iPhone SE: Τιμή Ελλάδα και σύγκριση με Ευρώπη

Το νέο iPhone SE το πιο “φτηνό” iPhone που έχει παρουσιαστεί μέχρι σήμερα, έρχεται στην Ελλάδα την Πέμπτη 7 Απριλίου με τιμή 499 ευρώ για την έκδοση με τα 16GB ενσωματωμένης μνήμης και 599 ευρώ για την έκδοση με τα 64GB. Ποια είναι η διαφορά στην τιμή σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες;

Από την έρευνα που κάναμε φαίνεται ότι η τιμή του iPhone SE στην Ελλάδα βρίσκεται σε κανονικά επίπεδα σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης.

Πιο φτηνά θα το βρείτε στην Αγγλία με την ισοτιμία ευρώ – λίρας σήμερα, να κοστίζει 454 ευρώ το 16GB και περίπου 555 ευρώ το 64GB. Σε Γερμανία, Γαλλία και Ισπανία θα το βρείτε 10 ευρώ πιο κάτω και στις δυο εκδόσεις.

Στην Ιταλία η τιμή του iPhone SE είναι 10 ευρώ πιο πάνω σε σχέση με τη χώρα μας.

Ελλάδα
iPhone SE 16GB τιμή 499 ευρώ
iPhone SE 64GB τιμή 599 ευρώ

Αγγλία
iPhone SE 16GB τιμή 359 λίρες (περίπου 454 ευρώ)
iPhone SE 64GB τιμή 439 ευρώ (περίπου 555 ευρώ)

Ιταλία
iPhone SE 16GB τιμή 509 ευρώ
iPhone SE 64GB τιμή 609 ευρώ

Γερμανία
iPhone SE 16GB τιμή 489 ευρώ
iPhone SE 64GB τιμή 589 ευρώ

Ισπανία
iPhone SE 16GB τιμή 489 ευρώ
iPhone SE 64GB τιμή 589 ευρώ

Γαλλία
iPhone SE 16GB τιμή 489 ευρώ
iPhone SE 64GB τιμή 589 ευρώ

iPhone SE τιμή Ελλάδα, iPhone SE: Τιμή Ελλάδα και σύγκριση με Ευρώπη

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιωάννης jb

Αρα τόσο κράξιμο (απο μερικούς που το έχουν για χόμπι οταν δουν apple-iphone) τις προηγούμενες μέρες χωρίς λόγο!!
Οι τιμές είναι ίδιες με τις ευρωπαικές χώρες οι οποίες κιόλας έχουν χαμηλότερο φπα αν δε κάνω λάθος

ChrisG

γιατί κράξιμο;500 και 600 δεν λεγανε τα παιδιά;ποια η διαφορά; α,ενταξει…συγνωμη ειναι 499 ευρώ.

george

Το τι περνεις με αυτα τα λεφτα σε android δε λεγετε αλλα καταλαβαινω κ αυτους που θελουν ενα τοσο μικρο κ φοβερα ισχυρο κινητο.πιστευω οτι στην αποδοση δεν υπαρχει αμφιβολια οτι το 6s του οποιου τα specs θα πανε στο μικρο τρεχει το ios αερα διχως αντιπαλο ακομα.οσο για τον αντιπαλο σε διαστασεις απο την δικη μας πλευρα ειναι το z5c κ μονο αυτο.

KN

Οκ για κάποιον που θέλει κάτι σε 4 ιντσες είναι μια καλή λύση με premium χαρακτηριστικά και ένα ισχυρό brand… Και φυσικά τιμή Apple. Κάτι άλλο μπορεί να βρει κάποιος σε Α3 Samsung και Sony Z5 compact που είναι το Sony με ισχυρά χαρακτηριστικά.

JohnWave

Για να δικαιολογηθεί η αγορά του κάπως πρέπει να ισχύουν τα εξής :

1) Ο χρήστης να θεωρεί πρακτική για το χέρι μια συσκευή 12,4 εκατοστών ύψους και 5,9 εκατοστών πλάτους και όχι πρακτική μια συσκευή 12,7 εκατοστών ύψους και 6,5 εκατοστών πλάτους όπως πχ το Ζ5 compact. Να τον ενοχλούν δηλαδή 3 χιλιοστά ύψους και 6 χιλιοστά πλάτους.

2) Να θέλει οπωσδήποτε iphone γιατί προτιμά το iOS έναντι του android και όχι γιατί επειδή κάποτε αν είχες iphone έκανες μόστρα. Το συγκεκριμένο μοντέλο iphone λόγω των παλαιολιθικών bezels του είναι ο αντι-ορισμός του “κάνω μόστρα”.

3) Να μην τον ενδιαφέρει το ότι με το SE θα έχει αρκετά μικρότερη διάρκεια μπαταρίας.

Christos

Το σίγουρο είναι ότι μετά την δεδομένη επιτυχία του iPhone SE θα βγεί και κανένα σοβαρό Android σε μικρό μέγεθος.

ChrisG

Aκομη δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαπτισαμε…

giannis

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι στην Αμερικη πωλειται 399$ (16gb) που σε ισοτημια δολλαριου ευρω μας κανει γυρω στα 350 ευρω και στην ευρωπη μας ξεκιναει απο 500 ευρω….Η διαφορα ειναι τεραστια. Οσο μεταφορικα και να εχει εδω στην ευρωπη μας κωλοπιανουν απλα….

george

Christos δεμ νομιζω φιλε μου.μεχρι το 5s η apple ηταν στις 4 ιντζες τα τελευταια 2 ειπε να μεγαλωσει.το android παλι εχει δειξει την κληση για μεγαλες οθονες απο εποχη galaxy s3,ασχετο με το τι εκανε η apple δηλαδη.αντε το πολυ πολυ να σταματησει να μεγαλωνει που εχει καταντησει το 5,5 μεσαια κατηγορια κ τα 5 τα μινι.

Panos7GR

Φτουυυ κι εδώ αποτυχία ρε φιλέ! Πουθενά να μην μπορεί να βγει πρώτη αυτή η χώρα… Ακόμα και στην πιο ακριβή τιμή μας περνάει η Ιταλία.

Το πιο σωστό σχόλιο που διάβασα σε άρθρα του SE ήταν του JohnWave. Με το σημαντικότερο κριτήριο να θεωρώ το 2. Θα το προτιμήσουν μόνο όσοι θέλουν iOS. Το 3 όχι τόσο. Το SE είναι ίδιο με τα 5/5S σε σχεδιο και διαστάσεις, αλλά έχει (ελαφρώς) μεγαλύτερη μπαταρία και καλύτερο σε διαχείρηση ενέργειας επεξεργαστή, οπότε εκτιμώ να έχει τυπική αυτονομία iPhone.

mortis

Samsung Galaxy S7mini.H απάντηση έρχεται…

ChrisG

Α ρε apple δεν θα βαλεις ποτε μυαλο…χαχα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.