Twitter: Απανωτές αποχωρήσεις κορυφαίων στελεχών

Ο CEO του Twitter, Jack Dorsey επιβεβαίωσε και επίσημα την αποχώρηση κορυφαίων στελεχών από την εταιρεία. Μεταξύ αυτών είναι η υπεύθυνη για τα media Katie Stanton, ο Αντιπρόεδρος προϊόντων Kevin Weil, VP of engineering Alex Roetter και ο υπεύθυνος Ανθρώπινου Δυναμικού Brian Schipper.

Επιπλέον, έχουμε και την αποχώρηση του Jason Toff, επικεφαλής του standalone video app Vine. Ο ίδιος σε tweet του ανέφερε ότι θα πάει να δουλέψει στην Google.

Στην ανακοίνωσή του o Dorsey επισημαίνει ότι τα δημοσιεύματα που μιλούν για απολύσεις δεν είναι αληθή, και ότι τα στελέχη αποφάσισαν με δική τους θέληση να φύγουν από τις θέσεις τους. Μάλιστα η Stanton έγραψε μια επιστολή στην οποία εξηγεί ότι παραιτείται για να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά της.

Το Twitter εδώ και καιρό αντιμετωπίζει προβλήματα και δυσκολεύεται να προσελκύσει νέους χρήστες. Ο συνιδρυτής Dorsey επέστρεψε τον Οκτώβριο ως ο CEO του Twitter μετά την παραίτηση του Dick Costolo. Αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του ο Dorsey ανακοίνωσε ότι θα περικόψει 336 θέσεις εργασίας (το 8% του συνολικού εργατικού δυναμικού). Αρχές Ιανουαρίου η μετοχή της εταιρείας έπεσε κάτω από 20 δολάρια για πρώτη φορά στην ιστορία του Twitter.

Διαβάστε επίσης: Twitter: Tweets με 10.000 χαρακτήρες;

twitter execs, Twitter: Απανωτές αποχωρήσεις κορυφαίων στελεχών

twitter execs, Twitter: Απανωτές αποχωρήσεις κορυφαίων στελεχών

Πηγή:1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.