Spotify: Τέλος η υποστήριξη του Windows Phone app [updated]

Η δημοφιλέστατη υπηρεσία streaming μουσικής ανακοίνωσε επίσημα ότι σταματά την υποστήριξη του Windows Phone app, το οποίο δεν θα λαμβάνει πλέον επίσημα updates. Η αναβάθμιση που δόθηκε τον Φεβρουάριο του 2015 τελικά ήταν και η τελευταία του.

Οι κάτοχοι συσκευών με Windows Phone θα μπορούν ακόμη να χρησιμοποιούν το Spotify, αλλά η εφαρμογή δεν θα έχει νέα χαρακτηριστικά και διορθώσεις.

Όσο για το Windows 10 Mobile, η εταιρεία αναφέρει ότι ακόμη δεν γνωρίζει πότε θα έρθει νέα έκδοση, όμως όταν έρθει κάτι νέο, οι χρήστες θα λάβουν την απαραίτητη ειδοποίηση για να αναβαθμιστούν.

Το Spotify έχει 75 εκατ. χρήστες εκ των οποίων οι 20 εκατ. πληρώνουν μηνιαία συνδρομή και οι 55 εκατ. χρησιμοποιούν την δωρεάν υπηρεσία που περιέχει διαφημίσεις.

Η επίσημη ανακοίνωση:

spotify windows phone, Spotify: Τέλος η υποστήριξη του Windows Phone app [updated]

Update: Με νέες δηλώσεις του στο MSPoweruser το Sporify επισημαίνει ότι θα συνεχίσει την υποστήριξη για όλες τις πλατφόρμες συμπεριλαμβανομένου και του Windows Phone 8.1. Όσο για τις προηγούμενες δηλώσεις εκπροσώπου του, μάλλον έγινε κάποιο λάθος.

Η νέα δήλωση: “Our main goal at Spotify is to offer the best music experience on the market, covering all platforms. To clarify our recent information regarding the Windows Phone experience, we will continue supporting the Windows Phone 8.1 experience moving forward and we are actually improving our support for Windows 10 in our coming update 5.2, which will be available starting today”.

spotify windows phone, Spotify: Τέλος η υποστήριξη του Windows Phone app [updated]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Makis

Ημουν τις προαλλες στο αμφιθεατρο της σχολης μου και ο μπροστινος που ειχε wp. Πεθανα στα γελια! Ανοιγε διαφορες εφαρμογες (games, social emdia κτλ) και το ui ηταν σαν αυτο που ειχα στην αντροιντ συσκευη μου το 2012! Για ποιο λογο να θελει καποιος να ζει στο μεσαιωνα;

Michail

Πραγματικά απαράδεκτη εφαρμογή για Windows phone. Ελπίζουμε σε κάτι καλύτερο για windows mobile.

nikolasV

Το Spotify δεν ανακοίνωσε επίσημα ότι δεν θα υπάρξει Windows 10 Universal εφαρμογή, μπορεί να τερμάτισε την υποστήριξη για 8 και 8.1 αλλά για τα Windows 10 δεν λέει απολύτως τίποτα, άρα απλά η εφαρμογή θα επανέλθει ως universal εφαρμογή.

panosz75

Κλάμα για το κατά τα άλλα “ανερχόμενο” και “ανταγωνιστικό” λειτουργικό.

Ιωάννης jb

Εδω είναι που γελάμε!!! Και βγήκαν οι καημένοι φαν τον windows phones τις προάλλες να χαρούν που απέκτησαν μια εφαρμογή, (αν θυμάμαι καλά ήταν το instagram) τώρα να δω τι θα πουν..
χαχαχαχα tragic
Και για να μη με πουν τρολ.. Σκέφτομαι να χτυπήσω κανένα windows phone οι τιμές για αυτά που προσφέρουν είναι ξεφτίλα!!!! lumia 550 ή 640

Costas

Πραγματικά τώρα υπάρχουν άνθρωποι που υποστηρίζουν ότι αυτό το λογισμικό έχει μέλλον? Ακόμη να έρθουν τα windows 10, που υποτίθεται ότι θα ερχόταν τον Νοέμβριο! Ακόμη και η μικρομαλακη τα έχει αφήσει στην μοίρα τους! Το 640xl που έχω το έχω παρατήσει μέσα στο συρτάρι από τα νεύρα μου που πέταξα 200€!

λεόντιος

τρολλάρει η Samsung στην Αμερική με αγορά 7S edge δώρο 1 windows phone για κλησεις έκτατης αναγκης

andreas443

το spotify δεν σταματάει την υποστήριξη για τα windows phone όλο το χθεσινό ήταν μια παραπληροφόρηση που δεν ισχύ έβγαλε ενημέρωση σήμερα η εταιρία και έδωσε και καινούριο update για την εφαρμογή

πανος

Χαλαρώστε βρε μέτοχοι της google
https://mspoweruser.com/spotify-updating-windows-phone-8-1-app-version-5-2-improving-support-windows-phone/

Τι κέρδος είπατε ότι έχετε αν μείνουν 2 ή και 1 λειτουργικό? Παντελώς ανόητη προσέγγιση και άγνοια του τι επιπτώσεις έχουν τα μονοπώλια στους καταναλωτές.

tasos

Nα γιατι ΔΕΝ πρεπει να έχετε ως πηγή το PhoneArena…… πάρτε το update τώρα https://mspoweruser.com/spotify-updating-windows-phone-8-1-app-version-5-2-improving-support-windows-phone/

Kakalos

Ρε παιδια ολοι οσοι ειχαν 8.1 Windows phone πηραν τα 10 η είδηση δεν ειναι τιποτα το τρομερό.

planet

Εγω πάλι με το 640 είμαι υπερευχαριστημένος. Το καλύτερο τηλέφωνο που είχα ποτέ για τα χρήματα του. Μηδέν λαγκ, πολύ καλή οθόνη, με όλες τις γνωστές εφαρμογές δωρεάν πλοήγηση και άψογη συνδεσιμότητα με όλα τα κοινωνικά δίκτυα αλλά και το λαπτοπ. Το αν έχει το 1% ή το 0.7% παγκοσμίως δεν μου λέει τίποτα, περί ορέξεως …….. μακαρόνια με κιμά!

nikolasV

Μόλις δύο έγινε ενημέρωση του Spotify και υποστηρίζει Windows 10 mobile 😉 αμέσως πεσατς να ρίξετε χολή ρε!

Πανος

@Makis, ήμουν τις προάλλες στο γραφείο και καιγόμασταν στη δουλειά. Πάρε επείγοντος τον τάδε λέει ένας υπάλληλος. Και περίμενα μια ώρα μέχρι η Samsung ναυαρχίδα καταφέρει να καλέσει τον αριθμό. Πράγματα που ήταν αυτονόητα ακόμα και για συσκευές του 1998……χαχαχα. Κλάμα λέμε.
Τώρα για όσους βιάστηκαν να κράξουν και τώρα κάνουν τον κινέζο, η όλη είδηση από το για το spotify είχε βγει από ένα tweet απλού χρήστη που του έστειλαν όπως υποστηρίζει email ότι σταματά η υποστήριξη…..
Απορώ με εσάς γιατί ασχολείστε τόσο πολυ με ένα λειτουργικό τόσο κακό, απαρχαιωμένο κλπ κλπ. Έτσι είστε γενικά στη ζωή σας? Δεν πρέπει να έχετε και πολλούς φίλους στη ζωή σας (αν έχετε κιόλας).

giannogeorge

Ο μόνος λόγος που υπάρχει ακόμα ως λειτουργικό είναι επειδή είναι από πίσω η MS και τα Windows. Κρίμα πραγματικά διότι όταν είχε βγει το Zune HD (Έτσι δεν λεγόταν;) που είχε φέρει αυτό το υπέροχο UI, Όλοι ευχονταν να υπάρξει σε κανονικό κινητό. Δεν μπορώ να καταλάβω τι πήγε τόσο στραβά σε ένα λειτουργικό που θα μπορούσε να είναι τουλάχιστον στο top 3.

Οσο κι αν λένε πολλοί ότι η υποστήριξη εφαρμογών και μάλιστα από τις επίσημες εταιρείες (όχι από τα Lidl) δεν είχε να κάνει, αυταπατώνται. Και ιδού τα αποτελέσματα. Ένας-ένας πηδάνε από το πλοίο που βουλιάζει.

Νίκος 31

Σοβαρή απώλεια, ξεμείναμε απο μουσική και μάλιστα “δωρεάν”, λολ! Πρίν απο λιγάκι το κατέβασα απο περιέργεια, και η τελευταία έκδοση ήτανε της ημέρας, 14/03. Είναι γνωστό ότι ένας ένας σταματάνε την υποστήριξη σε Windows 7 – 8.1. Δεν περιμέναμε εσάς να μας πείτε το …νεο. Γι αυτό άλλωστε και η Microsoft έδωσε το Update σε δεκάρια σχεδόν σε όλους και τελικά όσοι δεν το πάρουνε σε μορφή αναβάθμισης, θα το κάνουνε μέσω υπολογιστή, πχ Lumia 530. Τώρα για τους Haters – μετόχους της Google, ξυδάκι. Ήρθε και το Instagram, ήρθε και το Facebook, ετοιμάζεται νέα βελτιωμένη έκδοση σύντομα για το Messenger, οι καρτοκινητές κάνουνε κινήσεις με τις εφαρμογές τους και σύντομα, μέσα στους επόμενους 2 μήνες ετοιμάζει την Beta της και η μοναδική τράπεζα που δεν έχει εφαρμογή στα WP (διαφήμιση δεν κάνουμε). Άντε περαστικά, ρίχτε τον καημό σας στο φαγητό, πιείτε και κανένα τσίπουρο να ξεχάσετε! ΥΓ. Είδα ενα εργοστασιακό Galaxy Edge σήμερα, δεν θυμάμαι μοντέλο, νομίζω 4GB Ram. Used τα 3,15 και με 12 εφαρμογές που κατέβασε ο φίλος 3,70 και αρχίσανε τα κολλήματα. Τι λέει, πάμε για τα 6GB Ram; Να τα εκατοστήσετε. Εγώ με 512 και μόνο Modern Combat και Fifa δεν μπορώ να τρέξω. Μπέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε… Συνέχεια »

Πέτρος Π

Γεια χαρά! Μία ερώτηση… Αφού αποδείχτηκε ότι το “νέο” ήταν μούφα, και η αλήθεια είναι ότι η εφαρμογή για τα 8.1 αναβαθμίστηκε μόλις σήμερα, γιατί δεν αλλάζετε τον τίτλο του άρθρου??? Αυτό λέγεται παραπληροφόρηση, και μάλιστα με τον χειρότερο τρόπο… Θέλετε να αρχίσουν να σας παίρνουν όλοι στην πλάκα?? Έλεος…

Panos7GR

@Νικος 31: Επειδή βλέπω ξέρεις πολλά από Windows for Mobile και από τότε που μας παρουσίασε τα 10άρια είχα μια απορία σχετικά με τα Universal apps. Mαζί με τα Universal apps θα υπάρχουν και Universal virus;
Δηλαδή θα κολλάω ιό στο PC μου και θα τον έχω αυτόματα και στο tablet & smartphone μου; Επίσης με τα εργαλεία που θα μου δώσει η Microsoft για να φτιάξω universal app, εγώ φτιαξω ενα virus θα την ζημιά του το ίδιο καλά σε PC, tablet, smartphone και Xbox;

Νίκος 31

Τι είναι Universal Apps; Αυτά που τρέχουνε σε όλες τις πλατφόρμες;

Δεν ξέρω να σου απαντήσω, δεν με αφορούν κι όλας τέτοια θέματα και γενικά δεν είμαι πωρωμένος με τα κινητά τηλέφωνα. Αγοράζω – πάντα σε σχέση απόδοσης τιμής, κατεβάζω πράγματα – μόνο – που με ενδιαφέρουνε και τίποτα περιττό (πχ πόσα βήματα κάνω την ημέρα ή να φτιάχνω Espresso μέσω Smartphone).

Η λογική πάντως λέει πως αφού όλα περνάνε απο έλεγχο της Microsoft και της κάθε Microsoft για να μπούνε στο Store της και όχι απο τρίτες ιστοσελίδες όπως γίνεται στον υπολογιστή, δεν θα έχουμε θέμα με ιούς. Ανέμενε την απάντηση κανενός Fanboy που αγόρασε 700 ευρώ ταμπλέτα και διαβάζει 20 ώρες την ημέρα windowscentral, υπάρχουνε χιλιάδες τέτοιοι να σου απαντήσουνε στα σίγουρα.

panos

Βρε τι έπαθαν όλοι οι κράχτες……
Επιστροφή στο καβούκι σας πάλι…….
Κρα κρα κρα……lol

Planet

+1 Nikos 31 Σωστός

makis8823

Ο κόσμος έχει λιώσει στην αναβάθμιση των PCs του σε windows10. Οπότε εγώ περιμένω να γίνει η μετάβαση πολλών εφαρμογών σε universal για windows 10 γιατί πολύ απλά όλοι θέλουν να μπορούν να τρέχουν στα PCs και τα hybrids που ανεβαίνουν και είναι διαμάντια. Και κοντά σε όλα αυτά το windows store θα γεμίσει και θα επωφεληθούν και τα windows phones απο αυτό.

Μέχρι τότε προλαβαίνω να πάρω ένα s7 edge σε λίγους μήνες απο τώρα που θα πέσει η τιμή του…και να προλάβω να το χαρώ αρκετό καιρό μέχρι να μπω στο δίλημμα για αγορά windows phone.

Panos7GR

Ευχαριστώ για την απάντηση Νικος 31. Έχεις ένα δίκιο, αν διατίθενται μόνο μέσω Store τότε δεν θα υπάρχει τέτοιο θέμα.
Θα περιμένω απάντηση κι από άλλον που είναι πιο ψαγμενος με τα W10.

Ανακιν

Αρχίζω να πιστεύω πως είναι όλοι Έλληνες το 1% που χρησιμοποιεί wp πραγματικά!

Stavros

Τα windows καλα χρυσα δεν κολανε και επειδη δουλευω σε καταστημα κινητης ποτε δεν τα σνομπαρω αν και γινετε απ τους περισσοτερους πωλητες…απλα σε θεμα δουλειας δεν βολευουν καθολου…παντα χρειαζετε ενα android για να κανεις την δουλεια σου…ακομα και για μια μεταφορα επαφων π.χ μπαμ μπαμ και ευκολα χωρις να μπλεκεις με email…σε τετοια θεματα ειναι πολυ μπροστα το android..θελουν δουλεια τα windows γτ και καμερες φοβερες εχουν και αλαγκαριστα ειναι αν εξελιχθουν και στο store και κυριως στα παιχνιδια γτ εφαρμογες βρισκεις τοτε κατι μπορει να γινει μεχρι τοτε θα παραμενουν χαμηλα!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Spotify

Spotify: Κυκλοφορεί μουσικά βίντεο σε συνδρομητές Premium σε 11 αγορές

Το Spotify ανακοίνωσε υποστήριξη για μουσικά βίντεο με περιορισμένο κατάλογο που είναι διαθέσιμος σε 11 αγορές.

Business Apple Spotify

Πρόστιμο 1,8 δισ. ευρώ στην Apple από την ΕΕ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά έναντι του Spotify

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέβαλε σήμερα στην Apple πρόστιμο 1,8 δισ. ευρώ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά σε αντίπαλες υπηρεσίες ροής μουσικής.

Software Spotify

Spotify: Ξεπέρασε για πρώτη φορά τους 600 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες

To Spotify ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τελευταίο τρίμηνο του 2023 και τα νούμερα ήταν πραγματικά εντυπωσιακά.

Business Spotify

Η Spotify ανακοινώνει απολύσεις 1.500 υπαλλήλων

Το Spotify γίνεται η πιο πρόσφατη εταιρεία τεχνολογίας που απολύει υπαλλήλους ως μέτρο μείωσης του κόστους.