iPad Pro 9.7″: Ξεβιδώνεται από το iFixit και βαθμολογείται με 2/10

Το νέο iPad που ανακοινώθηκε τον Μάρτιο, ενώ αναμενόταν να είναι η συνέχεια του iPad Air 2, τελικά ήρθε ως η μικρότερη έκδοση του iPad Pro. Φορά οθόνη 9.7 ιντσών True-Tone με ανάλυση 20148×1536 pixels και μνήμη RAM 2GB.

Το ολοκαίνουριο tablet της Apple έπεσε στα χέρια του iFixit και είναι πολύ δύσκολο να ανοίξει, χρειάζεται αρκετή υπομονή και θερμότητα. Μέσα υπάρχει αρκετός “συνωστισμός” με το μεγαλύτερο κομμάτι να είναι η μπαταρία, η οποία είναι στα 7306mAh, λίγο μεγαλύτερη από εκείνη του iPad Air 2.

Η ετυμηγορία του iFixit για το πόσο εύκολη είναι η επισκευή του iPad Pro 9.7 ιντσών, δεν είναι καθόλου υπέρ του και βαθμολογείται με μόλις 2 στα 10.

Το μπροστινό panel είναι από τα κομμάτια που θεωρούνται πιο ακριβά στην επισκευή και υπάρχει ο κίνδυνος να πάθει ζημιά η LCD κατά την διάρκεια του ανοίγματος. Επιπλέον, μεταξύ των κομματιών υπάρχει κόλλα, πράγμα που κάνει την επισκευή του iPad Pro ακόμη πιο δύσκολη.

ipad pro 9.7 teardown, iPad Pro 9.7″: Ξεβιδώνεται από το iFixit και βαθμολογείται με 2/10

ipad pro 9.7 teardown, iPad Pro 9.7″: Ξεβιδώνεται από το iFixit και βαθμολογείται με 2/10

ipad pro 9.7 teardown, iPad Pro 9.7″: Ξεβιδώνεται από το iFixit και βαθμολογείται με 2/10

ipad pro 9.7 teardown, iPad Pro 9.7″: Ξεβιδώνεται από το iFixit και βαθμολογείται με 2/10

ipad pro 9.7 teardown, iPad Pro 9.7″: Ξεβιδώνεται από το iFixit και βαθμολογείται με 2/10

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Γιατι να το επισκευασεις αφου μπορεις να παρεις αλλο ? τζαμπα εινια ρε αδερφε !!!!!

ChrisG

οδέυουμε στις εποχές που συσκευή 700 και 800 ευρώ θα παθαίνει βλάβη μετά την εγγυήση και θα σου λένε να την αγοράσεις ξανά.έλεος…και το λέω για όλους έλεος.ακόμη και για την samsung.που τα έχουν όλα κολλημένα και χρειάζονται πιστόλια θερμαντικά για να ξεκολλήσει ένα εξάρτημα.μετά να βάζεις ταινίες διπλής όψης για να τα κολλήσεις ξανά και άν.η τεχνολογία ενώ έχει προχωρήσει τόσο πολύ και θα έπρεπε να είναι πολύ πιό απλές στην δομή τους,οι εταιρείες δημιουργούνε συσκευές για να περνάς απο το service τους θέλεις δεν θέλεις ή να αγοράζεις άλλη διότι το κόστος της παλίας βγαίνει απαγορευτικό και ασύμφορο σε περίπτωση βλάβης.
όλα για το κέρδος τους.χαθήκανε ένα σωρό επαγγέλματα και οι τεχνικοί της γειτονιάς.μία καλή τιμωρία χρειάζονται όλοι τους αλλά στο τρυπάκι που βάλανε τον κόσμο ποιός θα τους την δώσει;
μία μπαταρία που είναι το πιο σύνηθες και πιό ευάλωτο μέρος μίας συσκευής να χρειάζεται αλλαγή και να το σκέφτεσαι μήνες και χρόνια πιό μπροστά.σαν τις παλιές συσκευές δεν έχει.τέλος.

NtinosMD

Σωστος ο ChrisG. Ηδη σκεφτομαι την ωρα που θα χρειαστει το s6 μου ( ifixit 4/10 ) αλλαγη μπαταριας…

giannis

επισης αυτο ρίχνει την μεταπωλητικη αξια της συσκευης. ποιος θα το θελει τι S6 σε 3 χρονια; κι ετσι θα φτάσουμε συσκευες των 800 ευρω με κοστος κατασκευης 250 να δινονται για ανακυκλωση σε 3-4 χρονια.
Τί Ληστεία!

Billias7815

Από την άλλη όμως βλέπεις κατασκευαστές (Βλέπε LG)οι οποίοι καταφέρνουν να κάνουν τα κινητά τους εύκολες σχετικά στην επισκευή.Βλέπε Lg g3 , Lg g4 , Lg g5…οφείλουμε πιστεύω να της το αναγνωρίσουμε αυτό…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.