Nespresso Prodigio ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Έχουμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε τη Nespresso Prodigio, την πρώτη μηχανή καφέ της Nespresso με ενσωματωμένο bluetooth που μπορεί να συνδεθεί με το κινητό σας και να φτιάξετε καφέ από απόσταση.

Με την εφαρμογή για iOS και Android μπορείτε να έχετε τον έλεγχο της Prodigio και να ενημερώνεστε για την καλή λειτουργία της, αν έχετε απόθεμα από κάψουλες Nespresso και να προγραμματίζετε το πότε θέλετε να έχει έτοιμο τον καφέ. Δείτε το βίντεο.

H Nespresso Prodigio έχει τιμή 199 ευρώ και πακέτο με το Αeroccino για ζεστό και κρύο αφρόγαλο, 249 ευρώ. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Nespresso Prodigio hands-on, Nespresso Prodigio ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nespresso Prodigio hands-on, Nespresso Prodigio ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Nespresso Prodigio hands-on, Nespresso Prodigio ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
@papaki

Εύχομαι το επόμενο βήμα της Nespresso να είναι ένα κινητό τηλέφωνο. Γιατί θα είναι πανέμορφο και με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως.

zan

για πουλ μουρ μόνο ειναι

Νίκος 31

Είμαι σίγουρος, ότι αν η εφαρμογή κυκλοφορήσει και σε Android, θα μετρήσει εκατομμύρια κατεβάσματα.

Οι χρήστες του WP και του IOS απο την άλλη, δεν νομίζω να ασχοληθούνε στα σοβαρά με τέτοιου είδους άχρηστες εφαρμογές….

Αν πάλι δεν κυκλοφορήσει σε WP, μετά την καραμέλα του Instagram που πάει πέρασε και αυτή, θα βρούνε νέα εφαρμογή να μας πούνε “ναι αλλά τα WP δεν φτιάχνουν Nespresso”…..

Μέχρι εκεί φτάνει το IQ τους.

Δεν κοιτάνε που τους κοστίζει 40 λεπτά ο καφές (απο 10 που κοστίζει χύμα σε πακέτο), την εφαρμογή κοιτάνε λες και δεν θα σηκωθούνε κάποια στιγμή να γεμίσουνε την κούπα τους με καφέ…

Ernest

Καφέ από απόσταση….και το φλιτζάνι ποιος το βάζει!

Θανάσης

Τελείως κάψιμο.

Chris

Όλοι εσείς που κραζετε και λέτε ότι είσαι τεμπέλης και ότι ούτος η άλλος θα σηκωθεις, από το μικρό αυτό μυαλουδακι δεν περνάει η επαγγελματική χρήση εε? Ότι ο σερβιτόρος θα δίνει την παραγγελία κατευθείαν στην μηχανή? Όχι εε? Πάμε τώρα στο επόμενο ποστ να κραξουμε το wp που δεν έχει insta, αα και μετά να πάμε στο παρακάτω για το lagdroid…

Antonis

Είναι λίγο περίεργο που υποστηρίζουν bluetooth και όχι WiFi. Αν είσαι τόσο κοντά για bluetooth, πάτα το κουμπί βρε αδερφέ…

xlidas

Καφές μόνο από Bezzera Giulia με φρεσκοκομμένο Specialty Αιθιοπικό στον Mazzer SJ μου..Σοβαρή καφετιέρα για επαγγελματική χρήση λέει ο άλλος…χαχαχαχαχαχα

Δημήτρης

Καλησπέρα Κώστα. Με λενε Δημήτρη και θα ήθελα να σε ρωτήσω κατι πάνω στο θέμα της nespresso μηχανής!
Μήπως γνωρίζεις αν η κάπσουλα που θα ρίξουμε απο βραδυς στην μηχανή μεσα και κλείνουμε το καπάκι να το πούμε ετσι, και την προγραμματισουμε για την άλλη μέρα το πρωί για παράδειγμα θα τρυπηθει κατευθείαν; ή πρωτα το πρωί πριν γίνει το εκχύλισμα; Γιατί αμα γίνει το βράδυ τοτε χάνονται τα αρώματα του καφέ μου και ετσι δεν μου παρέχει κατι καλό!
Σε παρακαλώ αμα ξερεις κατι βοηθησε με στο ερώτημα μου!
Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Κάνεις πολύ καλή δουλειά και σε παρακολουθώ χρόνια!
Συνέχισε ετσι σε χρειαζόμαστε και στο εξωτερικό!
Φιλικά Δημήτρης 👍🏻

Νίκος 31

Ναι, την Nespresso περιμέναμε και την εφαρμογή της για να πιούμε καφέ στην καφετέρια…

Άσε που καφετέρια με “έτοιμο” καφέ και όχι φρεσκοκομμένο χαρμάνι στην τάπα, θα έκλεινε σε μια εβδομάδα. Η διαφορά στην γεύση είναι η μέρα με την νύχτα.

ΥΓ. Και μιας και μιλήσαμε για καφετέρια, να βγάλουμε και εφαρμογή να χτυπάει μέσω τηλεφώνου αυτόματα αφρόγαλο, κρέμα, φρεσκοτριμμένο πάγο και μια τελευταία (σε Android πάντα) να προσθέτει κανέλα ή σοκολάτα. Δεν είναι μαλα@@ να περιμένεις 1 λεπτό να χτυπήσει η σερβιτόρα το γάλα και εσύ να περιμένεις μια ώρα να εξυπηρετηθείς; Εγώ το θεωρώ απαράδεκτο!

Νίκος 31

Και ναι, θα επιμείνω, θέλουμε αποκλειστική εφαρμογή σε πλατφόρμα Android με θέμα κρέμα ή αφρόγαλο;

KostasB

Άσχετο αλλά… @Κώστας Βλαχάκης είναι το πρώτο βίντεο στο Techblog σε 60fps;;

KostasB

Κώστα πάντως αν μπορείς να τα κανείς όλα σε 60fps. Άλλη εικόνα ρε παιδί μου…
Αν και το συγκεκριμένο ήταν πολύ στατικό βίντεο, γενικά όμως έχουν καλύτερη ποιότητα τα 60 frames..

Δημητρης

@ Κωστας Βλαχακης. Σε ευχαριστω πολυ Κωστα μου, τελεια👍🏻

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Gear

DYU T1: Ανακάλυψε την ελευθερία στην πόλη με αυτό το ηλεκτρικό ποδήλατο

Η ασφαλής αστική μετακίνηση αποκτά νέα διάσταση με το ηλεκτρικό ποδήλατο DYU T1, μια νέα προσθήκη στον κόσμο των ηλεκτρικών ποδηλάτων που ξεχωρίζει για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά του.

Gear Apple Apple Pencil VR headset

Το επόμενο Apple Pencil μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset

Το Apple Pencil είναι προς το παρόν συμβατό μόνο με iPad αλλά μια μελλοντική έκδοσή του μπορεί να λειτουργεί με το Vision Pro headset.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.