Twitter: Παραμένει στους 140 χαρακτήρες

Το κύριο χαρακτηριστικό του Twitter είναι ότι σε κάθε tweet δεν σου επιτρέπει να χρησιμοποιήσεις πάνω από 140 χαρακτήρες. Αν θέλεις να πεις περισσότερα τότε πρέπει να κάνεις περισσότερα tweets ή να επισυνάψεις το σχετικό link του κειμένου.

Αρχές του έτους ήταν πολύ έντονη η φημολογία ότι το Twitter εγκαταλείπει την τακτική των 140 χαρακτήρων και ανεβάζει το όριο στους 10.000. Οι πληροφορίες έλεγαν ότι αυτό θα γίνει τους πρώτους μήνες του 2016.

Με αφορμή τα 10α γενέθλια του Twitter (ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2006), ο CEO Jack Dorsey έδωσε μια τηλεοπτική συνέντευξη κατά την οποία δήλωσε ότι το Twitter θα παραμείνει στους 140 χαρακτήρες. Με αυτόν τον τρόπο δίνει τέλος στη φημολογία και συμπλήρωσε ότι θέλει να κρατήσει τον χαρακτήρα της συντομίας.

Όσο για τον έλεγχο που ασκείται στα tweets, και για τον οποίο έχει δεχθεί έντονη κριτική το Twitter, ο Dorsey τόνισε ότι ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να ακολουθήσει όποιον θέλει. Υπάρχουν tweets που προωθούν τη βία και αυτό είναι ενάντια στους όρους χρήσης του Twitter, όμως ο ίδιος προσθέτει ότι γι’αυτό υπάρχει το block και το mute. Το Twitter έχει δεχθεί κριτική ότι δεν κάνει αρκετά για να περιορίσει την ρητορική μίσους.

twitter 140 charscters, Twitter: Παραμένει στους 140 χαρακτήρες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Akis

Χαίρομαι!! Δεν θέλω να γίνει βιβλιομούρη!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS. 

Gear Exynos Samsung Twitter

Φήμες ότι η Samsung θα αλλάξει το όνομα των Exynos

H Samsung θα αλλάξει το όνομα των επεξεργαστών της και από Εxynos θα γίνουν… “Dream Chip”, σύμφωνα με τα όσα μοιράστηκε tipster στο Χ.