YouTube Connect: Η Google ετοιμάζει τον αντίπαλο του Periscope

Τη χρονιά που μας πέρασε, η μεγαλύτερη εξέλιξη στον τομέα των social media ήταν το live personal streaming. Apps όπως το Periscope του Twitter και το Meerkat, είχαν την τιμητική τους, ενώ ακολούθησε το Facebook με το πρόσφατο Facebook Live.

Η Google δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη και οι πληροφορίες που μεταδίδει το VentureBeat, την θέλουν να ετοιμάζει τη δική της πρόταση.

Η υπηρεσία ονομάζεται YouTube Connect και θα μοιάζει αρκετά με το Periscope. Το app θα είναι διαθέσιμο για Android και iOS, θα μπορείς να χρησιμοποιείς το Google ή YouTube account σου και στη συνέχεια θα ξεκινήσεις το steaming. Το υλικό θα είναι ορατό από το app αλλά και στο κανάλι σου (αν διαθέτεις).

Υπάρχει η δυνατότητα αποθήκευσης του stream για να το δουν όσοι δεν πρόλαβαν το live, θα υπάρχει chat και tagging features, ενώ εσύ θα μπορείς να δεις στο news feed σου τα live streams που κάνουν οι φίλοι σου.

Το YouTube διαθέτει live streaming feature, αλλά δεν έχει πείσει πολλούς, οι οποίοι προτιμούν την απλότητα του Periscope ή του Facebook Live. Το νέο YouTube Connect θα απευθυνθεί σε νεανικό κοινό και αναμένουμε να δούμε πόσους θα πείσει τελικά η Google, την ώρα που έχει απέναντί της αντιπάλους όπως Facebook και Twitter.

youtube connect, YouTube Connect: Η Google ετοιμάζει τον αντίπαλο του Periscope

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Gear AirPods Apple YouTube

5 χρήσιμα tips για τα AirPods της Apple

Ένα νέο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι υποστήριξης της Apple στο YouTube προσφέρει πέντε χρήσιμες συμβουλές και κόλπα για τα AirPods.