Microsoft CEO: “Τα bots είναι οι νέες εφαρμογές”

Μετά την αποτυχία της περασμένης εβδομάδας με την Tay, το chatbot της Microsoft που έκανε λογαριασμό στο Twitter, αλλά βγήκε εκτός ελέγχου, ο CEO της εταιρείας από το Build 2016 αναφέρθηκε στα bots λέγοντας ότι αυτό είναι το μέλλον.

Από την σκηνή του συνεδρίου, ο CEO Satya Nadella είπε ότι “τα bots είναι τα νέα apps”. Αναφερόμενος στην Tay, η οποία αποσύρθηκε από το Twitter την περασμένη εβδομάδα, ο Nadella είπε ότι στην Ασία τα πήγε πολύ καλά και ακόμη προσπαθούν να καταλάβουν γιατί τα bots λειτουργούν διαφορετικά σε διαφορετικές χώρες.

Ο Nadella είπε ότι η φιλοσοφία της Microsoft όσον αφορά στα bots είναι: να αυξήσουν τις ανθρώπινες δυνατότητες, να είναι αξιόπιστα και να έχουν σεβασμό. Φανταζόμαστε δεν θέλουν άλλη μια Tay να βρίζει και να κάνει ρατσιστικά σχόλια.

Τα bots, σύμφωνα με τον ίδιο αντιπροσωπεύουν το μέλλον και το πως θα αλληλεπιδρούν οι άνθρωποι με την τεχνητή νοημοσύνη. H Microsoft θα φέρει τα bots σε Skype, HoloLens, Office 365 και άλλα προϊόντα της.

Το πρώτο κομμάτι που επικεντρώνεται η Microsoft είναι το Skype, με νέο Skype Bot SDK που θα επιτρέψει στους developers να δημιουργήσουν custom bots, τα οποία θα λειτουργούν σε πραγματικό χρόνο σε Skype video. Τα bots θα είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή του Skype σε iOS, Android και Windows.

Το νέο Microsoft Bot Framework επιτρέπει στους developers να συνδέσουν bots σε Office 365, Slack, Telegram, SMS και άλλες πλατφόρμες.

Διαβάστε όλα τα νέα από το Build 2016

bots new apps, Microsoft CEO: “Τα bots είναι οι νέες εφαρμογές”

bots new apps, Microsoft CEO: “Τα bots είναι οι νέες εφαρμογές”

bots new apps, Microsoft CEO: “Τα bots είναι οι νέες εφαρμογές”

bots new apps, Microsoft CEO: “Τα bots είναι οι νέες εφαρμογές”
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Konstantinos

Δεν καταλαβαίνω πολύ γιατί η Tay ήταν μια αποτυχία. Καλώς που η microsoft το αποδέχεται αλλά είναι ένα πολύ καλό πείραμα για τη συμπεριφορά στο internet, την ai όπως εξελίσσεται να αλληλεπιδρά με τον κόσμο και τους κινδύνους που παρουσιάζουν.

Η Tay είναι ένα παιδί που μεγαλώνει σε ένα κόσμο χωρίς όρια και που δεν είχε σωστή καθοδήγηση. Μιμήθηκε όπως ένα παιδί θα μιμούνταν τον φασίστα γονιό του ή το bullying που δέχτηκε. Δεν αρκεί να έχεις πρόσβαση σε όλες τις απόψεις για να κρίνεις το σωστό από το λάθος και αυτό ήταν που η Tay έχασε. Εκτέθηκε στο ιντερνετ χωρίς να της δείξει κανείς τι είναι σωστό και τί λάθος

Kostas

Δεν ξέρω κατά πόσο απέτυχε το bot…αν έχω καταλάβει καλά το bot μαθαίνει και βελτιώνεται από τις συζητήσεις…που χονδρικά σημαίνει ότι τον φασιστικό χαρακτήρα τον απέκτησε από τους συνομιλητές…προφανώς δεν είναι χαριτωμένα αυτά που είπε…αλλά η αποτυχία είναι της κοινωνίας που καλλιεργεί και αποδέχεται τέτοιες αντιλήψεις…τον χαρακτήρα μου τον φτιάξανε τα έργα σου, που έλεγε και η γνωστή τραγουδίστριας

nikmour

γιατί δεν πέρνουν παράδειγμα από εμάς που δεν αποτυγχάνουμε ποτέ γιατί δεν προσπαθούμε..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.