Xiaomi: Ο ανταγωνιστής του iPhone SE έρχεται με οθόνη 4.3″, Snapdragon 820;

Η Apple ανακοίνωσε το iPhone SE με οθόνη 4 ιντσών κάνοντας πολλούς να αναρωτηθούν για το εάν είναι απαραίτητο ένα smartphone με τόσο μικρή οθόνη. Η ίδια το χαρακτήρισε ως το πιο δυνατό 4ιντσο της αγοράς και όπως φαίνεται θα έχει ανταγωνισμό.

Η Xiaomi φημολογείται ότι έχει στα σκαριά ένα smartphone με οθόνη 4.3 ιντσών, το οποίο εμφανίστηκε στην Κίνα και θα στοχεύσει στο iPhone SE.

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι θα φορά τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820 που βρίσκεται σε μεγάλες ναυαρχίδες, οθόνη HD, κάμερα 13 Megapixel χωρίς οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS). Η μνήμη RAM θα είναι στα 3GB, η ενσωματωμένη μνήμη 32GB ενώ θα φορά και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

Η κυκλοφορία του μικρού Xiaomi αναμένεται μέσα στον Ιούνιο με τιμή περίπου στα 275 δολάρια. Ωστόσο, ακόμη δεν είναι τίποτα επιβεβαιωμένο και κρατάμε πολλές επιφυλάξεις.

xiaomi 4.3 inch smartphone, Xiaomi: Ο ανταγωνιστής του iPhone SE έρχεται με οθόνη 4.3″, Snapdragon 820;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dimitris

αμαν αμαν!! αμα ισχυει τρεχα να κρυφτεις iphone:P

sera65

275€ νταξει 315 πείτε αλλά και πάλι πετάει. Μόνο οτι δν έχει οπτικό σταθεροποιητή εικόνας είναι λίγο μείον.

giorgosgek

@thanos Ναι 320 ευρω κατω ομως ,οχι οτι και οτι μαρκα , ειδικα τωρα τελευταια που εχει ανεβει παρα πολυ , που πλεον κανεις ακριβως τις ιδιες δουλειες και περισσοτερες στο android απροβληματιστα και με miui , ναι οκ το ενα εχει android , καλυτερο επεξεργαστη, 4 πυρινες με 3 gb ram , καλυτερη καμερα και κανει 270. Ενω το αλλο που ειναι απο τη φυση του οπως ειναι με το ios,γι’αυτο ειναι διπυρινο και εχει 2 gb ram , που χρησιμευει και η ram, κανει 600 , αλλα τρεχουν το ΙΔΙΟ. Οπως galaxy και Iphone στηθος με στηθος , το ενα ειναι καλυτερο σε κατι , ενω το αλλο σε κατι αλλο . Βγαινει το ενα πιο δυνατο ,μετα βγαινει το αλλο , ειτε android ειτε ios το ιδιο κανει , απο εκει και περα επιλεγεις τι θες να κανεις με το κινητο και τι λεφτα θα ξοδεψεις για τα υπολοιπα χαρακτηριστικα και αν τα αξιζουν σε σχεση με αλλα, οχι επεξεργαστη απαραιτητα. Να δειτε που το αλλο με 4.3 αμα βγει θα εχει ιδιες διαστασεις με το SE και μεγαλυτερη μπαταρια και καλυτερη καμερα και οθονη , στα 275 . Η apple στα 500 – 600 δεν μπορει… Συνέχεια »

Βαγγέλης

Πολύ καλό για μικρό και σαν το mi5 σε διάρκεια μπαταρίας βάση των reviews, απόδοση ,ομορφιά και τόσο χαμηλή τιμή δεν έχω δει κανένα κινητό φέτος

πανος

Δηλαδή αν δεν έβαζε τα αχρείαστα (κατ’ εμέ) δακτυλικά αποτυπώματα και έβαζε ois, θα την πείραζε; Δηλαδή όλοι στο κυνήγι της τσάμπα μόδας πάσει θυσία;

Panayiotis

Παιδια εχω το mi5 το μοναδικο που θεωρο πρεπει να διορθώσει ειναι η καμερα ειναι ενα κλικ πισω απο το S6.

Agnostos13

Αρχισαμε!
Για να δουμε ποιος θα ειναι ο επομενος…

keysmith

επιτέλους ένα μικρό αξιώσεων. βαρέθηκα να ακούω 5.2” και 5.5”..
Ελπίζω να ακολουθήσουν και άλλοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Xiaomi

Xiaomi 14T & Xiaomi 14T Pro: Leak δίνει βασικές λεπτομέρειες – Ποιες θα είναι οι αναβαθμίσεις

Κάθε φθινόπωρο, η Xiaomi φέρνει στην αγορά μερικά νέα μοντέλα “Τ”, τα οποία είναι μεν premium αλλά όχι στην κορυφή.

Gear Black Shark Xiaomi

Black Shark: Έφτιαξε smart ring με διάρκεια μπαταρίας 180 ημερών

Η Black Shark, ο βραχίονας παιχνιδιών της Xiaomi, βρίσκεται στα προχωρημένα στάδια της ανάπτυξης ενός smart ring.

Smartphones Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Τeardown βίντεο αποκαλύπτει τα πάντα στο εσωτερικό του

Το Redmi Turbo 3 επισημοποιήθηκε ως η πιο high-end προσφορά που έχει δώσει η υπο-μάρκα Xiaomi, με επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 SoC.

Smartphones featured Redmi Xiaomi

Redmi Turbo 3: Επίσημη η ημερομηνία κυκλοφορίας και οι προδιαγραφές

Το πρώτο τηλέφωνο της νέας σειράς της Redmi που θα επικεντρώνεται στην απόδοση θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα με το όνομα Redmi Turbo 3.