iPhone 7: Πληροφορίες για πιο λεπτό πάχος και μεγαλύτερη μπαταρία

Είναι γνωστό ότι η Apple δίνει μεγάλη βάση στο πάχος των smartphones της, αλλά τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus λόγω του 3D Touch είχαν λίγο μεγαλύτερο πάχος (κατά 0.2 χλστ.) σε σύγκριση με τους προκατόχους iPhone 6 και iPhone 6 Plus.

Για παράδειγμα, το iPhone 6s είναι στα 7.1 χλστ. από τα 6.9 χλστ. που ήταν το iPhone 6, ενώ το iPhone 6s Plus πήγε στα 7.3 χλστ. από τα 7.1 χλστ. του iPhone 7 Plus.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες, η Apple θα βάλει το iPhone 7 “σε δίαιτα” μειώνοντας το πάχος του σε μόλις 6.5 χλστ. Σε αυτό θα βοηθήσει το γεγονός ότι θα βγάλει την 3.5 χλστ. υποδοχή για τα ακουστικά, γεγονός που θα της δώσει το περιθώριο να μειώσει το πάχος, αν και πολλοί ήλπιζαν αυτό να βοηθήσει στην αύξηση της μπαταρίας.

Οι πληροφορίες δεν αποκλείουν και μια ενδεχόμενη αύξηση στο μέγεθος της μπαταρίας. Έχει ακουστεί ότι η μπαταρία του iPhone 7 θα είναι κατά 6.5% μεγαλύτερη από του iPhone 6s, πηγαίνοντας από 1715mAh σε 1826mAh.

Επιπλέον, για τη νέα ναυαρχίδα της Apple φημολογείται ότι οι γραμμές για τις κεραίες δεν θα είναι τόσο εμφανείς, ότι θα είναι αδιάβροχη και ότι θα υπάρχει μια έκδοση του iPhone 7 Plus με dual-camera στην πλάτη. Ακόμη έχουμε 5 μήνες μέχρι την επίσημη ανακοίνωση, οπότε κρατάμε τις απαραίτητες επιφυλάξεις.

iphone 7, iPhone 7: Πληροφορίες για πιο λεπτό πάχος και μεγαλύτερη μπαταρία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
NtinosMD

Πως γινεται το s6 ν εχει παχος 6.8 κ ν χει μπαταρια 2550 ενω εδω ν παιζουν με χωρητικοτητες κατω απο 1900 ;;;;;;;;

ChrisG

για το πάχος δεν θα σχολιάσω…αλλά για την μπαταρία απο 1715 σε 1826 innovation…ftw…τι να λέμε τώρα.ελπίζω να μην ισχύσει κάτι τέτοιο και να παραμέινει σε επίπεδο rumors μπάς και σοβαρευτούνε κάποια στιγμή.η μόνη apple συσκευή που ευχαριστιέσαι είναι τα ipads που έχουν 7 χιλιάδες και άνω mah.όποιος φίλος μου έχει Iphone βρίζει απο το πρωί μέχρι το βράδυ για την μπαταρία.έχουν και αργή φόρτιση άστα να πάνε…ακόμη και οι κινέζοι έχουν ξεφύγει απο αυτό το επίπεδο.
apple σοβαρέψου…

Liris11

Huawei p9 6.9 πάχος και πολυ μικρότερα περιθώρια +υποδοχές για rom dual sim ktl 3000 max battery μιλώντας για κινέζους !!

Chris_BMW

ChrisG@Ειπα κ γω Δεν θα σχολιάσεις .. Θα σε ΞΑΝΑ παρακαλέσω να μην γράφεις ανακρηβιες για κάτι που ούτε έχεις κ παράλληλα τραβάς μεγάλο ζόρι απλα κ μονο που υπάρχει . Το 6s λοιπόν έχει τρομερή διαχείρηση μπαταρίας κ στους 6 μήνες που είμαι κάτοχος μπορω να σου πω οτι τις περισσότερες φορές το φορτίσω μερα παρά μερα.. Αυτά λοιπόν με 1715 ma … Τα 100 παραπάνω που θα έχει το 7 ( αν είναι έτσι) σε συνδυασμό με τον καλύτερο επεξεργαστή σίγουρα θα χαρίσουν αυτονομία που θα Ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό χρήστη. Τώρα εσύ αναρωτήσου πως η Samsung με την διπλάσια ακριβώς χωρητικότητα από το iPhone καταφέρει να έχει Ελαφρώς μεγαλύτερη διάρκεια.Οντως innovation τρελό ….

Γιάννης

Το πόσο διαρκεί η μπαταρία εξαρτάται κατά κύριο λόγο από τη χρήση που θα του κάνει κάποιος,από τον επεξεργαστή του σε συνδυασμό από τις αναβαθμίσεις που θα πάρει και αν η αναβάθμιση προσφέρει καλύτερη αυτονομία.Το iphone 6s με κανονική,το τονίζω με κανονική χρήση που λίγο πολύ είναι ίδια σε όλους,δηλαδή δεν είναι υποκειμενικό το τι εννοούμε κανονική χρήση,βγάζει 1-1,5 μέρα(με μείωση φωτεινότητας οθόνης) κάτι που πλησιάζει τη samsung και άλλες εταιρείες.Εγώ από την πείρα μου λέω ότι όποιος θέλει μπαταρία μπορεί να στραφεί σε κινέζικη εταιρεία(huawei,xiaomi).Αλλά δε μπορεί κανείς να μην αναγνωρίσει ότι ένα ποιο ελαφρύ λογισμικό προσφέρει καλύτερη αυτονομία.Έχω το huawei w1 ascend με 1950mah και μου βγάζει 2 μέρες άνετα και αυτό οφείλεται στη χρήση και στο λογισμικό των windows.Παίζουν πολλά ρόλο στην αυτονομία της μπαταρίας και δε πρόκειται ποτέ να βγει κινητό που θα βγάλει με βαριά χρήση 1,5 μέρα το ελάχιστο.

ChrisG

@ Chris_BMW ξέρω ότι σε πειράζουν οι απόψεις μου αλλά άν ξέρεις να διαβάζεις μετέφερα απόψεις φίλων.ελπίζω να μου το επιτρέπεις…απο σένα αρνητικά δεν θα διαβάσουμε ποτέ.το ξέρουμε.άσε τουλάχιστον να πούνε τις απόψεις του όσοι νοιάζονται να δούνε βελτιωμένα ότι έχουν.αυτά και απλά.όσο για την samsung ξέρω ότι χωρίς καθοδήγηση δεν μπορείς να δείς τα αυτονότητα αλλά θα σε βοηθήσω.ξεκίνα απο την αρχή με τα 2k και 534ppi κάτι που η apple δεν έχει ακόμη.στο Plus 1080p 401ppi και στις 4,7 750p 326ppi.
ελπίζω να βοήθησα…

Thanosgr13

ChrisBMW μάλλον μιλάς για άλλο κινητό γιατί εγώ δεν είμαι καθόλου ικανοποιημένος με το 6s plus

socratis84

ChrisG, φίλε σόρρυ αλλά έχεις καταντήσει και γραφικός και τραγικός… Και προφανώς για να βγάζεις τέτοιο μίσος για την apple πρέπει να είσαι και κομπλεξικός… Δε θα κάτσω να σχολιάσω τις μπαρούφες που λες γιατί έχει αποδειχθεί και σε αλλά τόπικ ότι με σένα δε βγάζει κανείς νόημα… 😉

Chris_BMW

ChrisG@ Αγόρι μου τι μου λες;; Τι ppi μου γράφεις πάλι ; Πως γίνεται κ πηδάς από το ένα θέμα στο άλλο μονο εσύ ξερεις.Για Την Μπαταρία μιλάμε και πόσο διαρκεί .Το αποτέλεσμα!Μας τα έχετε κάνει με την οθόνη των Samsung Δεν ξερω εγώ τι..μάλιστα σήμερα μάθαμε οτι τα 500 κάτι ppi χρειάζονται αλλα 1700 ma για να έχει το τηλέφωνο ίδια διάρκεια 😂😂 Εγώ σου μιλάω με στοιχεία .Εχω αυτό το τηλέφωνο κ είναι έτσι . Τέλεια κ παύλα . Δεν θα με ακούσεις ποτέ να λέω άκουσα από ένα φίλο μου ότι το Experia Z είναι έτσι ότι το s7 είναι αλλιώς και ούτω καθεξής. Δεν μιλάω για κάτι που δεν έχω στα χέρια μου κ δεν το χρησιμοποιώ καθημερινά . Ναι τα I phone είχαν τρομερό θέμα με τις μπαταρίες τους μεχρι κ το 5s . Τωρα γιατι να πω αρνητικό για κάτι που δεν είναι; Εσύ ξερεις ποιο είναι το πρόβλημα σου ;; Οτι θεωρείς innovation τους αριθμούς φίλε μου . Κ όχι το αποτέλεσμα . Λυπάμαι αλλά δεν είναι έτσι …

ChrisG

@socratis84 μίσος κατά την άποψη σου.συζήτηση κατά την δική μου.μπαρούφες τα αυτονόητα;είναι μία τεχνολογική άποψη και αυτό.ο φίλος Thanosgr13 σου απάντησε ήδη.εάν πάς σε άρθρο με apple να είσαι σίγουρος οτι θα βρείς πολλά ειλικρινή άτομα που δεν είναι ευχαριστημένα με την μπαταρία των iphones τόσο μικρή που είναι ΠΑΡΑ την χαμηλότατη ανάλυση όπως και με Bugs στο λειτουργικό.εντάξει…εσείς δεν θέλετε να την κακολογήσετε.το καταλάβαμε.αν δεν θέλετε να διαβάζετε τις απόψεις που δεν σας ευχαριστούνε απλά μην τις διαβάζετε.δεν είναι δύσκολο.άν έχεις τώρα ένα αντεπιχείρημα λογικό και τεχνολογικό σε αυτό που είπα πές το.άν όχι,τους χαρακτηρισμούς για τον εαυτό σου σε παρακαλώ.για να κρατάμε το blog σε σωστό επίπεδο.μην ταυτίζεται τον εαυτό σας με εταιρείες.δεν είναι καλό.και να μάθετε να σέβεστε την γνώμη των άλλων.αυτό δείχνει επίπεδο και σωστή Δημοκρατία.

ChrisG

@Chris_BMW άν ήξερες απο τεχνολογία θα γνώριζες ότι όσο μεγαλύτερη η ανάλυση και τα ppi τόσο περισσότερη μπαταρία χρειάζεται ένα Κινητό.δεν το λέω εγώ…η φυσική το λέει:)
και δεν μεταπήδησα σε άλλο θέμα.για την μπαταρία μιλάμε που τροφοδοτεί την οθόνη άν γνωρίζεις.
τα υπόλοιπα που είπες δεν βγάζουν νόημα.η επιχειρηματολογία σου ήταν περισσότερο τύπου μου αρέσει κάτι και δεν ασχολούμαι.σεβαστό.εδώ μιλάμε για τεχνολογία.αν έβαζες την οθόνη του edge στο 6s θα γνώριζες οτι θα κρατούσε μισό χρόνο περίπου απο τώρα και με ότι έχει.αυτό λέω,αυτό σου εξηγώ.
δύσκολο να το καταλάβεις όμως…το κατανοώ.και δεν είπα “άκουσα”…αλλά μου το λένε.ξέρεις τους φίλους τους βλέπουμε μέσα στην εβδομάδα.δεν έχουμε νέα τους απο το υπερπέραν.μοιραζόμαστε απόψεις και νέα πίνωντας καφεδάκι.
παρεπιμπτόντως..είδες διαφορά στην μπαταρία στο air 2 της 9,3,1 απο την 9,2,1;διότι η μπαταρία φέυγει πιό γρήγορα με την 9,3,1 στο δικό μου.

Chris_BMW

Thanos13@ Για άλλο μιλάω κ συγκεκριμένα για το απλό 6s του οποίου είμαι κάτοχος . Για το plus δεν ξερω αλλα Υποθέτω το ίδιο ευχαριστημένος θα ημουν. Κοίτα να δεις το πόσο ευχαριστημένος είναι κάποιος είναι τελείως υποκειμενικό. Όπως και ποια είναι η νορμάλ χρήση για το καθένα. Όλα τα τηλέφωνα Πλέον σε επίπεδο ναυαρχίδας έχουνε πάνω κάτω την ίδια αυτονομία σίγουρα από ολα το iPhone υπολείπεται αλλα ελάχιστα. Εάν εσύ δεν είσαι ευχαριστημένος με το 6S plus τότε μάλλον δεν θα είσαι ευχαριστημένος με καμία άλλη ναυαρχιδα. Μιλάμε πάντα σε γενικές γραμμές μία Νορμάλ χρήση και με τέτοια και το 6S και το 6S plus σου βγάζουν άνετα τη μερα.Για να σου δώσω να καταλάβεις την ίδια ακριβώς χρήση που έκανα με το 4S αναγκάζομουν να το φορτίζω δύο φορές.Να πω οτι το τηλέφωνο το χρησιμοποιώ εκτός σπιτιού κ στη δουλειά . Στο σπίτι χρησιμοποιώ ταμπλετ.

Κωνσταντίνος Αρχ

Κάτοχος 6s και συμφωνώ απόλυτα με τον @Chris_BMW. Κι ας έρχομαι από LG G3 και διαφόρων άλλων Android συσκευών. Κι ας είμαι προγραμματιστής για Android Apps 🙂
@ChrisG θα σε ρωτήσω κάτι πολύ απλό. Έχεις πιάσει στα χέρια σου iPhone να το λειτουργήσεις λίγο; Δεν εννοώ να πας σε μαγαζιά τύπου Πλαίσιο να το δεις απλά σε κάμερα και μενού. Μιλάω να δεις την ταχύτητά σου σε ΟΛΕΣ τις εφαρμογές και την αντίστοιχη αυτονομία, όπως λες κι εσύ.Το κινητό με βαριά χρήση (παιχνίδια και όλη μέρα WiFi σπίτι και 3G εκτός) με βγάζει μία γεμάτη μέρα. Πριν “καώ” με τα παιχνίδια το φόρτιζα κάθε 2η. Μην hateάρεις τόσο. Καθένας παίρνει ό,τι τον βολεύει και ό,τι μπορεί. Εάν εσύ είσαι καλυμμένος με το Android, έχε καλώς. Άσε την Apple για αυτούς που θέλουν αυτά που προφέρει. Άλλωστε για να διαβάζουμε όλοι εδώ το άρθρο αυτό, συνειδητοί καταναλωτές είμαστε, όχι προβατάκια! 🙂

ChrisG

@Κωνσταντίνος Αρχ είχα Iphone 4s και 2 φορές την εβδομάδα χρησιμοποιώ φίλου 6s.αυτός το δικό μου εγω το δικό του.έχω και air 2.σε κάλυψα;δεν hateάρω.έτσι το βλέπουν όσοι δεν έχουν άποψη και δεν θέλουν να στενοχωρήσουν την apple.είσαι απο αυτούς;δεν νομίζω.
αυτό το “άσε” κάντο λίγο πιο λιανά.εννοείς να μην αναφέρουμε κάτι αρνητικό ποτέ για την apple;να μην έχουμε άποψη;να αγοράσω όλα τα προιόντα της apple πρώτα εννοείς και μετά να έχω άποψη;και άν πάλι πώ κάτι αντικειμενικό και υπαρκτό χωρις να σου αρέσει πάλι να σιωπήσω;προσωπικά δεν έχω κανενός τέτοιου είδους “σύμβαση”.όποιος έχει τον καταλαβαίνω.
πρόβατο δεν είπα κανέναν και αυτά τα λένε μόνο όσοι έχουν την μύγα.λόγια μην βάζεις στο πληκτρολόγιο μου.σέβομαι τους συνομιλητές μου άσχετα και άν αυτοί δεν σέβονται εμένα.
με τον Chris_BMW σε τί ακριβώς συμφωνείς;πώς το Iphone 6s φτάνει στην αυτονομία το edge με μισή μπαταρία;άν έχει μικρή ανάλυση,ppi και οθόνη λογικό δεν είναι;αυτό είπα.

Chris_BMW

ChrisG@ Ρε φίλε τι κατάλαβες από αυτό που έγραψα; Οτι η ανάλυση δεν πέσει ρόλο;; άστο με σένα δεν βγάζω άκρη . Κρατώ το οτι δεν ξερω από τεχνολογία!Οσον αφορά το air δεν είδα κάτι τρελό εκτός του οτι πλέον μου κάνει καλύτερη διαχείρηση σε κατάσταση αναμονής .. Πχ με 9.2.1 είχα κάτι τρελα 10% απώλεια το βράδυ .. Σιγουρα δουλεύουν κάποιες φορές “πράγματα ” στο παρασκήνιο αλλα πλέον με 9.3.1 δεν είδα κάτι τέτοιο..

Κωνσταντίνος Αρχ

Πραγματικά γέλασα. Και θα σου πω γιατί.
1ον. Σου εξηγούμε εγώ και ο συνονόματος σου ότι αυτό που προσάπτεις σαν “μειονέκτημα” (για την μπαταρία εννοώ) ότι δεν ισχύει. Σου μιλάμε σαν κάτοχοι της συσκευής και όχι ότι την έχει ένας φίλος μου κτλπ.
2ον. Είπε κανείς ότι κρύβουμε τα μειονεκτήματα και τα λάθη της Apple? Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Δουλεύω στην Apple; Με πληρώνει; Αντιθέτως, εγώ την πληρώνω! Άρα απαιτώ!
3ον. Σου είπα εγω ότι μας είπες πρόβατα; Μίλησα γενικά εννοώντας ότι για να είναι κάποιος στο blog αυτό και να διαβάζει τεχνολογικά νέα, δεν είναι πρόβατο και δεν περιμένει να έρθει η αναβάθμιση της εταιρίας του να δώσει το iphone 6s plus και να πάρει το 7. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΕΣΥ.

Chris_BMW

ChrisG@ Συγνώμη που θα στο πω φίλε αλλά δεν θα Ξανά ασχοληθώ με το άτομο σου. Σε παλιότερο post σου Όταν αναφερόσουν σε 4S αναφερόσουν σε 4S ενός φίλου σου και ποτέ δεν είπες ότι Ήσουν κάτοχος του . Πιο πάνω αναφέρεις για το 6S και την αυτονομία του παραθέτοντας στοιχεία που σου έχουν πει οι φιλοι σου Τους οποίους βλέπεις και καθημερινά ενώ απαντώντας στον Κωσταντίνο Λες ότι ο φίλος σου στο δανείζει για δύο βδομάδες. Και αναρωτιέμαι εγώ δεν μπορείς εσύ από μόνος να καταλάβεις αν έχει καλη Αυτονομία το 6S και χρειάζεται να σου το πουν οι φίλοι σου . Μου αρέσει που σου απάντησα κ για το air αμφιβάλω αν το έχεις κ αυτό …

john john

μια φιλη μου εχει το iphone 6 και δεν ειναι καθολου ικανοποιημενη απο την μπαταρια του

ChrisG

@ Chris_BMW ξαναψάξε στα σχόλια μου και θα δείς οτι το έχω πεί άπειρες φορές οτι είχα 4s.άλλωστε δεν ήμουν ο μόνος με την συγκεκριμένη συσκευή.μην προσπαθείς με την φαντασία σου να με βγάλεις ψέυτη.απλά δεν μπορείς.και κανείς δεν σου είπε να ασχοληθείς μαζί μου.εσύ με κυνηγάς.όχι εγώ.όσο για το air 2 σου ανεβάζω screenshot OΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ.έτσι με κεφαλαία να το βλέπεις.όποτε θέλεις…την συσκευή με ότι αποδεικτικό θέλεις να συνοδέυεται πρός απόδειξη.αν έχεις άδικο όμως μην έρθεις να μας την ξαναπείς όταν δεν έχεις ιδέα με ποιόν μιλάς και τί έχει.

Chris_BMW

ChrisG@ Ρε φίλε με άκουσες να γράψω κάπου οτι εισαι ψεύτης.. Απλα αναρωτήσου εσύ γιατι κανεις τον άλλο να αμφιβάλλει .. Κ δεν χρειάζεται να ανατρέξεις μακριά .. Διάβασε το πρώτο σχόλιο σου .. Όπου λες για την αυτονομία του 6s που σου είπαν οι φίλοι.. Κ μετά διάβασε το σχόλιο σου λίγο πιο κάτω όπου απαντάς στον Κωσταντινο πάλι για την αυτονομία του 6s κ του λες οτι το χρησιμοποιεις για δυο εβδομάδες..θες να μας τρελάνεις;;; Καλο σου βράδυ

Ανακιν

Με δύο ώρες gaming το iPhone 6 είναι off ενώ αντίστοιχα σε Samsung φτάνω και 6 ώρες συνεχόμενα το έχω δοκιμάσει σε ταξίδι! Η φόρτιση αργεί στο iPhone ενώ στο Samsung κάνει τον μισό χρόνο του iPhone

Thanosgr13

Χαχαχαχαχαχααχ ανακιν γελάω το s6 edge μου το πολύ 3 ώρες gaming άντεχε εσένα πως έβγαζε 6 δεν μπορώ να καταλάβω

Ανακιν

Κοίτα σε multiplayer παιχνίδια βγάζει λιγότερο χρόνο αλλά σε παιχνίδια που δεν θέλουν ίντερνετ δεν ζεσταίνεται και εύκολα αντέχει

ChrisG

του λές του άλλου μιλάω με φίλους και έχω επαφή με την συσκευή λές και ποτέ κανείς δεν συζητά στον καφέ στο φαγητό…και μου λένε,το βλέπω με τα μάτια μου,όσοι έχουν iphone δεν ειναι ευχαριστημένοι με την αυτονομία και του είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβει που μας αμφισβητεί οτι δεν έχουμε air 2 οτι λέμε ψέματα οτι,δεν ξέρουμε τι μας γίνεται,προσπαθεί να δημιουργήσει μία ατμόσφαιρα όπως αυτός θέλει κατα μέτρα του…και όλα αυτά γιατί του θίξαμε το iphone 6s.μετά του φταίνε οι άλλοι.είστε τοσο κολλημένοι με αυτή την εταιρεία που οικογενειακό πρόσωπο να σας έλεγε τα ίδια δεν θα τον πιστέυατε.αυτό να μην το περιγράψω πώς λέγεται…είχα 4s ωραία πανεμορφη ποιοτική συσκευή αλλά με ios 8 πήγε για τσάγια.έχω air 2 αρκετά ευχαριστημένος και όταν με τόση μπαταρία πλακώνοντας στο browsing και λίγο σε hidden games το δεν βγάζει 6-8ώρο τα παραμύθια με τις ημέρες για το iphone αλλού.όλη μέρα παιχνίδια με wifi και 3g ούτε 3ώρο δεν βγάζει και την παραπληροφόρηση σε άλλους.όποιος πιστέυει σε τέτοια παραμύθια κατά την άποψη μου έχοντας επαφή με smartphones θα πρέπει να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέπτη.στον ίδιο πλανήτη ζούμε όλοι.έλεος στα ψέματα.

Δημήτρης777

Chris_BMW δεν ξέρω ποσο κρατάει ένα iphone. Η αλήθεια ειναι οτι κι εγω εχω ακουσει παραπονα για την μικρη μπαταρια απο κατοχους αλλα δεν θα μεινω εκει. Το android λειτουργει αλλιως κι ετσι πρεπει να υπαρχει μεγαλυτερη μπαταρια γιατι ολα τρεχουν απο πισω οποτε καταναλωνει ευκολα την μπαταρια. Ερχομαι λοιπον στο innovation κομματι. Συμφωνα με τη λογικη σου καθε ενας που πληρωνει 800-900 ευρω για να παρει ενα κορυφαιο κινητο δεν θελει λογικα τα χουν αντικρισμα τα λεφτα σ αυτο που παιρνει? Αν η Apple εχει καταφερει με το λειτουργικο της το κινητο να κραταει με καλη χρηση μια μερα με τα 1700mah γιατι να μην κανει και κατι για το innovation απο αποψη σχεδιασμου και να σου δωσει κοντα σε αυτο το παχος 2600 mah ας πουμε για να σου κραταει παραπανω? 800-900 ευρω ειναι κοροιδια να χεις μεσα μια τοσο μικρη μπαταρια ενω ολοι οι υπολοιποι εχουν καταφερει να χωρεσουν σε μικροτερες διαστασεις πολυ μεγαλυτερες μπαταριες. Ειναι σαν να λεει οτι εγω πουλαω μονο το λειτουργικο μου που δεν καταναλωνει μπαταρια αλλα δεν με ενδιαφερει να κανω τη συσκευη μου κορυφαια σ αυτο το ειδος (και ολοι ξερουμε οτι η μπαταρια ειναι ενα πολυ δυαντο χαρακτηρηστικο για ολους).… Συνέχεια »

ΑΝΔΡΕΑΣ

Να ξέρετε η θεά APPLE ακούει τα αιτήματα των πιστών της! Απλά δίνει σιγά σιγά innovation από οίκτο προς τους άλλους 2 ανύπαρκτους και περιμένει την ωρίμανση της τεχνολογίας για να είναι μπροστά σε κάθε υλοποίηση. Εννοείται πως πάντα πρέπει να στηρίζουμε τα νέα προϊόντα της και να αγωνιούμε για το πόσο πιο ψηλά θα ανεβάσει τον πήχη . Καλή η γκρίνια λοιπόν, αλλά μη το παρακάνετε. Φιλικά πάντα. APPLE RULES!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple iPad Air iPad Pro

iPad Air & iPad Pro: Τα νέα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν τελικά το Μάιο

Η Apple θα παρουσιάσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.