Acer Aspire R7-572, Αναβαθμίστηκε με Intel Core 4ης γενιάς και ενεργό stylus

Η Acer ανακοίνωσε την διάθεση της αναβαθμισμένης έκδοσης του Acer Aspire R7 Notebook, το οποίο ξεχωρίζει για τον μοναδικό σχεδιασμό με τον σχεδιασμό Ezel hinge, που επιτρέπει στην οθόνη του να περιστρέφεται, να ξαπλώνει στο πληκτρολόγιο ή να… αιωρείται πάνω από το keyboard. Η αναβαθμισμένη έκδοση Acer Aspire R7-572 εξοπλίζεται με 4ης γενιάς επεξεργαστή Intel Core, για αυξημένη απόδοση και αυτονομία της μπαταρίας. Επιπλέον συνοδεύεται προαιρετικά από ένα νέο ενεργό stylus pen, και μία σειρά εφαρμογών με την ονομασία Acer Touch Tools, που διευκολύνουν την χρήση της οθόνης αφής και αυξάνουν την παραγωγικότητα.

Το Acer Aspire R7-572 διαθέτει οθόνη αφής τεχνολογίας IPS ανάλυσης 1920 x 1080 pixels με διαγώνιο 15,6 ίντσες. Ο επεξεργαστής του είναι ο 4ης γενιάς Intel Core i5-4200U ενώ διαθέτει 8GB μνήμης και σκληρό δίσκο 1TB. Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται έξοδος HDMI, SD CARd reader, τρεις θύρες USB, WiFi, Bluetooth καθώς και μία ειδική θύρα που υποστηρίζει VGA, RJ45 και USB.

Το πληκτρολόγιο είναι πλήρους μεγέθους και είναι φωτιζόμενο. Στα θετικά η υποστήριξη της τεχνολογίας WiDi, για να “βγάλετε” εικόνα σε συμβατή τηλεόραση ασύρματα. Διαθέτει τέσσερα ηχεία των 2W έκαστο και το υποσύστημα ήχου υποστηρίζει Dolby Digital Plus.

Το κόστος του είναι 899,99 δολάρια και “τρέχει” Windows 8.1. Το κορυφαίο μοντέλο της σειράς Acer Aspire R7-572G διαθέτει Intel Core i7-4500U και 16GB μνήμης και μετξύ άλλων NVIDIA GeForce GT 750M κάρτα γραφικών και κοστίζει 2198 δολάρια.

Acer Aspire R7-572, Acer Aspire R7-572, Αναβαθμίστηκε με Intel Core 4ης γενιάς και ενεργό stylus
Acer Aspire R7-572, Acer Aspire R7-572, Αναβαθμίστηκε με Intel Core 4ης γενιάς και ενεργό stylus
Acer Aspire R7-572, Acer Aspire R7-572, Αναβαθμίστηκε με Intel Core 4ης γενιάς και ενεργό stylus
Acer Aspire R7-572, Acer Aspire R7-572, Αναβαθμίστηκε με Intel Core 4ης γενιάς και ενεργό stylus

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Ωραίο εργαλείο και καλή τιμή για αυτά που προσφέρει.

Nio

Ωραιο εργαλειο κ καλη τοποθετηση του πληκτρολογιου..
Κ καλη τιμη..!!! Παντα η acer…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Hackers Acer

Η Acer επιβεβαιώνει ότι δέχτηκε μεγάλη επίθεση από hackers

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Acer, οι hackers κατάφεραν να αποσπάσουν τα στοιχεία εκατομμυρίων χρηστών των προϊόντων της.

Games Acer

Acer Predator Helios 300: Το Gaming laptop που κάνει τη διαφορά

Η Acer με το Predator Helios 300 έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να αποδείξει πως το gaming δεν είναι μόνο προνόμιο των κονσολών και των σταθερών υπολογιστών.

Computers Acer Apple Dell

Οι αποστολές των υπολογιστών μειώθηκαν σημαντικά εξαιτίας του κορονοϊού

Οι αποστολές των υπολογιστών σημείωσαν σημαντική μείωση το πρώτο τρίμηνο του 2020 εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Gear Acer CES 2020: Έκθεση τεχνολογίας στο Las Vegas

Acer Predator CG552X, X32, X38: Νέα 4K OLED και mini LED gaming monitors [CES 2020]

Την έκθεση CES 2020 επέλεξε η Acer για να παρουσιάσει τα νέα gaming monitors Predator. Το κορυφαίο μοντέλο είναι το 55 ιντσών Acer Predator CG552X.