύτερο αυτή την στιγμή σε σχέση με τον ανταγωνισμό.για εφαρμογές είναι πολύ δυνατός στα games μέτριο και προς τα κάτω.είναι και ο λόγος που μπαίνει 1080p.φυσικά είναι και το θέμα μείωσης κόστους για μεγαλύτερο κέρδος.σε γενικές γραμμές είναι ένα σχετικά ισορροπημένο κινητό αν εξαιρέσει κανείς την τιμή σε ότι δίνει.
όπως είπε και ο Βασίλης λίγο πιο ευγενικά στον τρόπο που εκφράζεστε.ο καθένας έχει προτίμηση σε κάτι αλλά με λογική μπορούμε να παραθέσουμε τις απόψεις μας.

ctragas

Σχετικά με τον Kirin 955 του P9 (4x 2.5 GHz ARM Cortex-A72 + 4x 1.8 GHz ARM Cortex-Α53): AnTuTu v6 score = 96000 όταν ο Snapdragon 820 φτάνει 131600 στο Xiaomi Mi5 και ο Exynos 8 Octa 8890 στο S7 δίνει 116600 (αλλά με ανάλυση 2560×1440 ενώ τα δύο πρώτα έχουν FHD). Είναι προφανής η υστέρηση του Mali-T880 MP12 650MHz (265 GFlops) συγκριτικά με το Adreno 530 510MHz(407 GFlops). Πόσο μάλλον σε σχέση με το Mali-T880 MP4 (122 GFlops αν τρέχει στα 900MHz όπως ο 950) που έχει ο Kirin 955.Οσον αφορά την ποιότητα κατασκευής της Huawei απλά αψεγάδιαστη.
Συμπερασματικά, αν θέλει κανείς premium design και κατασκευή το P9 είναι μια χαρά. Αν παίζει βαριά παιχνίδια, ας κοιτάξει αλλού.
Προσωπικά θεωρώ ότι η Huawei είναι η κινέζικη Apple και οι τιμές της δεν αντιστοιχούν με τα specs των συσκευών της.

giannis13

καλα ρε ποσο βλακες ειναι εκει στην Google ;; πηγαν και συνεργαστηκαν με κινεζικη εταιρεια για να βγαλουν Νεξους !!! κοιτα να δεις ομως που βγηκε το καλυτερο νεξους ever !

με καμερα, με οθοναρα, με στερεο speakers , με φοβερη μπαταρια με με με ….

κινεζικο λεει , κι εσυ εχεις κορεατικο χαχαχα

το σαρ ειναι σε καλα επιπεδα, γινεται υψηλο οταν χρησιμοποιει και τις 2 κεραιες , σε πολυ δυσκολες περιπτωσεις ..δηλαδη εκει που δεν θα ειχες καθολου σημα με την κινεζια θα εχεις.. 😉

Μανος

@VasiliS7edge Φίλε μου δεν σου είπε κάτι κακό. Αν θέλεις να πεις την γνώμη σου για το S7, μπορείς να πας στο σχετικό άρθρο και να εκφράσεις την αγάπη σου για την Samsung εκεί. Αυτό που κάνεις εδώ δεν είναι σωστό και σίγουρα θα βρεις άτομα σαν τον φίλο @fat να σου θυμίσουν κάποια βασικά πράγματα για την τεχνολογία.

Ιωάννης jb

@VasiliS7edge… Πάρε εσυ μαζί με τους ασχετους απο τεχνολογία τα υπερκοστολογημένα samsung απο τις πρώτες κιόλας μέρες κυκλοφορίας.. στις εξαιρετικά προνομιασκές τιμές..
Και ασε εμένα και μερικούς ακόμα να αγοράζουμε smartphones την στιγμή που πρέπει ουτως ωστε να μη κλαίμε τα λεφτά μας… α και που σαι κορεάτικο τηλ έχεις.. για να μη νομίζεις οτι στο έφτιαξε κανένας albert einstein.. δεν έκανες και τίποτα το τρομερό…

Τέλος για την huawei ήθελα να πω οτι πλέον είναι τεράστια εταιρία και κάποιες συσκευές τις είναι απλά κορυφή… αρα γιατι η τιμές να μην είναι και κορυφή??? Ποιος ο λόγος????

tarif16

@VasiliS7edge
ε όχι και δεν προσβάλεις!!!γιατί κρίνεις τους κατόχους των χουαγουει λες και πήραν συσκευές από τον μπακάλη?είσαι πονηρότερος αυτών? η απλά επίδειξη?
είναι αρκετά ειρωνικό να λες κινεζιά,με την κακή έννοια,όποιο δεν έχει το λογότυπο samsung.
έχεις καρφωθεί πολλάκις και μπαίνεις να σχολιάσεις αρνητικά και με προκατάληψη,τους πάντες και τα πάντα,με το γάντι βέβαια.
γι αυτό μην θίγεσαι που στην αμολάει στραβά ο άλλος παραπάνω.
και για τον χαβαλέ….η κορέα είναι η επιτομή της ανάπτυξης σε σχέση με την κίνα.εγώ πάλι λέω…τι χουαγουει,τι σαμσουνγκ!!!…ζήτω το ζερφον!!!

Tony Cool

ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΩ να διαβάζω τα σχόλια από τα ‘παλικαρια’ που δεν καταδεχονται τα Κινέζικα και κρατάνε στο χέρι κορεατικα!!!Απόλαυση!!! Το ότι σκάνε 800 ευρώ και λένε ‘ναι,αλλά το τηλέφωνο μου είναι γυάλινο και αλουμινένιο,παίρνει micro SD και μιλάω και στη βροχή ‘ προσπαθώντας να το περάσουν σαν καινοτομία είναι ακόμα καλύτερο! Το ότι το έκανε ο Ιάπωνας πριν 5 χρόνια ξέρω γω λεπτομέρεια!!! Πέρα από την πλάκα πολλά συγχαρητήρια στη Samsung, κατάφερε σε μεγάλο βαθμό αυτό που κυνηγουσε χρόνια :να γίνει apple και να πουλάει φύκια για μεταξωτες κορδέλες!

Γιάννης

Είναι αδιανόητο να ακούγονται σχόλια του τύπου κινέζικο κ διάφορα άλλα.Τα πάντα προέρχονται από την Ανατολή(made in China,made in Korea,made in Japan).Δηλαδή για το iphone τι πρέπει να πούμε ότι είναι κινέζικο κινητό αφού αν δε κάνω λάθος.Εγώ ξέρω σαν κάτοχος huawei κινητού ότι εδώ κ 4 χρόνια δε μου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα οπότε θα την ξανατιμήσω αυτή την εταιρεία γιατί με αφήσω απόλυτα ικανοποιημένο.Η τιμή θα πέσει στην πορεία οπότε υπομονή χρειάζεται.

petros

Απλα τα πράγματα , εχει Κινέζικο ο Έλληνας ειναι το καλύτερο, εχει samsung ειναι το καλύτερο, εχει iphone ειναι το καλύτερο κ. λ.π Αν αλλάξει μαρκα γίνεται αυτοματος καλύτερη εκείνη και την προηγούμενη εταιρεία την κράζει

Γιάννης

να φανταστω οσοι κραζετε για ”κινεζια” ειστε οι ιδιοι που οδηγειτε κινεζικα αυτοκινητα ή με μηχανικα μερη κατασκευασμενα στην κινα και εμπιστευεστε καθημερινα τις ζωες σας και της οικογενειας σας σε αυτα. Για κουνηστε λιγο το κεφαλι σας να συνελεθετε. Που να πιασουν και ζεστες οι πολλες… Η υποκρισια σε ολο της το μεγαλειο

Μανος

Τελικα το ρ9 δεν εχει μενου; Ειναι ολα μπροστα;

christosk

Το κινητακι ειναι πολυ ποιοτικο και ομορφο.

Οσο γι αυτους που τσακωνονται πισω απο μια οθονη, για να μην παραδεχτουν οτι η εταιρια που υποστηριζουν (ή εχουν) δεν ειναι η καλυτερη ή το αντιθετο, απλα γελαω. Τις μετοχες σας να χα. Μπραβο ρε παιδια, γελαμε που και που.

Ανακιν

Μακριά από την Κίνα μόνο Κορέα ρε και Samsung με τισ κινεζιες σας

Kostas K.

Όσοι αναφέρονται μειονεκτικά σε κινητά και προϊόντα τεχνολογίας επειδή είναι από την Κίνα εν έτει 2016 απλά παιδιά παρατηστε το. Κούρασε το συγκεκριμένο πράγμα σε κάθε άρθρο και δεν έχετε και καμία σχέση με την τεχνολογία επίσης.

Dg

@Ανακιν Ελα παραδεξου το διαβασες τα σχολια πιο πανω και το ειπες αυτο LOL

fat

@VasiliS7edge
οχι μην με κυνηγησεις για ψηφιακο bullyingω σε παρακαλωωωωω
στο θεμα μας τωρα
ευτυχως οπως βλεπεις κ εσυ δν ειμαι ο μονος που σε κραζει
οπως μιλας σ μιλανε ετσι παει
ωρα να μεγαλωσεις
εδω καλα καλα δν ξερεις τι γραφεις κ μας την λες κιολας κ θες κ techforums
εληξε η συζητηση εδω
chears

Chris

Ωραια συσκευη …αλλα οχι για 550 και 700 αντιστοιχα…Κραζουμε Apple,Samsung ..και παμε να παρουμε ολοι χαουβει και κινεζιες με καμια καινοτομια εκτος απο dual camera που ακομα δεν ειδαμε τι μπορει να κανει…
Οθονη,μπαταρια,performance και κτλ..μετρια προς καλα..

με 350 το πολυ θα το επαιρνα..

Liris11

Πω πω τη κλέφτες που ειναι η κινεζική Huawei αυτο ειναι ίδιο σαν το iPhone 7s 😀😀 πρέπει να ξεκολλήσουμε απο τα brand name’s το 2016 επιτέλους αν θέλετε να πάρετε οποιαδήποτε ναυαρχίδα Δείτε ποσα λευτα διαθέτετε κ Δείτε τα reviews απο το YouTube ας πουμε που συγκρίνουν τα παντα (ταχύτητα καμερα κτλ κ μετα διαλέξετε οτι σας ικανοποιήσει..κ αφήστε τα ρατσιστικά σχολια τύπου κινεζικές κτλ

DimDim

Εμφανισιακα πολύ ωραίο αλλα αμα εχει την ακτινοβολια που είχε το p8 θα πάει άπατο κ αυτό.

Chris

https://www.cnetfrance.fr/produits/huawei-p9-vs-galaxy-s7-le-face-a-face-photo-39835326.htm

Μετά απο τα τέρμα κουνημένα video έρχονται και άλλες συγκρίσεις.

tito@

@ctragas Σωστος!! Γενικα δεν νομιζω οτι το p9/p9 plus εβαλε δυσκολα στον ανταγωνισμο αλλα δεν τα λες κ αδιαφορα σε καμια περιπτωση κ οταν πεσουν οι τιμες θα ειναι μια καλη προταση αλλα πιστευω οχι η καλυτερη…Ο χρονος κ τα reviews θα δειξουν ¨)

Christe

Έχουν ανέβει αρκετά συγκριτικά πλέον. Το P9 είναι δυστυχώς μέτριο στην κάμερα και οι επιδόσεις στο video απαράδεκτες. Δεν ξέρω τι έκαναν. Αν είχε την κάμερα του 6p λιιιιιιιιιιγο βελτιωμένη θα ήταν φανταστική πρόταση. Προσπαθησαν να κάνουν το μπαμ με κάτι νέο, το πέτυχαν, αλλά έπρεπε να είχαν φροντίσει να ήταν αντάξιο των προσδοκιών που δημιούργησαν αλλά και του φανταστικού nexus 6p όσον αφορά την κάμερα. Λ

Tech21man

Πολυ θιξιμο εχει πεσει κ μαλλον αυτοι που ζοριζονται ειναι οι ιδιοι οι κατοχοι hyundai. Γιατι hyundai ειναι κ η θέση της εταιρειας στα κινητα. Παρεμπιτποντως korea δεν ειναι κ οι δύο? Για να πουλα καλοκατασκευεσμενα mid low κινητα σε καλές (σχετικό και αυτο πλεον) καλη ειναι. Αλλα τι να δωσει σε αυτην την κατηγορια; Αφπυ υστερεί ΠΑΝΤΟΥ. Οθονη (ουτε καν αναλυση βαζω μεσα) Chipset με κλασσικα τραγικη gpu στην τελικη βαλε snapdragon…αλλα μπα θα ξεζουμισει τα 19 δολλαρια για να φτιαξει το δικό της περυσινου grade. Καμερα δεν τα εβαλε ποτε με τους κορυφαίους οσο για κυρος…πραγματικα συμπαθεστατη εταιρεια αλλα ουτε αυτο το εχει. Οποτε παροτι μου αρεσει το στυλ τους κ το μεταλλο κτλ ε…οκ το συγκεκριμένο δεν δικαιολογει και για μενα την κατηγορια χρηματων που η ιδια το τοποθετεί. Δεν φτανει να εισαι αρκετα καλος στα 600 πρέπει να εχεις usp (που δεν εχει ουτε ενα) η τουλάχιστο να ριχνει πρωτιες σε ποσους τομεις που δεν το κάνει ποτέ. Δεν νομίζω με τιποτα οτι οποιος εχει 700 για κινητοβθα πει πηρα hyundai για value for money. Μη σου πω οτι θα έρθουνsuper mid 1080 κινητα που θα το σκίζουν για λιγοτερα. Βαζει τρικλοποδιες στον εαυτο της. Η… Συνέχεια »

Lefteris

Καλά νιωστε λίγο τι γράφετε, εγώ δε θα το παίξω ξερολας αλλά πρέπει να μάθουμε τα βασικά… Άλλο Κίνα και άλλο Ιαπωνία… Και συνεχίζω λέτε υπερκοστολογημενο το s7 λες και αυτό δεν είναι!!!! Αν το s7 για σας είναι υπερκοστολογημενο, αυτό είναι επί 100 φορές, κάμερα και gpu όπως και η ανάλυση οθόνης, είναι πολύ κατώτερο σε όλα αυτά!!!! Το κινητό έπρεπε το πολύ να ξεκινάει από 400 ευρώ, καλύτερα να πάρεις οποιαδήποτε περσινή ναυαρχίδα από το σκρουτζ που θα κοστίσει και λιγότερο πάρα αυτό! Έλεος, λέτε τους άλλους φανατικούς ενώ φαίνεται είστε οι ίδιοι!

mixtri

Tech21man, είσαι τόσο άσχετος παιδί μου.

“Η google την πηρε για ενα nexus γιατι φτιαχνει καλα. Αλλα kirin δεν εβαλε. Γιατι?”

Ο Kirin έχει drivers κλειστού κώδικα, η google προσφέρει ανοικτού κώδικα λογισμικό. Μόνο η Qcom έχει opensource. Έλεος με τις χαζομάρες σας. Κλείστε το αν δεν έχετε ιδέα. Από τα φουρνέλα θα μας πέσουν τα μαλλιά.

Το post σου είναι γεμάτο ανακρίβειες. Από πότε η mali είναι χειρότερη GPU. Επειδή το λέει η Antutu? Ποια είναι η Antutu? Όλο μπούρδες!

Γιάννης

Μια χαρά κινητά βγάζει η Huawei ΑΛΛΑ με οθόνη IPS 1080p (δηλαδή 2 σκαλοπάτια κάτω από AMOLED QHD) και κάμερα που απο ότι φαίνεται απο τις πρώτες ενδείξεις δεν φτάνει τις κορυφαίες (S7 ,G5) και επεξεργαστή που είναι αρκετά πιο κάτω απο τον Snapdragon 820 η τιμή είναι αντικειμενικά υπερβολική (ειδικά τα 700 για το μεγάλο).
Και για όσους λένε ότι το iphone τα ίδια έχει μην ξεχνάμε ότι εκεί αγοράζεις το όνομα πρώτα και ας είναι μέτριο σαν κινητό κάτι που δεν συμβαίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση γιατί πρόκειται για μάρκα άγνωστη στο ευρύ κοινό (προσοχή δεν μιλάω για τους ψαγμένους αλλά για άσχετους με την τεχνολογία που είναι και η μεγάλη πλειοψηφία).

mixalhs

οπως ειπα και σε αλλο φορουμ αλλα δν το παραδεχτηκε το παλικαρι ρατσισμος μεχρι και στα smartphones!!!!! To κινητο ειναι μια χαρα εννοειτε οχι το καλυτερο της αγορας αλλα ομορφο και τα κανει ολλα χωρις να κολλαει και με 10χ παραπανω τωρα για τους κολλημενους ειναι κινεζια βαρεθηκα να το βλεπω οσο για τον kirin επειδη εχω p8 σπερνει μπορει να μην ειναι s6-s7 αλλα δν καταλαβενει τπτ τωρα οποιος θελει να την βγαζει εξω και να την μετραει δικαιωμα του….και οσο για τα κινεζικα που λετε φετος ΠΡΩΤΟ !!!! σε δυναμη ειναι το xiaomi mi 5 οποτε τουμπεκει και πεταχτε το s7 στην θαλλασα που σκασατε 850 ευροπουλα

ChrisG

@mixalhs γίνεσαι υπερβολικός.πρώτα να σε ενημέρωσω οτι το mi5 έχει 1080p και 428ppi.μην συγκρίνεις ανόμοια πράγματα και βιάζεσαι να τα πετάξεις στην θάλασσα.χρήματα έχουν όλα.προσωπικά έχω δεί mi5 σε antutu out of the box(θα το βρείς άνετα youtube)με 106k.ένας exynos 8890 σε 1080p αυτή την στιγμή θα είναι ο πιό γρήγορος επεξεργαστής.ήθελα να το δώ σε meizu pro 6 θα πάνε σε helio x25.κρίμα.ίσως το δούμε σε κάποιο άλλο κινητό.
εμένα τα Huawei μου αρέσουν να ξέρεις και ξεχώρισαν απο το p8 σχεδιαστικά.τέλος θα συμφωνήσω όπως και το φωνάζω και εγώ να μην αγοράζετε κινητά πάνω απο 500.αφήστε τα να πέσουν οι τιμές και μετά είναι όλα δικά σας.οι εταιρείες πουλάνε όσο σε βρίσκουν στην τσέπη.μην τους βοηθάτε.είπε κάτι ο Βασίλης.μη πιάνεστε απο τις απόψεις ενός ατόμου.δεν είναι κακό να έχει προτίμηση κάποιος σε μία εταιρεία.άλλος του αρέσει η Honda,η VW,η toytota επειδή έχει μείνει ευχαριστημένος κ.ο.κ…απλά το φάουλ στο huawei είναι η τιμή αλλά θα πέσει όπως θα συμφωνούμε ελπίζω.

Mixalhs

@chrisg παρεξήγηση φιλε Chris ήταν παράδειγμα το xiaomi αν και αν δεις είναι πρώτο στο score τουλάχιστον έτσι λένε. Το θέμα είναι πάρε οποίο σου αρέσει κάνε κρητική για ένα κινητό δέκτη αλλά μας τα πρηξανε φιλε κινεζια τα λενε σαν να σου λένε πετά το!!!! βαρεθηκα να το ακούω πραγματικά , και το πετά το στην θάλασσα τους αξίζει γτ το πήρανε μόνο και μόνο για την μοστρα φιλε 850 ευρώ οταν ο μισθός είναι 350-1000 Μαξ

Mixalhs

Και ναι φέτος δεν αξίζει συμφωνω αλλά θα πέσει πολύ όπως και πέρσι όταν κατέβει αρκετά θα αξίζει αλλά είναι και το g5 που μαρεσει :p

ThEoDoRe 1996

Ναι ρε μάγκες η ακτινοβολία των κινητων σας πείραξε. Το οτι καθε μερα δεχόμαστε κιλά ακτινοβολίας απο διάφορες συσκευές δεν σας πειράζει.

tech21man

Μixtri η mali που βαζει η hyundai ειναι η χειροτερη της σειρας της υπο την εννοια οτι εχει πολυ λιγοτερους πυρηνες απο αυτο που θα επετρεπε να κανει τη διαφορα σε συνδυασμο με την χαμηλοτερη της qhd αναλυσης.

Αλλα οταν προσφερεις κινητο στα 700 και τσιπιαζεις στην gpu μη περιμενεις διθυραμβους η δικαιολογιες μα εγω δεν παιζω παιχνιδια στο κινητο…και μετα λες που πανε οι πωλησεις.

Η google εχει επιλεξει και την Nvidia στο παρελθον και απλα το kirin δεν ειναι καλο chipset. Θες να το ακουσεις και ετσι? Για την κατηγορια τιμης του hyundai, ειναι κακο.

Οσο για τα μαλλια σου? Ε δεν με καιει κιολα. Αδε$#η

Mixalhs

Το λάθος που κάνουμε όλοι είναι ότι βλέπουμε τους αριθμούς που βγάζουν οι GPU κτλπ αν δεν δουλέψεις ένα μηχάνημα καιρό πως μπορείς να κρινεις αν κάνει κάτι καλά η όχι . θα συμφωνησω με τον φίλο για τα λεφτα αλλά για τον mali και την Hyundai δεν στέκει αυτό……. και τα Hyundai BTW φτηνά φτηνά αλλά ποιό value for money δεν υπάρχει σε κάρο

ster

το να περιμενετε 3 μηνες και να εχει πεσει 200ευρω το εχετε σκεφτει ?
γιατι λετε αρκετοι πως στα 500ευρω θα ηταν μια τιμια τιμη. παρτε το τοτε.
οι αρχικες τιμες παντα ειναι υψηλες και βλεπετε μετα απο ενα χρονο να ειναι στο -50% της αρχικης του..(με εξαιρεση την apple).

micr0g

Το μονο που με χαλαει ειναι το EMUI…

DimDim

Kινεζικο λεει ο αλλος…………ενω τα lg και τα samsung που ειναι ΜΑDE IN KOREA δεν σας πειράζουν………ρε τα σκέφτεστε αυτά που γράφετε???

Ο αλλος λεει δεν σας πειραζει που τρώτε τοση ακτινοβολια απο αλλες συσκευες σας πειραξε η ακτινοβολια του huawei………ωραία λογική………αφου την τρωμε απο αλλου ας την φάμε κ απ το κινητό μας που το κουβαλάμε όλη μέρα πάνω μας.Εε ρε μυαλό.

Πήγαινε μια βολτα στα νοσοκομεια να δεις πόσο έχουν αυξηθεί τα περιστατικα με όγκους εγκεφάλων εξυπνάκια και μετά τα λέμε.

alien

afiste tis kinezikes malakies ke piaste kanonika thlefona

Dino sidi

Ρε μερικοί εδώ μέσα ξέρετε τι λέτε και τι γράφετε;;; Όλοι γινατε λέκτορες και ξερολες;;;; Το ξέρετε ότι HUAWEI είναι για χρόνια μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην τηλεπικοινωνίες σε όλο τον κόσμο???? Πάτε και σνομπαρετε την Κινα;; Τους πιο έξυπνους ανθρώπους παγκοσμίως όσο αφορά την τεχνολογία και τεχνογνωσία;;;; Απο έναν fun και πελάτη της Samsung !!!

Βασίλης

Άσχετο, Κύριοι να σας υπενθυμίσω ότι η λέξη “τσάμπα πράμα” βγήκε απο το τσάμπα τσαπάν Japan γιαπωνέζικο δηλαδή, δηλαδή δεύτερης ποιότητας, αφού τα καλά θεωρούταν τα ινγκλαν Αγγλίας την εποχή τότε. Αναλογιστείτε τα κινέζικα σε λίγα χρόνια..
Πάντος Έχω το g750 2 Χρόνια και δεν έχω παράπονο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.