Oombrella: Η έξυπνη ομπρέλα σε ειδοποιεί πότε θα βρέξει

Πόσες φορές δεν έχει τύχει σε όλους μας να έχουμε δει την πρόγνωση του καιρού αλλά να μην ήταν σωστή τελικά να μην έχουμε μαζί μας την ομπρέλα μας ή να την κουβαλάμε χωρίς να υπάρχει λόγος; Ή ακόμη, πόσες φορές φορές έχετε φύγει αφήνοντας πίσω την ομπρέλα;

Μια ομάδα Γάλλων μέσα από το Kickstarter λανσάρει την ομπρέλα του μέλλοντος, η οποία γίνεται πολύ πιο έξυπνη και κάνει περισσότερα από το να σας προστατεύει από τη βροχή.

Η Oombrella έχει ενσωματωμένους αισθητήρες οι οποίοι παίρνουν πληροφορίες για τα επίπεδα της υγρασίας, την θερμοκρασία, την πίεση, ακόμη και το φως. Όταν αντιληφθεί ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα βρέξει, στέλνει ειδοποίηση μέσω του ειδικού app στο κινητό έτσι ώστε να πάρεις την ομπρέλα μαζί σου. Η ειδοποίηση έρχεται 15 λεπτά από την ώρα που η Oombrella θεωρεί ότι θα βρέξει.

Επιπλέον, η έξυπνη ομπρέλα δε σε αφήνει να την ξεχάσεις πουθενά καθώς αν απομακρυνθείς σου στέλνει ειδοποίηση στο κινητό να μην την αφήσεις πίσω. Δεδομένου ότι συγκριτικά με τις υπόλοιπες συμβατικές ομπρέλες δεν είναι καθόλου φθηνή, αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό feature.

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μην χρησιμοποιηθεί και ως selfie stick, καθώς στην άκρη της έχει ειδική βάση όπου μπορείς να κουμπώσεις το κινητό, την κάμερα ή ότι άλλο θέλεις.

Το project βρίσκεται στο Kickstarter όπου ζητά χρηματοδότηση 59.000 ευρώ, έχει καταφέρει να μαζέψει 14.544 ευρώ και απομένουν 32 μέρες μέχρι να λήξει.

Δείτε το video:

oombrella smart umbrella, Oombrella: Η έξυπνη ομπρέλα σε ειδοποιεί πότε θα βρέξει

oombrella smart umbrella, Oombrella: Η έξυπνη ομπρέλα σε ειδοποιεί πότε θα βρέξει

oombrella smart umbrella, Oombrella: Η έξυπνη ομπρέλα σε ειδοποιεί πότε θα βρέξει

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilist

Μιας και είδα το iphone στην τελευταία φωτογραφία νομίζω πιο χρήσιμο θα ήταν να είχε φωτοβολταϊκά πάνω με ένα καλώδιο σύνδεσης για να το φορτίζεις παρά η πρόγνωση καιρού.

ChrisG

ότι ναναι…ρε βραχείτε και λίγο να καταλάβετε ότι είστε άνθρωποι.απο ζάχαρη είστε όλοι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones KickStarter

Zanco tiny T1: Το μικρότερο κινητό τηλέφωνο του κόσμου

Το Kickstarter κρύβει κατά καιρούς πολλά ενδιαφέροντα projects και ιδέες ανερχόμενων startup εταιρειών. Μάλιστα, από εκεί έχουμε δει την κυκλοφορία μερικών εξαιρετικά επιτυχημένων προϊόντων. Βέβαια, άλλες καμπάνιες αποτυγχάνουν λόγω της ασθενούς υποστήριξης, αφού οι χρήστες δεν θεωρούν οτί πραγματικά αξίζουν.

Smartphones Apple featured iPhone 8

iPhone 8: Η JP Morgan βλέπει bezel-less design & AirPods στο κουτί

Το iPhone 8, η πολυαναμενόμενη επετειακή κυκλοφορία της Apple με νέο σχεδιασμό και κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά, απασχολεί από τώρα τον τεχνολογικό κόσμο και γίνεται σχεδόν καθημερινά αντικείμενο διαρροών και ατελείωτων φημών.

Internet Facebook Star

Κοντά δύο δισεκατομμύρια οι χρήστες του Facebook

Περίπου 80 εκατομμύρια χρήστες πρόσθεσε το Facebook στη βάση του στο α΄ τρίμηνο του 2017. Έτσι, πλέον οι μηνιαίοι ενεργοί χρήστες του πιο δημοφιλούς δικτύου ανέρχονται σε 1,94 δισεκατομμύρια, καταγράφοντας αύξηση 17% από πέρυσι.

Internet Star

Οι άντρες ενδιαφέρονται πιο πολύ για τα likes από τις γυναίκες

Είναι γεγονός ότι τα social media πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα της Kaspersky Lab, οι περισσότεροι χρήστες τείνουν να ωραιοποιούν τη ζωή τους στην προσπάθειά τους να αποκομίσουν περισσότερα likes.