Samsung: Προβλέπει 10% αύξηση λειτουργικών κερδών χάρη στο Galaxy S7

Η Samsung έδωσε τις εκτιμήσεις της για τα κέρδη του πρώτου τριμήνου του 2016 και προβλέπει ότι χάρη στα καινούρια Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge θα έχει λειτουργικά κέρδη ύψους 5.7 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η τελική ανακοίνωση των οικονομικών αποτελεσμάτων θα γίνει κάποια στιγμή μέσα στον μήνα και αν οι προβλέψεις της πέσουν μέσα θα έχει σημειώσει 10% αύξηση σε σύγκριση με την περασμένη χρονιά. Τα Samsung Galaxy S7 και Samsung Galaxy S7 edge είναι στην αγορά από 11 Μαρτίου, αλλά η ισχυρή ζήτηση φαίνεται πως ήταν ικανή να δώσει ώθηση στα έσοδα πρώτου τριμήνου.

Οι πωλήσεις του πρώτου τριμήνου προβλέπονται στα 42.3 δισ. δολάρια, θα είναι μια αύξηση του 3.9% από τα 40.7 δισ. δολ., που έκανε πέρσι τους 3 πρώτους μήνες του έτους.

Πριν από λίγες μέρες οι αναφορές έλεγαν ότι η Samsung μέσα σε έναν μήνα έχει αποστείλει περί τα 10 εκατ. Samsung Galaxy S7, ενώ οι προβλέψεις των αναλυτών ήταν για 7 εκατ. κομμάτια.

samsung q1 profits, Samsung: Προβλέπει 10% αύξηση λειτουργικών κερδών χάρη στο Galaxy S7

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
shadgr

Η τεχνική “Apple” στα χειρότερα της (τιμές στο θεό και πώληση αέρα, χωρίς έξοδα ανάπτυξης λειτουργικού) αποδίδει..
Και μετά μιλάνε ποιοί είναι τα κορόιδα..

Sotiris

Πέρα από το γεγονός ότι η Samsung διαθέτει τα μεγαλύτερα ποσά από κάθε άλλη εταιρεία κατασκευαστών στην έρευνα (αναζητήστε σχετικά άρθρα και δείτε την διαφορά από την Apple), αυτό φαίνεται και από το hardware (τεχνολογία οθόνης που μοντέλο με μοντέλο βελτιώνεται με διαφορές που φαίνονται και στο γυμνό μάτι ένα απλό παράδειγμα) ενώ και ο touchwiz -που τόσο έχει κατηγορηθεί- έχει χαρακτηριστικά που η Gooogle τώρα σκέφτεται να τα εντάξει στο pure android.

Οπότε shadgr το σχόλιο σου καταλαβαίνεις οτι είναι εκτός τόπου και χρόνου. Οι αρχικές τιμές των συσκευών της είναι πράγματι πολύ υψηλές, ευτυχώς για εμάς πέφτουν αργά ή γρήγορα.

VasiliS7Edge

@shadgr φίλε μου η Samsung δίνει για R&D 14 δις τον χρόνο και η Apple 6δις για ποιον αερα και ποια χωρις εξοδα ανάπτυξης μιλάς (το ξανα λέω στα Ελληνικά 14δις για ερεύνα και ανάπτυξη). Οταν μια εταιρεία ειναι σαν την Samsung την πληρώνεις.

GDoakos

Εσυ shadgr που δεν είσαι κοροϊδο πάνε αγόρασε αλλο κινητό ναυαρχιδας με 200 ευρω. Αλλά κάτσε να δεις υπάρχει ναυαρχίδα 2016 κάτω απο 600 ευρω ?????δεν χρειάζεται να βγάζεις χολι άτομα και άσκοπα z5 g5 p9 s7 iphone Ακόμα και το xiaomi mi5 και η νέα ναυαρχίδα της meizu ειναι πανακριβα. Δλδ οι άλλες εταιρίες τι ανάπτυξη λογισμικού παραπάνω κάνουν απο της samsung που επενδύει καθε χρόνο se software και hardeware και πατέντες ευρεσιτεχνίας δισεκατομμύρια.μου φαίνεται γράφεται ότι θελεται Γιατί απλά θέλετε να πείτε κάτι.

Ιωάννης jb

@VasiliS7Edge… Να έλεγες και τα πράγματα ολοκληρωμένα καλά θα ήταν!!!!
Τη εταιρία είναι και πόσα προϊόντα βγάζει ρε έξυπνε η samsung και πόσα βγάζει η apple??
Σε παρακαλώ τώρα μετά σε πειράζει αν σε λένε άσχετο

ChrisG

@Ιωάννης jb κατάλαβες τι είπες τώρα;ο Βασίλης σου λέει ότι η samsung είναι κατασκευαστική εταιρεία και βγάζει-σχεδιάζει-κατασκευάζει ότι μπορείς να φανταστείς ενώ η apple απλά σχεδιάζει(λαπτοπ,ipad,iphone) και άλλοι κατασκευάζουν για πάρτη της.αυτό σου είπε σε συνάρτηση με το R&D.
εσύ λοιπόν που είσαι πιο σχετικός τι θέλεις να μας πείς;

Ιωάννης jb

@ChrisG.. Και κάτι ακόμα 1 κ 1 κάνουν 2

ChrisG

@Ιωάννης jb ναι οκ…επι του θέματος που πήγες να δείξεις ότι είσαι πιο σχετικός κάτι;
ξέρω οτι αν μιλούσαμε για sony και apple θα έλεγες 1+1=3…

Alexikakos

ChrisG@ ο Ιωαννης jb ειναι κολλημενος με την Sony και ψαχνει αφορμες να την πει αλλα την πατησε σαν μικρο παιδι.

Ιωάννης jb

@Alexikakos.. ποιές αφορμές?? Την πάτησα?? Ποιά??
Ρε κάτι τζιμάνια που έχει το techblog

Επειδή βλέπω απο iq έχουμε περίσεμα θα εξηγήσω το αυτονόητο.

Λοιπόν λέω στο σχόλιο 5 οτι ο VasiliS7Edge λέει τα πράγματα μισά…

Η apple μπορει να ξοδευει λιγότερα και απο τα μισα απο οτι η samsung σε ερευνα και ανάπτυξη, αλλά βγάζει πολύ λιγότερα προιόντα απο αυτά που βγάζει η samsung..
Καταλαβού or not????
Αν έβγαζε η apple εβγαζε περίπου τα ιδια προιόντα σε αριθμό με την samsung… θα είχε 5-10 φορές μεγαλύτερο ποσό στο R&D…

ChrisG

@Ιωάννης jb για να αποφανθείς για κάτι τέτοιο θα πρέπει να γνωρίζεις αριθμούς και τομείς στους οποίους η samsung ξοδέυει σε θέματα έρευνας και ανάπτυξης.μπορεί να έχει 500 προιόντα και 14 δίς R&D αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι αυτό το ποσό κάθε χρόνο δαπανάται ισόποσα για το καθένα και για όλα.(τζιμάνι εσύ).εκτός των άλλων το να συγκρίνεις samsung με apple είναι άκυρο απο κάθε πλευρά.κάνε μια έρευνα να δείς τι σχεδιάζει-κατασκευάζει ως εταιρεία η μία και τί η άλλη και θα δείς οτι αυτό που θέλεις να υπονοήσεις δεν μπορεί να συμβει εκ των πραγμάτων.άνοιξε την ιστοσελίδα της samsung και της apple.μιλάνε απο μόνες τους. οθόνες,μνήμες,επεξεργαστές(mac),μπαταρίες,Modules,κάμερες κ.ο.κ όλα είναι σχεδόν άλλων κατασκευαστών.που ακριβώς η apple δαπανά 6 δίς για έρευνα και ανάπτυξη;στο apple car ή στο marketing;το δεύτερο θα το πίστευα περισσότερο. τέλος τα ποσά που δαπανώνται είναι τελείως υποκειμενικά αναλόγως με το πόσο τα εκτιμά ο καθένας.π.χ μπορώ να σχεδιάσω μία οθόνη με 5 ευρώ και την ίδια με 15 ευρώ.αυτό εξαρτάται απο πλήθος παραγόντων.τι μελάνι θα χρησιμοποίησεις,τι χαρτί,μισθούς υπαλλήλων-εργατοώρες κ.ο.κ.και στην Ελλάδα δίναμε π.χ 15 ευρώ το μέτρο για την κατασκευή οδοστρωμάτων όταν σε άλλες χώρες της Ευρώπης δίνανε 5.δηλαδή τριπλάσιο.όπως βλέπεις υπάρχουν και “άλλοι” παράγοντες μέσα σε… Συνέχεια »

Ιωάννης jb

Όταν λέω ότι οι Samsung fans έχουν καταντήσει χειρότεροι όλων κάποιο λόγο έχω…
Όταν λες στον άλλον 1+1 κάνουν 2 και συνεχίζει να λέει άκυρα και να μη δέχεται αυτό το απλό πράγμα τι άλλο να πεις…
Όταν ο ίδιος παραδέχεται ότι η εταιρία που έχει έρωτα μαζί τις.. κατασκευάζει ότι ηλεκτρονικό μπορεί να υπάρχει στον πλανήτη και με τα 14 δις στο r&d νομίζει ότι δίνει μεγάλα ποσά..
Όταν εταιρίες όπως η Google η Apple και η Intel που δραστηριοποιούνται σε ελάχιστους τομείς σε σχέση με την Samsung δαπανούν ποσά που πλησιάζουν ή και ξεπερνάνε αυτά που δίνει η Samsung….
Όταν σου λέει η ίδια η Apple ότι δίνει μερικά δις για έρευνα και ανάπτυξη και πετάγονται και σου λένε ότι στη πραγματικότητα τα δίνουν στο μάρκετινγκ..
Τέτοια άτομα με ξεπερνάνε

ChrisG

δεν είπα πουθενά οτι τα ποσά που δίνει είναι μεγάλα.αυτά είναι αυθαίρετα συμπεράσματα δικά σου ως Sony και Apple Fan…το αν είσαι χειρότερος καλύτερος ποσός με ενδιαφέρει.εδώ λέμε συγκεκριμένα πράγματα.αν τα 14 είναι λίγα για μία Samsung που όλοι βλέπουν τι παράγει και κατασκευάζει φαντάσου πού ξοδέυει η apple τα 6 και δεν παράγει σχεδόν τίποτε.διάβαζε ότι σου λένε,όχι ότι έχεις στο μυαλό σου.
διαφώτισε μας εσύ που ακριβώς δίνει τα 6 η apple και με ποιόν τρόπο…

Ιωάννης jb

@Chrisg.. Δε ξέρω που δίνει αυτά τα λεφτά και πόσα σε κάθε τομέα..
Βλέπουμε όμως πως λειτουργούν τα iPhone… iPad… iMac…
Έχουν τόνους τεχνολογίας πάνω… ακόμα και ένας άσχετος από τεχνολογία όταν βλέπει ότι ολόκληρο FBI δε μπορεί να ξεκλειδώσει ένα iPhone…
Όταν βλέπει πως λειτουργούν τα mac 5ετιας…
Όταν βλέπει τη ποιότητα σε όλους τους τομείς που έχει αυτήν η εταιρία….
Καταλαβαίνει το αυτονόητο… Αυτό που κάτι άτομα σαν κι εσάς δε βλέπουν…
Ίσως γιατί δεν είχατε ποτέ σας κάποια από αυτές τις συσκευές..
Ίσως γιατί δε ξέρετε που παν τα τέσσερα

ChrisG

@Ιωάννης jb όταν σοβαρευτείς κάποτε θα κάνουμε εποικοδομητική συζήτηση.με εκφράσεις “τόνους τεχνολογίας” και γενικολογίες κανείς δεν μπορεί να σε πάρει στα σοβαρά.για το FBI μην συνεχίζεις την παραμύθα…φτάνει.έλεος.το εμπεδώσαμε.το ios είναι σουρωτήρι.μία τρύπα κλέινει δύο ανοίγουν.
πιό πάνω σου είπα.οθόνες,μνήμες,μπαταρίες,κάμερες κλπ…όλα είναι άλλων κατασκευαστών.τι ακριβώς κατασκευάζει και σχεδιάζει η apple με 6 δίς;κουτιά;ένα λειτουργικό έχει και απο αυτό έχουν όλοι.κάτι άλλο;και iphone είχαμε και ipad έχουμε.έλεος με την αποκλειστικότητα σας και την μυθοποίηση.μάθε πρώτα που πάνε τα δύο και μετά πιάσε και τα τέσσερα…

Sotiris

Άλλο ένα ρεσιτάλ του Ιωάννης Jb. Θεός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Galaxy Samsung Samsung Galaxy Z

Samsung Galaxy Z Fold 6: Leak αποκαλύπτει πιθανές επιλογές αποθήκευσης και χρώματος

Σε λίγους μήνες, αναμένουμε την κυκλοφορία των νέων Samsung Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 και οι φήμες για τα αναδιπλούμενα πληθαίνουν.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.

Smartphones Exynos Samsung Snapdragon

Samsung Exynos 2500 3nm: Θα έχει καλύτερη απόδοση από τον Snapdragon 8 Gen 4;

Η Samsung φαίνεται πως έχει κάνει μεγάλα βήματα με τις επιδόσεις των Exynos επεξεργαστών της και φέτος λέγεται πως θα αγγίξει κορυφή.