Νέα σειρά τηλεοράσεων LG OLED TV 4K HDR 2016

Η νέα σειρά τηλεοράσεων LG OLED για το 2016 αποτελείται από οκτώ μοντέλα, με κορυφαία την LG G6 77 ιντσών. Οι τηλεοράσεις OLED της LG με πάνελ OLED, έχουν ανάλυση 4K και κωδικοποίηση high dynamic range (HDR), η οποία στα μοντέλα LG G6 και LG E6 ονομάζεται HDR Pro.

Οι LG G6 και LG E6 είναι οι πρώτες τηλεοράσεις της LG που διαθέτουν σχεδιασμό Picture-On-Glass, ο οποίος συνδυάζει ένα εξαιρετικά λεπτό πάνελ OLED πάχους 2.57 χιλιοστών με διάφανο πίσω κάλυμμα και ένα ηχοσύστημα εμπρόσθιας προβολής. Όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων LG OLED του 2016 διαθέτουν πιστοποίηση Ultra HD Premium, με την οποία το UHD Alliance πιστοποιεί ότι ικανοποιούνται οι απαιτητικές προδιαγραφές που έχει θέσει, σε σχέση, μεταξύ άλλων, με την ανάλυση, τη δυναμική περιοχή, τη μέγιστη φωτεινότητα, τις διαβαθμίσεις του μαύρου, τη διευρυμένη χρωματική παλέτα, και την ποιότητα του ήχου.

Η νέα σειρά των τηλεοράσεων της LG υποστηρίζει τα πιο πρόσφατα format HDR, τα οποία έχουν υιοθετήσει οι κορυφαίοι τηλεοπτικοί σταθμοί, κινηματογραφικά στούντιο και κατασκευαστές καταναλωτικών ηλεκτρονικών στον κόσμο, όπως το HDR10 και το Dolby Vision.

Υπέρ-υψηλής ανάλυσης 4Κ τηλεοράσεις με λειτουργία HDR με βελτιωμένη ποιότητα εικόνας και δυναμικά χαρακτηριστικα.

Επιπροσθέτως, στην κορυφή της σειράς τηλεοράσεων με πάνελ IPS της εταιρείας είναι τα μοντέλα LG UH9500 65 ιντσών και LG UH9550 86 ιντσών, αλλά και οι τηλεοράσεις LG UH8500 65 ιντσών και LG UH8550 75 ιντσών. Όλα τα νέα μοντέλα τηλεοράσεων SUPER UHD προσφέρουν προηγμένη ποιότητα εικόνας και χαρακτηριστικά για τη βελτίωση του ήχου, συμπεριλαμβάνοντας τη λειτουργία HDR (high dynamic range) και τον ελκυστικό σχεδιασμό της LG ULTRA Slim.

Οι τηλεοράσεις UHD HDR της LG διαθέτουν το πιο προηγμένο πάνελ IPS της βιομηχανίας, με καινοτομίες όπως οι τεχνολογίες True Black Panel και Contrast Maximizer. Το χαρακτηριστικό True Black Panel αποτελεί μία αποκλειστική τεχνολογία που μειώνει τις αντανακλάσεις και βελτιώνει το λόγο αντίθεσης για ακόμα πιο άνετη εμπειρία θέασης. Το χαρακτηριστικό Contrast Maximizer αποδίδει ακόμα μεγαλύτερο βάθος και αντιθέσεις, κάνοντας τα αντικείμενα της εικόνας να ξεχωρίζουν από το φόντο τους.

Το HDR Plus αποτελεί την τεχνολογία που επιτρέπει στις τηλεοράσεις LG UH9500 και LG UH9550 να προβάλλουν περιεχόμενο 4K HDR, όπως ακριβώς πρέπει να είναι. Επιπλέον, η τεχνολογία LG ULTRA Luminance ενισχύει εξαιρετικά την αντίθεση μεταξύ των σκούρων και των φωτεινών περιοχών, εντείνοντας έτσι το αποτέλεσμα του HDR ενώ χάρη στις συμβατές με HDR θύρες HDMI και μία μηχανή μετατροπής SDR σε HDR, οι θεατές μπορούν να απολαμβάνουν περιεχόμενο σχεδόν HDR ποιότητας από οποιαδήποτε συνηθισμένη πηγή.

Όλες οι νέες σειρές Smart τηλεοράσεων της LG διαθέτουν τη νέα LG webOS 3.0 πλατφόρμα η οποία σχεδιάστηκε προκειμένου να προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης και να επιτρέπει ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη περιήγηση στις λειτουργίες της τηλεόρασης.

LG OLED TV 2016 4K HDR, Νέα σειρά τηλεοράσεων LG OLED TV 4K HDR 2016

LG OLED TV 2016 4K HDR, Νέα σειρά τηλεοράσεων LG OLED TV 4K HDR 2016

LG OLED TV 2016 4K HDR, Νέα σειρά τηλεοράσεων LG OLED TV 4K HDR 2016

LG OLED TV 2016 4K HDR, Νέα σειρά τηλεοράσεων LG OLED TV 4K HDR 2016

LG OLED TV 2016 4K HDR, Νέα σειρά τηλεοράσεων LG OLED TV 4K HDR 2016

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
AlexQ

Υπαρχει ενημερωση για το ποτε θα ερθουν Ελλαδα και σε τι τιμές?

ChrisG

Όταν πέσουν οι τιμές τους στο 1500άρι θα τσιμπήσω μία 55′ curved(ελπίζω να βγεί).Ας βγάλει και η Samsung διότι παραδοσιακά θα την προτιμήσω αφού όσες έχω πάρει τις έχω χρόνια.Τώρα που βγαίνουν θα έχουν στα 5-6 χιλιάρικα που δεν πάιζει με την καμία λογικός άνθρωπος να αγοράσει.

giannis

oled; μα….. αυτες εχουν ….”παιδικες ασθενειες” δεν δειχνουν καλα τα χρώματα χαλανε κανουν colour shfting…. ειναι ο εξαποδω ο ιδιος

ChrisG

οι παιδικές ασθένειες είναι γνωστές καΙ οι εταιρείες φαντάζομαι στις καινούριες σειρές θα τις έχουν ξεπεράσει.σήμερα μια oled έχει τα περισσότερα θετικά αλλά ακόμη και σε θέμα κόστους είναι απλεισίαστες.έχουν 7-8 χιλιάρικα.μέχρι να περπατήσουν και να πέσουν στα ίδια επίπεδα τιμών με τις τωρινές οθόνες όλα θα είναι πλήρως σωστά και ανεπτυγμένα.δεν χρειάζεται βιασύνη.μία 55′ και Oled στα 1500-2000 curved θα είναι ότι καλύτερο σε 2 χρονάκια.απλά με την LG έχω καεί 3 φορές κιαι σε τηλεόραση και σε 600 ευρώ οθόνη pc και την αποφέυγω.προσωπική άποψη να πώ διότι κάποιος άλλος μπορεί να έχει μόνο θετικά να πεί.η Samsung βγάζει πιο ολοκληρωμένα προιόντα και αντοχής πιστέυω.τουλάχιστον στα Panels είναι πολύ καλή.Οled 55′ 4k Samsung η επόμενη τηλεόρασή μου.

giannis

ναι ρε πλακα σε κανω…. ειπα να τρολαρω λιγο αυτους που σνομπάρουν τις amoled. το πηρα τελικά το note 4….. ειχες δικιο ρε φιλε. ΚΤΗΝΟΣ εχει ΤΑ ΠΑΝΤΑ κανει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

ChrisG

@giannis κάτσε να πάρει και πασχαλιάτικα και Marshmallow και θα το κρατήσεις μία 3ετία στο νερό.με ποιον επεξεργαστή το πήρες;κινητά τωρινής τεχνολογίας και με ότι έχει δεν πιάνεται ούτε στο design ούτε στα καλούδια.καλορίζικο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.