LG G5 UX 5.0: Μάθε κάποια πράγματα από τα νέα που φέρνει

Το LG G5 το πρώτο modular smartphone του νοτιοκορεάτη κατασκευαστή αναμένεται να κυκόφορήσει τις πρώτες ημέρες του Απριλίου και μέσω αυτού θα κάνει ντεμπούτο η νέα έκδοση του user interface της LG με ονομαδία UX 5.0.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να πάρετε μια γρήγορη ιδέα για το τι νέο φέρνει η νέα έκδοση του UX 5.0. Περισσότερα για το νέο LG G5 στο hands-on video του TechblogTV από την πρόσφατη έκθεση MWC 2016 τον Φεβρουάριο στη Βαρκελώνη.

New Home
Η LG συνδύασε την αρχική οθόνη με την εφαρμογή App Drawer στο LG UX 5.0 έτσι ώστε να απλοποιήσει την εμπειρία του χρήστη. Οι χρήστες που προτιμούν το παραδοσιακό στυλ μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή Home & App Drawer απευθείας από το μενού ρυθμίσεων του LG G5.

LG Health
Η LG Health, μία αναβαθμισμένη λειτουργία του UX 5.0, παρέχει δύο επιλογές – το Beginner και το Advanced mode αναλόγως με το προφίλ του χρήστη. Ο χρήστης μπορεί να ξεκινήσει με την επιλογή Beginner και στη συνέχεια να μεταβεί στο Advanced mode μόλις οι δραστηριότητές του φτάσουν σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, δίνοντάς του ταυτόχρονα κίνητρο με οπτικές λεπτομέρειες της προόδου του.

Always-on
Για να μη χρειάζεται να ενεργοποιεί την οθόνη του smartphone για μικρά ζητήματα όπως την ώρα κλπ, η λειτουργία Always-on, παρέχει όλες τις βασικές πληροφορίες στον χρήστη, συμπεριλαμβανομένης της ημερομηνίας, των ειδοποιήσεων αλλά και του εικονιδίου SMS, οι οποίες εμφανίζονται στην οθόνη ανά πάσα στιγμή.

Smart Doctor
Για να διατηρείται το G5 στην καλύτερη δυνατή λειτουργία, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιεί τις διαθέσιμες λύσεις και συμβουλές βασισμένες στις συνήθειές του.

World Clock
Με καλαίσθητο user interface, αυτό το έξυπνο ρολόι εμφανίζει την ώρα σε επιλεγμένες πόλεις από όλο τον κόσμο και αμέσως τις συγχρονίζει στη τοπική ώρα που ορίζει ο χρήστης για εύκολο προγραμματισμό των τηλεφωνικών κλήσεων αλλά και των συναντήσεων.

File Manager
Εύκολη πλοήγηση στο G5 όπως και σε έναν υπολογιστή με άμεση πρόσβαση σε όλους τους φακέλους ή τα αρχεία με την υπόδειξη του directory path στη κορυφή. Μέσω της χρήσης του νέου φίλτρου αναζήτησης ο χρήστης μπορεί να βρει έγγραφα, βίντεο και εικόνες αποθηκευμένες οπουδήποτε στο G5.

Quick Help
Άμεσες απαντήσεις σε τυχόν ερωτήσεις σχετικά με το G5 γρήγορα και εύκολα ή μέσω feedback στο e-mail.

LG Backup
Χρήση των λειτουργιών LG Backup και NFC (Near Field Communication) για την εύκολη επαναφορά πληροφοριών από άλλες Android συσκευές αλλά και δυνατότητα εγγραφής των συνομιλιών από την αγαπημένη εφαρμογή messenger app.

LG G5 UX 5.0, LG G5 UX 5.0: Μάθε κάποια πράγματα από τα νέα που φέρνει

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GiannisMix

Το g flex 2 μου, μου αρεσει περισσότερο… Γενικα δε με εντυπωσιαζει η νεα ναυαρχιδα και το UI της LG ενω ητανια χαρα τωρα το κατεστρεψε με αυτο το iphone-huawei like…

Στυλιανός Βασίλης

καλη εβδομάδα μια χαρα είναι το ui 5.0 να ερθει Ελλαδα να το δουμε από τον Κωστα Βλαχακη UNBOXING HAND ON REVIEW

Στυλιανός Βασίλης

ΚΑΛΗ Εβδομαδα μια χαρα είναι το ui 5.0 να ερθει να το δουμε από κοντα UNBOXING HANDS ON REVIEW LG G5 Κωστα Βλαχακη

ironmanmark40

στο 2.15 στο βιντεο λεει πως μεσα απο τις ρυθμισεις μπορεις να επιλεξεις το παλιο στυλ με το οποιο φαινονται οι εφαρμογες…

luke

παιδια ξερει κανεις τι γινεται με τα update στην ελλαδα για την LG 6,0+, κατοχος lg g flex 2

alien

frape ftiaxnei?

χαρης

@luke
Ειχα διαβασει πως για g flex 2 το marshmallow update θα ειναι διαθεσημο Απρίλιο με Μάιο, τωρα συγκεκριμένα ημερομηνία για Ελλαδα ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν
Υπομονή !

luke

@χαρης ευχαριστω πολυ…δεν υπαρχει τιποτα επισημο δυστυχως…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.