Samsung Galaxy S7 edge: Έχει την καλύτερη κάμερα σε smartphone [DxOMark]

Όπως κάνει με κάθε νέα ναυαρχίδα, το DxO Labs πήρε στα χέρια του το ολοκαίνουριο Samsung Galaxy S7 edge για να δει πόσο καλά τα πηγαίνει σε θέμα κάμερας και που κατατάσσεται στην λίστα που έχει δημιουργήσει με τις καλύτερες κάμερες σε smartphones.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το Samsung Galaxy S7 edge είναι στην κορυφή ως το smartphone με την καλύτερη κάμερα. Ξεπέρασε τα Samsung Galaxy S6 edge+ και Sony Xperia Z5, παίρνοντας βαθμολογία 88 πόντων, ενώ οι μέχρι πρότινος πρωταθλητές είχαν βαθμολογηθεί με 87 πόντους.

Στο Top 5 έχουμε Samsung Galaxy Note 5 και Samsung Galaxy S6 edge με 86 βαθμούς, το iPhone 6s Plus ακολοθεί με 84 βαθμούς, μαζί με Nexus 6P και Motorola Droid Turbo 2.

Ο φακός του Samsung Galaxy S7 edge το βοηθά στην ακριβή έκθεση ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού, επιπλέον, η εστίαση είναι πολύ γρήγορη και ακριβής, υπάρχει χαμηλό επίπεδο θορύβου και καλή απόδοση λεπτομέρειας στις φωτογραφίες. Οι φωτογραφίες με τη χρήση flash είναι επίσης πολύ καλές με διατήρηση λεπτομέρειας, ακριβή ισορροπία λευκού και διατήρηση χρωμάτων.

Στην εγγραφή video, η κάμερα του Samsung Galaxy S7 edge σκόραρε 88 βαθμούς, πάνω από το περσινό Samsung Galaxy S6 edge (84 πόντους). Η λήψη video περιλαμβάνει καλή έκθεση, ευχάριστα χρώματα, ενώ η αυτόματη εστίαση και η σταθεροποίηση είναι επίσης σε “εξαιρετικά” επίπεδα. Η απόδοση των λεπτομερειών είναι καλή σε έντονο φως και τα επίπεδα θορύβου παραμένουν χαμηλά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Ωστόσο, σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού παρατηρείται μια διακύμανση στην εικόνα και η απώλεια των λεπτομερειών είναι αρκετά εμφανής. Επιπλέον, είναι ελάχιστα ορατή και η σκίαση χρωμάτων σε όλες τις συνθήκες φωτισμού, αλλά κυρίως σε χαμηλό φωτισμό.

samsung galaxy s7 camera, Samsung Galaxy S7 edge: Έχει την καλύτερη κάμερα σε smartphone [DxOMark]

samsung galaxy s7 camera, Samsung Galaxy S7 edge: Έχει την καλύτερη κάμερα σε smartphone [DxOMark]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

38 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GGal

To LG G4 πουθενα στην πενταδα? Θα μας τρελανουν τελειως..

Dkstarlet

Το microsoft lumia 950 XL γιατί δεν το βάζουν στο τεστ???

παπαροκας tiamat

Τexture παιρνει 91 και 84 που ειναι καταπληκτικες βαθμολογίες! Αρα τα μονο 12 mp δεν επιρεασαν τη λεπτομέρεια και την ευκρίνεια στη καμερα!!!

Επίσης το 90 στο stabilizer μας δείχνει τεράστια εξελιξη σε σχεση με το s6 και πολυ πολυ κακως η samsung δε το διαφημισε στη παρουσιαση οτι πλεον εχουμε καλύτερο ois μαζι με νεο autofocus ,μεγαλυτερα πιξελ κλπ κλπ

πανος

Πουθενά στην πεντάδα και το G4 και το V10. Γελάνε και τα σαλιγκάρια.

ChrisG

αυτά για όσους μιλούσαν για downgrade.μάθετε να περιμένετε πρώτα και μετά να μιλάτε.

xristos

Χρόνια τώρα το συγκεκριμένο σίτε δεν χρησιμοποιούσε στα συγκριτικά κάμερες κορυφή όπως lumia 930,1020,lg g4,και μερικά άλλα κινέζικα με καλές κάμερες! οπότε το s7 βγαίνει πρώτο με 2 αντιπάλους σοβαρή δουλειά 😀

the Gasmadian

Το 950 φαντάζομαι δεν έχει καν δοκιμαστεί… Άρα το s7 έχει την καλύτερη κάμερα από τα “κινήσιμα” μοντέλα. Μπράβο…

Να δεις τι μου ‘ρχεται στο μυαλό…

https://www.youtube.com/watch?v=gctKFsmKp_U

Δεν θα πάει μπροστά ποτέ το WINDOWS Mobile με τέτοιο πόλεμο και μου φαίνεται ότι κακώς επενδύουμε κάποιοι σε αυτό…

Chris_BMW

Αυτό που πάντα ολα είναι στημένα έχει καταντήσει αηδία .. Αυτήν την στιγμη το s7 έχει την καλύτερη κάμερα οπως κ να το κάνουμε.. Έχω δει άπειρα video κ δεν χρειάζεται να μου το επιβεβαιώσει κάποιος .. Κάτοχος 6s . Κ μακάρι η Apple στα επόμενα I phone να την ξεπεράσει ..

Chris

Η κάμερα του s7 είναι όντως φανταστική μέρα νύχτα.. Η ταχύτητα εστίασης απίθανη. Το βλέπεις στην καθημερινότητα. Τραβάς φωτογραφία που πετυχαίνει με την πρώτη. Όχι κουνηθηκε λίγο, δεν εστίασε κτλ.

vladimiros

@xristos το 1020 το εχουνε κανει,επισης και το 925,το 930 οχι
https://www.dxomark.com/Mobiles/Nokia-Lumia-1020-overview-Has-the-best-got-better
Ενταξει καποτε το 1020 ηταν το καλυτερο,ωσπου να βγει S5 – Z3 μεχρι που βγηκαν τωρα ακομα καλυτερα..το 1020 ωραια φωτογραφια αλλα μονο αυτο..γιατι σε αυτο το τεστ κοιτανε..στεθεροποιητη εικονας,τι ηχο βγαζει,τι χρωματα,ποσο γρηγορα εστιαζει η καμερα..δεν μπορει ενα τοσο παλιο κινητο να ειναι καλυτερο απο τα περσινα-ειδικα για τα φετινα ουτε καν..
Για το 950 Xl που ειπε καποιος λογικα θα το βαλουν και το G5 φυσικα,το 950 θα ειναι κοντα σε Z5 γνωμη μου,γιατι θα χασει ποντους απο σταθεροτητα,και εστιασει,να βγει πρωτο με τιποτα,γιατι στο S7 κανανε καλη δουλεια σε αυτα τα 2 θεματα..οριστε ακομα ενα βιντεο 950 vs Z5…
https://www.youtube.com/watch?v=SxdaED9Y99A
Αλλα οπως ειχα πει καποτε δεν χρειαζεται να τσακωνομαστε ποιο ειναι το καλυτερο,γιατι απο περσι ολα κινητα εχουν καλη φωτογραφικη!

xristos

@vladimiros Πρός θέου δεν έχω σκοπό να τσακωθώ με κανέναν για έαν κινητό, αλλά είναι γνώστο στον κόσμο οτι το συγκεκριμένο σίτε δεν είναι το πλέον αντικειμενικό δεν υπάρχει καν το g4 μέσα η καλύτερη κάμερα σε android! Και επείδη δεν χρειάζεται κανένα review για να με πήσει μπορεί κάποιος για την διαφορά τον δύο, θα παραθέσω δυο λινκ πιο κάτω όπου ο καθένας μπο΄ρει να δεί φωτογραφίες απο g4 και s7/s7edge και να συγρίνει μόνος του!! Το πρώτο λίνκ ειναι s7/s7 edge και το δεύτερο g4 🙂

TasMas

Γελάνε και οι πέτρες.
Αυτή τη στιγμή καλύτερη κάμερα έχει το Lumia 950 και ακολουθεί κατά ποδας το g4. Καλό το s7 αλλά μέχρι εκεί.
Αλλά κάθεστε και ασχολείστε με sites που έβγαζαν πρώτο το iPhone 6 κσι μόλις 6ο (!!!!!) το 1020. Έχω και τα δύο και υπάρχει χάος (εννοείται υπέρ του 1020). Τι να πω? Όλοι ξέρουμε τα ποσα που διαθέτει η Sammy αλλα και η apple σε διαφημίσεις. Δεν πάνε όλα σε αφίσες κσι tv……..
Όποιος με αμφισβητεί να μου στείλει mail για να του στείλω δείγματα……

Gvirginia

@vladimiros Και να συμπληρώσω ότι στη σελίδα αυτή τεστάρουν τις συσκευές ΜΙΑ ΦΟΡΑ όπως βγαίνει από το κουτί, χωρίς updates ή πείραγμα ρυθμίσεων (σύμφωνα με τα λεγόμενά τους). Το σκορ του 1020 είναι με την τότε έκδοση λογισμικού και όχι πχ την Denim.

@παπαροκας tiamat Έχεις Samsung τώρα?

@xristos Πώς δεν έχει το G4 ή άλλες συσκευές? Το G4 είναι στη λίστα με συνολικό σκορ 83 καθώς υπάρχουν και καμιά 30αρια άλλες συσκευές.

Τώρα όσοι δε γνωρίζουν πώς λειτουργεί το DxOMark και θέλουν να δουν την αγαπημένη τους συσκευή στη λίστα, τότε ας αγοράσουν τη συσκευή και να τη στείλουν σε αυτούς να τη δοκιμάσουν.

keysmith

ΠΟΤΕ μην κοιτάτε το συνολικό σκορ στο DxO είναι αποπροσανατολιστικό καθώς βάζει σε ίδια μύρα πράγματα που δεν επιρεάζουν την ποιότητα.
Επί του θέματος δύο μόνο γράφω
S7 Μοντέλο 2016
Noise 89
Artifacts 79
808 μοντέλο 2012
Noise 88
Artifacts 89

Βασιλιάς παραμένει το 808.- (αυτά τα δύο είναι ουσιαστικά η ποιότητα σε μία φωτογραφική μαζί με το DR και τίποτα άλλο)

Πάντως και το S7 καλό θα είναι, αλλα θέλει ακόμα.

vladimiros

Ρε συ μια χαρα βγαζει το G4 δε λεω..αφου ειπα απο περσι ολα βγαζουν καλα..το G4 ξερεις που χανει φιλε μ?? στο ΒΙΝΤΕΟ…. Photo 86 βαθμους Video 79 βαθμους ΜΟΝΟ…φωτογραφιες τα παει εξαιρετικα..αυτο το site κοιταει και βιντεο οχι μονο φωτο…και ξερεις γιατι περσι ηταν καλυτερο το Ζ5 γιατι και στο βιντεο τα πηγαινε πολυ καλα..οριστε ενα βιντεο δες και ποσο καλα τα παει κ στο σκοταδι,αλλα και στην σταθεροποιηση απο το G4 αρκετη διαφορα το Ζ5
https://www.youtube.com/watch?v=6p64TBF4uUU

Gpapa

@keysmith
Οι παλιατζήδες στο μοναστηράκι έχουν το Nokia 808 να το δοκιμάσω σε συγκριτικό φωτογραφιών με το S7?

xristos

@gvirginia Δεν ειναι θέμα αγαπημένης συσκευής μιάς και όπως ανέφερα πολλά κινητά έχουν καλύτερα κάμερα απο το s7, το s6 κατα την γνώμη μου ειναι καλύτερο όπως και το g4, 950,z5
Μια βόλτα στο flickr θα σε πείσει!

JohnPerl

ρε παιδια ξερει κανεις ποια η διαφορα της καμερας του απλου με το edge; εχουν ουσιαστικες διαφορες ή απλα διαφημιση κανουν;

Gvirginia

@xristos Δεν αντιλέγω και δεν πήγαινε σε σένα συγκεκριμένα αλλά γενικά επειδή σε κάθε άρθρο σχετικά με το DxO υπάρχουν σχόλια “γιατί δεν έχει την τάδε συσκευή?”. Λες και έχουν όλες οι σελίδες τα λεφτά να αγοράζουν συσκευές, σε περίπτωση που δεν τους δώσει η εταιρεία δωρεάν, για να κάνουν συγκριτικά.

Επίσης το Ζ5 για παράδειγμα, στις φωτογραφίες είναι ισάξιο με το S7. Εκεί που “χάνει” είναι στο βίντεο. Όπως είπε ο vladimiros, αρκετές συσκευές χάνουν στο βίντεο και ειδικά αυτές που δεν έχουν OIS/EIS. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι βγάζουν χειρότερες φωτογραφίες.
Προσωπικά θεωρώ πιο αντικειμενικό το DxOMark από τις φωτογραφίες πχ του flickr, μιας και στο τελευταίο είναι τυχαίες φωτογραφίες όχι συγκριτικό αισθητήρων.

Όπως είπα παραπάνω, η σελίδα δοκιμάζει τις συσκευές στο auto με τις ίδιες συνθήκες (φωτισμός,απόσταση κτλ) για όλες τις συσκευές. Αυτό μου δίνει ένα αντικειμενικό συγκριτικό. Το flickr έχει εντελώς τυχαίες φωτογραφίες. Αυτό μου δίνει ένα υποκειμενικό “συγκριτικό”, μιας και άλλο θεωρείς εσύ “ωραία φωτογραφία” και άλλο εγώ.

ChrisG

@JohnPerl ίδια είναι η κάμερα.είναι δυνατόν να έχει το απλό καλύτερη απο το edge και το αντίστροφο;μόνο η apple τα κάνει αυτά όπoυ βάζει IOS στο plus και στο απλό καθόλου.

παπαροκας tiamat

Virginia@ εχω νοτε 3 και προσφατα χυπησα flex2 στα 240 επειδη ηταν τσαμπα οχι για αλλο λογο

Dkstarlet

εχω το 950XL και τεσταρα την καμερα με το s7 και μπορώ να πω οτι ούτε το έφτασε ουτε καν πλιασε… σε νυχτερινό και σε κανονικό φωτισμό. Στο μονο που ηταν καλυτερο το S7 ηταν στο οτι ειχε πιο έντονα χρώματα οχι όμως καλύτερα γιατι δεν ήταν αυτά που υπήρχαν στον χωρο. Οταν δε έκανα ζοομ στην εικόνα αμέσως το S7 έσπασε…

Gvirginia

@JohnPerl Ουσιαστικά καμία, λογικά τους έστειλε το Edge η Samsung για λόγους marketing. Το ίδιο έχει γίνει με το S6 (μόνο το Edge δοκίμασαν) και λογικό μιας και θα είχαν 2 ίδιες ουσιαστικά συσκευές με το ίδιο σκορ. Αυτό που δεν αναφέρουν, ακόμα, όμως είναι ποιον αισθητήρα φοράει. Τον Samsung ή τον Sony?

@παπαροκας tiamat Α, νόμιζα ότι είχες LG για κάποιο λόγο.

Petros

Εχει πλάκα που ο κάθε Ελληναρας οποιο κινητό εχει ειναι και το καλύτερο !!! Ειναι κατι σκοτεινες δυναμεις και πολεμανε τα lumia και τα lg g4 πρεπει να ριξουν το 1% που εχουν μερίδιο στην αγορά για αυτο και θαβουν τις καταπληκτικες καμερες που εχουν

Λέλος

Ρε παιδιά ξέρετε που θα βρω να αγοράσω το Nokia 808? Είμαι ανάμεσα σε galaxy S7 και iPhone SE, αλλά μάλλον θα προτιμήσω το Nokia μιας και βγάζει καλύτερες φωτό!

Nick

Πρώτο όσο δεν έχει δοκιμαστεί το x performance…

dkstarlet

φίλε δίνω το δικό μου το 950xl ειναι γαματο…. 450€ φωτογραφίες ποιότητας ψηφιακής κάμερας χωρίς υπερβολές!!!

JohnWave

@ChrisG έγραψες το εξής : “αυτά για όσους μιλούσαν για downgrade.μάθετε να περιμένετε πρώτα και μετά να μιλάτε.” Προσωπικά είμαι ένας από αυτούς που είπαν ότι το S7 σε χαμηλό φωτισμό και σε ταχύτητα focus είναι καλύτερο σε σχέση με το S6 ενώ το S6 είναι καλύτερο στη λεπτομέρεια σε φως ημέρας. Αυτό το είπα γιατί δεν είδα μετρήσεις αλλά συγκριτικές φωτογραφίες μέσα από ένα πολύ γνωστό blog που συγκρίνει κάμερες. Σε συνθήκες καλού φωτισμού το S6 απέδωσε μεγαλύτερη λεπτομέρεια στη φωτογραφία πχ ενός λουλουδιου σε σχέση με το S7. Το S7 έβγαλε καλύτερες φωτό σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επίσης, το dxomark έδωσε ίδια βαθμολογία στο S6 και στο S7 στις φωτογραφίες = 88. Αυτό το αποτέλεσμα θα έδινα και εγώ μιας και σε έναν τομέα υπερτερεί λίγο το ένα και σε άλλον τομέα λίγο το άλλο. Mε άλλα λόγια επιβεβαιώνεται και από το dxomark αυτό που είχα γράψει για τις κάμερες, οπότε αν αυτό που έγραψες το έγραψες για τα δικά μου σχόλια , είσαι λάθος. Το S7 αποτελεί upgrade και downgrade μαζί της κάμερας του S6. Όποιος βγάζει φωτό κυρίως σε φως ημέρας δεν έχει κανένα λόγο να προτιμήσει την κάμερα του S7. Eπίσης δεν έχει κανένα λόγο… Συνέχεια »

petros

Εχω το alcatel one touch pixi γιατί δεν το βαλαν???? Κοτεψανε,???? εχει φοβερη καμερα και σίγουρα καλύτερη απο το S7

JohnWave

S6 και S7 πήραν ίδια βαθμολογία ( 88 ) στη φωτογραφία. Λογικό μου φαίνεται γιατί η κάμερα του S7 αποτελεί upgrade και downgrade μαζί της κάμερας του S6. Upgrade αποτελεί στις λήψεις φωτό τη νύχτα ή σε εσωτερικό χαμηλό φωτισμό. Επίσης έχει ακόμα πιο γρήγορο autofocus. Downgrade αποτελεί στις λήψεις φωτό σε καλό φωτισμό. Ένα άλλο αρνητικό της το 4:3.

Oυσιαστικά και το dxomark επιβεβαίωσε με το σκορ του αυτό που λέγαμε : Έχεις S6 και δίνεις μεγάλη σημασία στην κάμερα ; Δεν χρειάζεται να πας στο S7. Δεν έχεις κανένα από τα δύο και το σκέφτεσαι ; Μην το σκέφτεσαι. Αν θες τώρα κινητό πάρε το S6 στα 400€. Αλλιώς περίμενε ένα χρόνο και μπες τότε σε δίλημμα ( όταν θα έχει πέσει στα 400€ το S7).

Kostas

@Gasmadian αν είσαι ευχαριστημένος με τη συσκευή σου γιατί πρέπει να σε αγγίξει ο πόλεμος; Εγώ προσωπικά θα ξαναδώσω λεφτά για android μόνο αν αποσυρθεί η Microsoft από τα κινητά.

ChrisG

@ JohnWave σε ξέρω προσωπικά για να απευθύνεται το σχόλιο μου σε σένα;μεγάλη ιδέα έχετε για τον εαυτό σας.ποτέ σχεδόν δεν είχαμε εμείς συζήτηση.το σχόλιο μου απευθυνόταν στους δεκάδες που τα λέγανε και όχι προσωπικά σε κάποιον.τίποτε δεν επιβεβαιωθηκε όπως τα λές αλλά παρά το ότι το s7 έχει καλύτερη κάμερα απο το s6 στα πιο πολλά σημεία.ούτε downgrade ούτε τίποτε άλλο.να περιμένετε πρώτα και μετα να λέτε.απλά και κατανοητά.
ΥΓ:Ρε Κώστα τι θα γίνει;τα περισσότερα σχόλια τα κόβεις πέρα του ότι βγαίνουν 12 και 24 ώρες μετά τον σχολιασμό.αν δεν έχετε mods, μήπως θέλετε βοήθεια;

the Gasmadian

@Kostas συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Απλά το γεγονός ότι η πίτα είναι μοιρασμένη σε δύο στρατόπεδα και ΟΛΟΙ προωθούν αυτά, δε σε κάνει να ανησυχείς ότι ενδέχεται ένα αξιοπρεπέστατο και σταθερότατο λειτουργικό σαν τα WINDOWS mobile (10 και όχι μόνο…) να εξαφανιστεί;

Δεν μου αρέσουν οι φανφάρες και τα ανούσια features των Android. Δεν θέλω να πληρώνω συσκευές που πρέπει να είναι “τούμπανο” για να κάνουν απλά πράγματα. Δεν θέλω το κινητό μου να είναι άχρηστο σε 1-1,5 χρόνο…

Δεν θέλω να πληρώνω 2 φορές τον βασικό μισθό για iPhone και να μην έχω μπλε δόντι. Ούτε να πληρώνω υπερτιμημένα λεφτά για κάθε αξεσουάρ.

Έχω το 925 μου 3 χρόνια. Το αλλάζω γιατί το βαρέθηκα (950…). Ναι. Θα αλλάξω λειτουργικό μόνο αν το εξαφανίσουν.

Δεν κατηγορώ κανένα από εδώ μέσα για τις επιλογές του. Ότι εξυπηρετεί τον καθένα και ότι του αρέσει. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες ανάγκες ούτε τα ίδια θέλω. Δεν είμαι εγώ σωστός και οι άλλοι λάθος. Είμαστε διαφορετικοί. Αλλά ενοχλούμαι από ιστοσελίδες – δίκτυα – καταστήματα κ.ο.κ. που θησαυρίζουν κάνοντας λόμπι και προωθώντας προϊόντα με βάση το κοντόφθαλμο συμφέρον τους.

Και μην πέσουμε στη παγίδα να βαφτίζουμε marketing την κουτοπονηριά;

ChrisG

@ the Gasmadian η microsoft με τους τονους που έριξε spyware και trojan horses στο ίδιο της το λειτουργικό και λαμβάνοντας τις ελλέιψεις σε εφαρμογές στο store της καταστρέφεται απο μόνη της.δεν χρειάζεται κανενός την προπαγάνδα.φαντάσου να έβγαζε ένα λειτουργικό windows 10 desktop απαλλαγμένο απο αυτά που είπα(το οποίο η ίδια παραδέχεται ότι δεν απενεργοποιείται το spying οτι και να κανουν οι χρηστες γιατί σου το λέει στα μούτρα σου οτι θέλω να σε παρακολουθώ κα΄θε ώρα στιγμή και λεπτό για το έυκολο κέρδος και όχι μόνο)και με την σταθερότητα που βγήκε.θα θέριζε και τα windows 7 θα ήταν παρελθόν σε ένα χρόνο.ανταύτου τα 7άρια έχουν το 70% χρήσης και για πολλά χρόνια ακόμη.όταν βγάζεις τα ματάκια σου απο μόνος δεν θέλεις βοήθεια απο άλλους.το πρόβλημα το έχει η microsoft.μην ψάχνετε φανταστικούς εχθρούς.

panos`

Το 3310 μου δεν είναι πάνε καλά?? θα μας τρελάνουν εδώ το s7 δεν έχει καλή camera…

@papaki

Η Samsung θα είναι για πάντα η καλύτερη, η πιο δυνατή, με τα πιο προσεγμένα προϊόντα του κόσμου. Η οθόνη που δείχνει ελάχιστα σκοτεινή σημαίνει ότι δεν χρειάζεται σε τόσο σκοτεινό περιβάλλον να γίνεται η φωτογράφιση ή η βιντεοσκόπηση και για τις υπόλοιπες συνθήκες φωτισμού η εικόνα σε ξεκουράζει.

alexis touba

Huawei honor6 plus πολυ καλη καμερα καλυτερη απο iphone6 και το huawei p9 plus επισης ισαξια με s7 edge και ισως και καλυτερη.και το p8 επισης καλυτερο απο iphone6

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.