ΙKEA VR Experience: Για test drive στην κουζίνα πριν την αγοράσεις

H IKEA δημιούργησε μια εφαρμογή, η οποία φέρνει τα προϊόντα της στην VR εποχή και θέλει να δώσει στους πιθανούς πελάτες της τη δυνατότητα να έχουν μια ολοκληρωμένη άποψη. Ονομάζεται IKEA VR Experience και δημιουργήθηκε με τη χρήση Unreal Engine 4 της Epic Games.

Το ΙKEA VR Experience app λειτουργεί με το HTC Vive headset, οι αποστολές του οποίου έχουν ξεκινήσει ήδη, και σου επιτρέπει να περιηγηθείς στην κουζίνα που διαθέτει η εταιρεία, να την δεις από διάφορες οπτικές γωνίες και με ένα κλικ να αλλάξεις χώμα στα ντουλάπια και τα συρτάρια.

Ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι ότι μπορείς να παραμετροποιήσεις το ύψος σου στο 1 μέτρο και να δεις πως θα έβλεπε ένα μικρό παιδί την κουζίνα. Το VR Experience αυτή τη στιγμή είναι πιλοτικό πρόγραμμα και θα συνεχίσει μέχρι τον Αύγουστο, ενώ θα γίνονται συνεχώς αναβαθμίσεις. Είναι διαθέσιμο στο Steam ως free-to-play HTC Vive game.

Η εταιρεία θέλει το feedback των χρηστών και τις ιδέες τους για να δει πως θα εφαρμόσει ακόμη περισσότερο τη συγκεκριμένη τεχνολογία στα προϊόντα της. Η IKEA εκτιμά ότι σε 5 με 10 χρόνια το Virtual Reality θα έχει γίνει κομμάτι της καθημερινότητάς μας και θα ενσωματωθεί σε διάφορους τομείς. Για παράδειγμα, στο μέλλον θα μπορείς να δοκιμάζεις ένα έπιπλο για το σπίτι σου, πριν το αγοράσεις.

ikea vr experience app, ΙKEA VR Experience: Για test drive στην κουζίνα πριν την αγοράσεις

ikea vr experience app, ΙKEA VR Experience: Για test drive στην κουζίνα πριν την αγοράσεις

ikea vr experience app, ΙKEA VR Experience: Για test drive στην κουζίνα πριν την αγοράσεις
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Steam Valve

H Valve ανακοίνωσε το Steam Deck OLED με βελτιωμένη οθόνη και διάρκεια μπαταρίας

Η Valve ανακοίνωσε το Steam Deck ΟLED, την νέα αναβαθμισμένη έκδοση της φορητής κονσόλας, που θα γίνει διαθέσιμη τις επόμενες ημέρες.

Games Steam

Steam: Πλέον μπορείτε να δοκιμάζετε δωρεάν τα παιχνίδια – Πρώτος τίτλος το Dead Space

Το Steam κυκλοφορεί μια νέα δυνατότητα που επιτρέπει την προσφορά δωρεάν δοκιμών περιορισμένου χρόνου για τα παιχνίδια.

Internet Steam Valve

Steam: Μπορεί πλέον να μεταφέρει παιχνίδια μέσω του τοπικού δικτύου

Εάν έχετε εγκαταστήσει ένα παιχνίδι στο pc σας και θέλετε να το παίξετε σε άλλο μηχάνημα, μπορείτε να το μεταφέρετε από τη μία συσκευή στην άλλη χωρίς να κάνετε εκ νέου λήψη αρχείων.

Gear CES 2023 featured HTC

CES 2023 – Vive XR Elite: Η HTC αποκάλυψε τo headset μικτής πραγματικότητας

Ζυγίζει περίπου 630 γραμμάρια και είναι πιο εύκολο να μεταφερθεί από ότι οι ανταγωνιστές του, καθώς αποσυναρμολογείται εύκολα η μπαταρία αλλά και οι φακοί.