Samsung Galaxy S7: Φέρνει καλύτερες μέρες για το τμήμα Mobile

Τον επόμενο μήνα η Samsung θα δώσει τα οικονομικά αποτελέσματα τριμήνου και οι αναλυτές θεωρούν ότι στο τμήμα mobile θα δούμε καλύτερες επιδόσεις. Είναι ένα τμήμα που έχει δεχτεί ισχυρές πιέσεις από Apple και Κινέζους, αλλά τα Galaxy S7 φαίνεται να κάνουν καλή δουλειά.

Οι πρώτες ενδείξεις για τις πωλήσεις των Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge, είναι πιο ψηλά από το αναμενόμενο κάτι που προβλέπεται ότι θα σταματήσει την πτώση των 2 τελευταίων χρόνων, που παρατηρήθηκε στο κομμάτι των ναυαρχίδων. Στην premium κατηγορία η δύσκολη αντίπαλος ήταν η Apple, ενώ στα mid-range και low-end υπάρχουν οι Κινέζοι, με ονόματα όπως η Huawei να αποδεικνύονται εξίσου ανταγωνιστικά.

Ωστόσο, πολλές χρηματιστηριακές εταιρείες αναβάθμισαν τις προβλέψεις του πρώτου τριμήνου, για τον μεγαλύτερο κατασκευαστή στον κόσμο. Η Samsung αναφέρεται ότι έχει αποστείλει 9.5 εκατ. Samsung Galaxy S7 μέσα στο πρώτο τρίμηνο, αριθμός που ξεπερνά κατά πολύ τις αρχικές εκτιμήσεις για 7 εκατ.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, η εμπιστοσύνη των επενδυτών έκανε την μετοχή της Samsung να ανέβει στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 18 εβδομάδων, αύξηση που ακολουθεί μια πτώση 22% τους τελευταίους τρεις μήνες.

Τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge μπορεί να μην άλλαξαν εξωτερικά, όμως είχαν θετική αποδοχή λόγω της συνολικής βελτίωσης που έγινε στο εσωτερικό και μερικών προσθηκών όπως η αντοχή στο νερό και η κάρτα microSD για επέκταση μνήμης.

samsung mobile sales, Samsung Galaxy S7: Φέρνει καλύτερες μέρες για το τμήμα Mobile

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sotiris

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καλύτερο κινητό στην αγορά από όποια σκοπιά κι αν το δει κανείς αν δεν είναι hater ή κολλημένος σε μία εταιρεία. Έχουμε φτάσει στο να βρίσκουμε ψεγάδι μόνο στην απουσία ir blaster! Αυτό τα λέει όλα… (και φυσικά η υψηλή -ακόμα- τιμή) Η Samsung έχει κάνει γερή αντεπίθεση σε όλα τα επίπεδα. Έχει σταματήσει τύπου Fame, Core, Trend, Young και πλέον με J3, J5, J7 στην οικονομική κατηγορία έχει δώσει απροβλημάτιστες συσκευές με decent design, ενώ και στην μεσαία με Α3, Α5, Α7 έχει δώσει ποιοτικές συσκευές που μπορεί να μην είναι vfm αλλά είναι ελκυστικές στο μάτι και έχουν ουσία. Αντίστοιχα και το καινούργιο Α9 που αναμένεται να κυκλοφορήσει. Σε ναυαρχίδες τα S- που έχουν έρθει χωρίς σημαντικά προβλήματα που παρουσιάζονται στις πρώτες παρτίδες συνήθως-είναι οι καλύτερες συσκευές που κατασκεύασε ποτέ η εταιρεία. Πραγματικά το Note 6 αν είναι αυτό που πρέπει να είναι με μπαταρία 4000mha minimum θα είναι η κορυφαία συσκευή όλων των εποχών. Σημαντικό ρόλο στην βελτίωση της εικόνας των συσκευών της Samsung έχει παίξει και ο νέος touchwiz που δεν έχει λόξυγγα στο scrolling ενώ και οι βασικές εφαρμογές που είχαν μικροκαθυστερήσεις έως και το Note 4 έχουν εξαφανιστεί. Πλέον… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Καλά μόνο 9,5 εκατομμύρια μα γιατί βρε samsung?? ο άλλος έκραζε τις προάλλες το iphone 5se γιατί έκανε λέει μόνο 3,4 εκατομμύρια παραγγελίες σε 4 μέρες στην Κινα!!
Εσενα samsung δε σε σώνει κανένας θα σκάψει τον λάκκο σου.. λέω εγώ τώρα

christe

τα νούμερα αν και δεν με ενδιαφερουν είναι μια χαρα. Τωρα φίλε Γιάννη για να μπει η samsung στον λάκκο θα πρέπει η sony που μας έχεις ζαλισει να μπεί στο λάκκο, να πέσουν 3 τόνοι χώμα και να γίνουν καμια δεκαριά μνημόσυνα από πάνω και μετά βλέπουμε για τους άλλους.

Γιώργος

7 εκ. κινητά πουλάει η Sony (όλα τα μοντέλα) σε ένα τρίμηνο και βγήκε ο άλλος να κράξει την Samsung που με ένα μόνο μοντέλο σε ένα μήνα πούλησε 9.5 εκ. Δεν υπάρχει σωτηρία.

Kostas

@ christe τι σχέση έχει η Sony με τη Samsung??? Οτι ακούς ,ότι βλέπεις ότι μυρίζεις είναι Sony…
Hμαρτον δεν άρχισε να γυρίζει ο πλανήτης μόλις βγήκαν τα galaxy

christe

@kostas φίλε ξέρω τι εστί sony μιας και είχα και έχω πολλές συσκευές της. Από κινητά, τηλεοράσεις, κάμερες κτλ. Είχα πάρει ότι sony ericcson κινητό υπήρχε. Μετά δεν. Εννοείται σαν σύνολο ειναι τεχνολογικός γίγαντας.

ChrisG

μερικοί διαμαρτύρονται λές και έιμαστε σύμφωνοι με την πολιτικη της κάθε εταιρείας.σας είπε κανείς οτι τα 7 εκατομμύρια για την samsung είναι πολλά;τουλάχιστον για εμένα είναι πάλι απογοητευτικά.που για τα 3,4;μηδαμινά.γιατί βάζετε τα δικά σας γραφόμενα στο πληκτρολόγιο άλλων φίλων;δεν είμαστε όλοι “τυφλοί” για μία εταιρεία.τα νούμερα μιλάνε απο μόνα τους.

aptalikos

@Ιωάννης jb πριν κάνεις το μνημόσυνο της Samsung να σκεφτείς ότι όποιο τηλέφωνο και να έχεις λίγο ή πολύ η Samsung στο κατασκευάζει, απλά στο λέω για να μην σε παραμυθιάζουν.

alien

to s7 δεν ήταν κατι τρομερό , οποτε η samsung επενδυσε πολυ στο μαρκετινγ

VASILIS7edge

Μόλις το πήρα το S7 στα χέρια μου και έχω φάει κόλλημα τρελό. Άλλαξα και nick name vasilisA3》VASILIS7edge

vasilisA3

Μάγκες το S7 είναι στην αγορά από τις 11.03 άρα το 3 μηνο που αναφέρει το άρθρο είναι 20 μέρες και όχι 90.

@papaki

Όλα είναι ωραία κινητά αλλά στο καινούργιο της Samsung S7 Edge δεν υπάρχουν λόγια σύγκρισης με κανένα κινητό. Άμα δεν γίνουν οι σωστές πωλήσεις τότε τα προβατάκια, κατσικάκια, αρνάκια, βοδάκια θα περιμένουν να αγοράσουν τα σπουδαία κινητά της Apple για να τη ζητωκραυγάζουν. Ζήτω η Apple μπέεε!!!!

ChrisG

τα samsung και το edge-non edge θα πουλήσει μετά προς και μετά το καλοκαίρι όταν η τιμή θα είναι η σωστή.οι android users είναι σκεπτόμενοι πάρα πολύ στο θέμα τιμής σε σύγκριση με άλλους ονόματα δεν λέμε) που τα σκάνε με την πρώτη ημέρα λές και δεν πιάσανε κινητό ποτέ στην ζωή τους.τα 7 και 9 εκατομμύρια συσκευές είναι λίγες.τα κινητά πρέπει οι ναυαρχίδες να πέσουν στο 500άρι.800 και 1000 δεν πρόκειται να δώσω ποτέ.όχι γιατί δεν τα έχω απλά είναι ηθικό το πράγμα και αντικειμενικό στην τιμή που υπολογίζω.

george

Γιατι μαλωνετε ε;γιατι ευχεστε την καταστροφη της sony ε;παλιοπαιδα.ποιος αμφιβαλει για την τρομερη ταχυτητα του iphone;για την καλυτερη υλοποιηση του android κ του απολυτου moultitasking της htc κ της sony;για τα vfm lg;για τις καλυτερες οθονες κ καμερες χρονια τωρα της sammy;κ μιλαω μονο για τα μεγαλα ονοματα.οποιος παει σε ψηλο κασε το σιγουρο ειναι οτι αποκτα εργαλειο.για μενα διαλεγεις κατι που να γουσταρεις αναλογα με τα κριτηρια σου κ εμφανησιακα κ το χαιρεσε.

Hic

Τα 9,5 εκατομμυρια ρε εξυπνοπουλια ειναι για το πρωτο 3μηνο του 2016. Τα S7 κυκλοφορησαν 11μαρτιου αρα σε ποσες μερες πουλησε 10εκατομμυρια;;; Σε 20μερουλες.

Αν και νομιζω οτι θα ειναι πολυ παραπανω καθως μονο οι προπαραγγελιες στην κινα ηταν 10εκατομμυρια

petros

Αλλο εχει…. αποστειλει,!!! αλλο παραγγελίες , αλλο προπαραγγελιες και τα 3 μην τα συγχεεται 9.5 εκατομμύρια ηταν έτοιμα απλα και εστάλησαν

Chris_BMW

ChrisG@Χαχα βγες καμία βόλτα παρά έξω από Ελλάδα .. Άκου εκει λέει οι android users είστε σκεπτόμενοι.. Τι νομίζεις περιμένει η Samsung κ η κάθε Samsung να πέσουν οι τιμές στο Σκρουτζ;;;Χαχαχα ακόμα γελάω.. Αγόρι μου σου γράφω αυτή τη στιγμη από DUSSELDORF o2-de, Telekom.de ,Vodafone κτλ Σου δίνουν 6s ,S7 με 39,99 το μήνα για δυο χρονια με 2 GB Ίντερνετ …Όλη η Ευρώπη έτσι ψωνίζει από την πρώτη μερα !! Είτε είναι iOS users είτε android..Εμείς στην Ελλάδα κ εγώ μαζί περιμενουμε να πέσουν οι τιμές…Πάντως οφείλω να ομολογήσω πως εσείς με android εδώ στην Ελλάδα μας ξεπερνάτε όλους σε εξυπνάδα αφού με λιγότερα λεφτά από μας αγοράζετε τουλάχιστον 2 πύρινες κ 1 GB RAM παραπάνω ..

Makis

Κ.Κώστα Βλαχάκη, σου ξέφυγαν πολλά σήμερα, ο πρώτος από πάνω γράφει κλαπαρ….πιο κάτω ο άλλος σχόλιο 10…άσε…γήπεδο…Σβήνε 🙂

Nick

Xperia Z2 και το κινητό μαμαει μανες ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!

ChrisG

@BMW…Εχω βγει εξω απο Ελλαδα και βγαινω.γιατι νομιζεις οτι επειδη ολοι χρεωνονται με δοσεις και πακετα θα πρεπει να χρεωνεται και ολος ο κοσμος;ο καθενας κρινει και οι android users αγοραζουν πιο αντικειμενικα ειτε σου αρεσει ειτε οχι.αγοραζουν στην τιμη που θεωρουνε οτι μια συσκευη ειναι vfm.δεν ταιζουν με αερα τους παντες οπως καποιοι την apple. δικαιωμα σας να αυξανεται το αποθεματικο της apple αλλα ολοι δεν συμμεριζομαστε τις ανησυχιες σας.θεωρω οτι ναι οι au ειναι πιο σκεπτομενοι και αυτο αποτελει αποψη μου.εχουν περισσοτερα standards.επειδη καποιοι ειστε στο εξωτερικο δεν σημαινει οτι ειστε και πιο “περπατημενοι”.μην εχετε μεγαλη ιδεα…δοσεις για μια συσκευη που χωρα στην χουφτα μου για 2 χρονια δεν θα εβαζα ποτε.εχω τα χρηματα να την παρω αμεσως.απλα οπως προανεφερα δεν αγοραζω αερα.αγοραζω οσο κρινω οτι αξιζει.απλο ειναι.και αυτο που λεω το αναφερω και για s7 κλπ.δεν κανω διαχωρισμο.500 και πολλα ειναι για ταβανι ναυαρχιδα κινητο οποιο και αν ειναι.η Ευρωπη κανει και αλλα “πραγματα”.αυτο σημαινει οτι ειναι σωστο ή προοδευτικο;

Ιωάννης jb

Λοιπόν να ξεκαθαρίσω κάτι γιατί μερικοί καταλαβαίνουν ότι να’ναι!!

Όταν λέω δε σε σώνει κανένας θα σκάψει τον λάκκο σου…
Αναφέρομαι σε κάποιον που μαζί με μερικούς ακόμη κραζανε την apple δήθεν ότι έχει λίγες παραγγελίες..
Είχε μόνο σε Κίνα 3,4 εκατομμύρια….
Εδώ η Samsung έρχεται και μας λέει ότι μέσα σε ένα ολόκληρο τρίμηνο θα αποστείλει σχεδόν 10…
Μπορεί να πουληθούν και τα μισά!! Κάνεις δε ξέρει..
Άρα αυτοί οι κύριοι που μας έλεγαν λίγα τα iPhone που έχουν παραγγελθεί..
Εδώ τι πρέπει να πουν?
Δε βλέπω να λένε τίποτα..

Η Sony που αναφέρετε κάποιοι, δεν έχει καμιά σχέση.. το μυαλό σας φαντάζεται πράγματα!
Όταν η Samsung βάλει στέρεο ηχεία, high res audio, 4k ανάλυση οθόνης και μπαταρία 1000 κύκλων ζωής μπορείτε να πείτε ότι την φτάσατε…
Κάποιοι σχολιάστες άνετα πηγαίνατε συνεργάτες του σεφερλη… Προκαλείτε γέλιο

Sotiris

Δεν έχει ούτε ένα μήνα που κυκλοφόρησε το S7 και ο Ιωάννης Jb μας λέει για τρίμηνο. Πραγματικά θα γράψει ποτέ σχόλιο που να είναι εντός θέματος; Το ένα πιο άκυρο από το άλλο.

petros

Ουτε τρίμηνο, ουτε εχει αποστειλει Σύμφωνα με αναφορές από την Κίνα (τη μεγαλύτερη αγορά στον κόσμο), οι συνδυασμένες προπωλήσεις των δύο μοντέλων (Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge) 10 ημέρες μετά την επίσημη διάθεσή τους (11 Μαρτίου) έχουν αγγίξει τα 10 εκατομμύρια συσκευές, με αντίστοιχα υψηλά νούμερα να αγγίζει και η διάθεση των συσκευών στην αγορά της Ινδίας στην οποία ξεκίνησαν να διατίθενται μόλις την προηγούμενη Παρασκευή!

Ιωάννης jb

@petros.. Ποιές αναφορές?? 10 εκατομμύρια είναι πολλές συσκευές κάποιο λάθος έχεις κάνει..
Αμα είναι 10 εκατομμύρια σε 10 μέρες.. τότε μέσα στο χρόνο θα ξεπεράσει για πλάκα τα 100 εκατομμύρια μόνο σε Κίνα και μόνο το s7??
Δεν υπάρχει περίπτωση καμία!!

Ολο το χρόνο η samsung πουλάει 300 εκατομμύρια συσκευές και μόνο σε Κινα λες να πουλήσει 100 εκατομμύρια galaxy… ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ

@Sotiris.. Αν είμαι εγώ άκυρος εσυ τι είσαι ρε??
Εχεις καταλάβει οτι το άρθρο μιλάει για 9.5 εκατομμύρια αποστολές s7 μέσα στο πρώτο τρίμηνο??

Sotiris

Ιωάννης Jb, πότε ανακοινώθηκε το S7? Τέλη Φεβρουαρίου…. Απλά οι πωλήσεις του ενσωματώθηκαν στις συνολικές πωλήσεις του πρώτου τριμήνου. Δεν κυκλοφορεί το S7 τρεις μήνες, ούτε μήνα δεν έχει κλείσει από την ημέρα κυκλοφορίας του. Και νομίζεις ότι έχεις και δίκιο, ξεπερνάς τον εαυτό σου κάθε φορά.

Ιωάννης jb

@Sotiris.. Σταμάτα να σχολιάζεις και να μου επιτίθεσαι αν ψάχνεις για αυτόν που νομίζει πως έχει δικιο, μη ψάχνεις σε άλλους εσυ είσαι αυτός!!!

ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ….
9.5 εκατομμύρια αποστολές s7 μέσα στο πρώτο τρίμηνο…
ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΩ…. ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.