Nespresso Prodigio: Το κινητό σου τώρα φτιάχνει και καφέ

Το τηλέφωνό σας τώρα μπορεί τώρα να φτιάξει και καφέ! Η πρώτη μηχανή της Nespresso που συνδέεται με Bluetooth με smartphones και tablets ονομάζεται Prodigio και μπορείτε να την ελέγχετε μέσα από το δικό της application.

Η λειτουργία συνδεσιμότητας της μηχανής σας εξασφαλίζει ότι η εμπειρία σας είναι όσο απλή γίνεται. Με λειτουργίες που σας διασφαλίζουν ότι δε θα μείνετε ποτέ χωρίς κάψουλες, σας επιτρέπουν να προγραμματίσετε την εκχύλιση του καφέ σας όποτε το επιθυμείτε και σας ειδοποιούν για να σας βοηθήσουν στη συντήρηση της μηχανής σας, η Nespresso Prodigio σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τον καφέ σας και αφήνει όλα τα υπόλοιπα στο smartphone σας.

Διαχείριση αποθέματος καψουλών
Η εφαρμογή για κινητά Nespresso υπολογίζει το απόθεμα καψουλών σας για να ξέρετε πότε πρέπει να παραγγείλετε. Με ένα κλικ μπορείτε να επαναλάβετε την προηγούμενη παραγγελία σας ή να κάνετε μία νέα.

Προγραμματισμός εκχύλισης
Χαρίστε στον εαυτό σας μία στιγμή απόλαυσης με την εφαρμογή Nespresso στο smartphone σας – κάθε φορά, όπως ακριβώς σας αρέσει.

Υποστήριξη και φροντίδα μηχανής
Η εφαρμογή Nespresso είναι εκεί για εσάς. Θα σας ενημερώνει κάθε φορά που χρειάζεται να γεμίσετε το δοχείο νερού ή να κάνετε αφαλάτωση στη μηχανή σας.

Μάθετε περισσότερα για την Nespresso Prodigio εδώ.

, Nespresso Prodigio: Το κινητό σου τώρα φτιάχνει και καφέ

, Nespresso Prodigio: Το κινητό σου τώρα φτιάχνει και καφέ

, Nespresso Prodigio: Το κινητό σου τώρα φτιάχνει και καφέ

, Nespresso Prodigio: Το κινητό σου τώρα φτιάχνει και καφέ

, Nespresso Prodigio: Το κινητό σου τώρα φτιάχνει και καφέ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikmour

Ζήτω η τεμπελιά.

JohnGR

“Η εφαρμογή για κινητά Nespresso υπολογίζει το απόθεμα καψουλών σας για να ξέρετε πότε πρέπει να παραγγείλετε.”
Ή κοιτάζεις στο ντουλάπι πόσες έχεις.

“Προγραμματισμός εκχύλισης
Χαρίστε στον εαυτό σας μία στιγμή απόλαυσης με την εφαρμογή Nespresso στο smartphone σας – κάθε φορά, όπως ακριβώς σας αρέσει.”
Ή πατάς ένα από τα κουμπιά στο πάνω μέρος της καφετιέρας.

“Θα σας ενημερώνει κάθε φορά που χρειάζεται να γεμίσετε το δοχείο νερού ή να κάνετε αφαλάτωση στη μηχανή σας.”
Ή κοιτάζεις το δοχείο.

Δηλαδή έλεος, για να τα κάνω αυτά από το κινητό θέλει πιο πολύ χρόνο από το να τα κάνω χειροκίνητα.

Alekz

Την θέλω!

viel

ελλαδα εχει ερθει? δεν ειδα καπου να εχει τιμη και παραγγελια

NZ

Εχθές ήρθε η μηχανή στα καταστήματα. Ήμουν εκεί για να αγοράσω κάψουλες και την είδα από κοντά. Βλακείες να ασχολούμαστε. Για να φτιάξεις espresso, χρειάζεσαι 15 sec, δε θα κουραστείς αν είσαι όρθιος 15 sec! Αφαλάτωση καλό είναι να γίνεται κάθε 6 μήνες.
Το “καλό” είναι ότι μπορείς μέσω της εφαρμογής να δεις τυχόν τεχνικά προβλήματα, που με μια 1η ματιά δε θα τα προσέξεις. Φυσικά εξαρτάται από την κατασκευή της μηχανής και τον αριθμό των αισθητήρων. Εμένα προσωπικά δε με ενθουσίασε, ίσως γιατί πρόσφατα άλλαξα τη μηχανή μου.
Απ’ ότι μου είπαν οι κοπέλες στο κατάστημα, έχει προσφορά 70 ευρώ με τη διαδικασία της απόσυρσης παλιάς μηχανής μέχρι 10/04.

Mary

Ότι πρέπει για το πρωινό ξύπνημα, έχεις πάντα έτοιμο καφέ

Μήνας

Άμα έβγαζε βαρδια μαζί μου στον μπουφέ θα έλεγα ναι, τώρα για μια δόση όταν ξυπνάς μπά

ΕΛΕΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ

ΔΕΝ TO ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

χριστίνα γιαννακοπούλου

καταπληκτικό μηχάνημα. Μακάρι να το κερδίσω και να φτιάχνω καφεδάκι από το κινητό μου. χαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 8

iPhone 8: Η JP Morgan βλέπει bezel-less design & AirPods στο κουτί

Το iPhone 8, η πολυαναμενόμενη επετειακή κυκλοφορία της Apple με νέο σχεδιασμό και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, απασχολεί από τώρα τον τεχνολογικό κόσμο και γίνεται σχεδόν καθημερινά αντικείμενο διαρροών και ατελείωτων φημών.

Internet Facebook Star

Κοντά δύο δισεκατομμύρια οι χρήστες του Facebook

Περίπου 80 εκατομμύρια χρήστες πρόσθεσε το Facebook στη βάση του στο α΄ τρίμηνο του 2017. Έτσι, πλέον οι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες του πιο δημοφιλούς δικτύου ανέρχονται σε 1,94 δισεκατομμύρια, καταγράφοντας αύξηση 17% από πέρυσι.

Internet Star

Οι άντρες ενδιαφέρονται πιο πολύ για τα likes από τις γυναίκες

Είναι γεγονός ότι τα social media πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα της Kaspersky Lab, οι περισσότεροι χρήστες τείνουν να ωραιοποιούν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να αποκομίσουν περισσότερα likes.

Smartphones Apple iPhone Star

TrendForce: “Μην περιμένετε 4GB RAM από τα iPhone του 2017”

Η εταιρεία ερευνών TrendForce δημοσιοποίησε την αναφορά με τις προβλέψεις της σχετικά με τη μνήμη RAM που θα έχουν τα smartphones μέχρι το τέλος του 2017. Προβλέπεται ότι ο μέσος όρος θα είναι τα 3.2GB RAM, που σημαίνει ότι σημειώνεται 33.4% αύξηση από το 2016, όπου ο μέσος όρος ήταν 2.4GB.