Windows 10 Redstone: Το πρώτο μεγάλο update έρχεται Ιούνιο

Τα Windows 10 σύμφωνα με πρόσφατο report έχουν καταφέρει να φτάσουν στο 13% της αγοράς και οι πληροφορίες θέλουν τη Microsoft να ετοιμάζει μεγάλο update για τον Ιούνιο, σχεδόν έναν χρόνο μετά την κυκλοφορία τους.

Το update έχει κωδική ονομασία Redstone, αναφέρεται ότι θα φέρει αρκετά νέα χαρακτηριστικά στο λειτουργικό σύστημα, ενώ παράλληλα θα επικεντρώνεται στην σύγκλιση διάφορων Windows 10 συσκευών όπως PC, Xbox και smartphones. Οι ίδιες πηγές λένε επίσης ότι το δεύτερο μεγάλο feature update για τα Windows 10 θα καθυστερήσει.

Η δεύτερη αναβάθμιση έχει κωδική ονομασία “Redstone 2” και πάει από το φθινόπωρο του 2016, στην άνοιξη του 2017. Θα περιλαμβάνει features που δεν κατάφεραν να μπουν στην πρώτη αναβάθμιση αλλά και επιπλέον βελτιώσεις.

Το πρώτο Redstone update επισημαίνεται ότι θα δώσει μεγάλο βάρος στην Universal App πλατφόρμα φέρνοντας το Windows Store στο Xbox One και προσθέτοντας περισσότερα apps στο Store, από άλλες πλατφόρμες. Ακόμη μεγαλύτερη προσοχή θα δοθεί σε universal AAA games μεταξύ Xbox και PC

Περισσότερα θα μάθουμε μέσα στους επόμενους μήνες.

windows 10 redstone update, Windows 10 Redstone: Το πρώτο μεγάλο update έρχεται Ιούνιο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
keysmith

Με το αισθητικό κομμάτι (χρώματα, διαφάνειες, σκιές) θα κάνουν τίποτα, ή θα συνεχίσουμε να λέμε πως τα 7άρια παραμένουν μακράν τα ομορφότερα windows που πέρασαν ποτέ;

Panos7GR

Άντε να δούμε αυτή την περιβόητη σύγκλιση που ακούμε τόσο καιρό για τα Windows 10, οπως και τα περιφημα Universal apps γιατί προς το παρόν μόνο λόγια…

NikosAr

Κάθε πέρυσι και καλύτερα … θα πω εγώ ! Δυστυχώς και γίνεται σε όλα τα λειτουργικά OS που *εξελίσσονται. Συνεχώς προσθέτουν δυνατότητες (άχρηστες οι περισσότερες) αντι να αφαιρούν.

pitis

Μόνο εγώ θεωρώ τα windows 8 ΜΑΚΡΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, λειτουργικότερο και ομορφότερο OS; Για δε οθόνες αφής απλά το μόνο κατάλληλο!
Ένα άλμα της microsoft που το πήρε πίσω ικανοποιώντας τους γκρινιάρηδες που θεωρούν το ποντίκι μέρος του σώματός τους.
Κρίμα και πάλι κρίμα !!!

dias77

το καλύτερο windows 8,1 pr

Panos7GR

@pitis: Συμφωνώ για τα Windows 8, βασικά για τα Windows 8.1. Έχω λάπτοπ με οθόνη αφής και πραγματικά ακόμα κι έτσι τα Windows 8.1 ήταν πολύ βολικά για τέτοιες συσκευές. Φαντάζομαι δε πόσο βολικοτερα θα ήταν σε tablet ή υβριδικά tablet-laptops.
Ωστόσο ας μην είμαστε κακεντρεχεις. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι τα περισσότερα PCs που υπάρχουν είναι χωρίς οθόνες αφής, γιαυτό και η τόση γκρίνια. Γιατί πολύ απλά ήταν μπροστά για την εποχή τους. Συμφωνώ ότι θα μπορούσε όντως να κάνει λίγο καλύτερη μίξη start menu και metro ui, αλλά το σώζει καπως το tablet mode.

tsitos

παιδια στα 10 υπάρχει και η επιλογή για desktop-tablet mode. επίσης υπάρχει και η επιλογή η έναρξη να είναι σαν τα 8, σε fullscreen. Οπότε γίνονται εμφανισιακά αν θέλετε ίδια με τα 8.1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software Apple Apple Music Apple TV

Οι εφαρμογές Apple Music, TV και Devices διαθέσιμες στα Windows

Η Apple ετοιμάζεται εδώ και καιρό να φέρει τρεις βασικές εφαρμογές της στα Windows και, μετά από μήνες σε μορφή beta, τα app είναι διαθέσιμα.