MacBook Air, $100 μείωση τιμών και ελαφρώς βελτιωμένος επεξεργαστής

Τα Apple Stores στις HΠΑ θα έχουν σύντομα διαθέσιμη τη νεότερη έκδοση του MacBook Air. Δεν μιλάμε για το major update που περιμέναμε αλλά για ένα μικρότερο που ίσως είναι το τελευταίο πριν το μεγάλο update που αναμένεται πριν το τέλος του 2014.

Το τελευταίο update έχει ελαφρώς γρηγορότερο επεξεργαστή από 1.3GHz στα 1.4GHz. Τα υπόλοιπα specs παραμένουν ίδια, όμως όχι και η τιμή. Η τιμή είναι μειωμένη κατα $100 στις ΗΠΑ και στο online κατάστημα στην Αγγλία £100. Αναμένουμε να δούμε πότε θα έρθει και στην Ελλάδα η ελαφρώς βελτιωμένη έκδοση με τη νέα τιμή.
, MacBook Air, $100 μείωση τιμών και ελαφρώς βελτιωμένος επεξεργαστής
, MacBook Air, $100 μείωση τιμών και ελαφρώς βελτιωμένος επεξεργαστής
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Enzo

Η ύπαρξη του MacBook air 11” καθιστά την αγορά οποιουδήποτε ταμπλετ εντελώς αχρείαστη κατά την γνώμη μου (εκτός κι αν μιλάμε για ταμπλετ κάτω των 250-300 ευρώ).

Έχει αντίστοιχο μέγεθος και βάρος σε σχέση με ένα 10αρη τάμπλετ αλλά άπειρες επιπλέον δυνατοτητες.

tasos

εχεις ακουστα το asus t100?φοβερο το macbook air αλλα πανακριβο

pete

@Enzo. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Ομως μην ξεχνάς και τον παράγοντα τιμή. Όταν ακομη και με €100 μπορείς να αγορασεις Android tablet (ΣΙΓΟΥΡΑ οχι απο ρα καλύτερα!) και αντε ακομη και iPad που ειναι και το καλύτερο στο ειδος του(λογω πληθωρας επαγγελματικών, εκπαιδευτικών και αλλων ειδών εφαρμογών) μπορεις να το βρεις 400- και, ειναι οριακά φθηνότερο σε σχεσης με το Air. Αλλά το πορτοφόλι και οι ανάγκες του καθενός διαφορετικες.

Manos

Για μένα.. το μεγαλύτερο πλεονέκτημα του macbook air είναι η μπαταρία. Πιστεύετε οτι αυτό μπορεί να δικαιολογήσει την τιμή; Εναλλακτικά; τι πλησιάζει την μπαταρία του macbook air σε χαμηλότερη τιμή;

Mimis

Μακάρι να μπορούσα να διαθέσω τα χρήματα..
Τίποτα άλλο…
@Enzo +1

gtar13

Επειδη εχω το macbook pro και το iPad air, καμια σχεση δεν εχει το macos mavericks με το ios…..το ios ειναι touch με εφαρμογες ενω to macos ειναι πληρες λειτουργικο.

gtar13

Κι αυτο που θελεις μια εφαρμογη για να βλεπεις τα δεδομενα σε ενα site ,εχει καταντησει κοροιδια….

#hashtag

Παιδιά ας μην λέμε ό,τι θέλουμε. Καμία σχέση δεν έχει ένα tablet με ένα laptop (MacBook air) άλλες ανάγκες καλύπτει το ένα και άλλες το άλλο.

kwstascifi

Η σύγκριση του 11in macbook air με tablet, πόσο άκυρη είναι?!
Τι πίνετε?!

Enzo

kwstascifi έχεις δει ποτέ macbook air 11άρη από κοντά;; Είναι τόσο μικρό και λεπτό που πραγματικά σβήνει το βασικό πλεονέκτημα που έχουν τα ταμπλετ απέναντι στα laptop, δηλαδή το μέγεθος.

Αν μπορείς να διαθέσεις κάποια χρήματα παραπάνω (με 850 βρίσκεις macbook air) αξίζει να το πάρεις γιατι έχεις πολλαπλάσιες δυνατότητες (γιατί παίρνεις υπολογιστή).

Βέβαια, ο καθένας έχει και την άποψή του. Εγώ που τα λέω αυτά, ενώ ειμαι φαν της τεχνολογίας αδυνατώ ακόμη και σήμερα να βρω έναν καλό λόγο για να πάρω ταμπλετ. Έχω ΝΟΤΕ 3 και macbook pro, συνεπώς βρίσκω το τάμπλετ άχρηστο.

Τομ

Εχει ενα νοημα αυτο που λεει enzo ωστοσο ειναι αλλο και το pricerange. Οσο για τα macbook κατασκευαστικα και απο αποψη μπαταριας δεν εχουν αντιπαλο και τα windows laptops που πανε να παιξουν στην ιδια κατηγορια ειναι συνηθως ακριοβοτερα. Μιλαω για τα ultrabook.

Γενικα βρικσω τα macbook πολυ καλη αγορα για εναν που θελει φορητο υπολογιστη για να τον χρησιμοποιει ακριβως ετσι: φορητα. Αλλιως υπαρχουν ωραιοτατα λαπτοπ στα 600 ευρω για ολες τις χρησεις αρκει να υπαρχει πριζα κοντα και να φροντιστει η μεταφορα του με μια τσαντα με προστατευτικα.

Για να κλεινω το macbook air base κοστιζει 1000 ευρω παρα κατι τωρα, και ενα Macbook pro 1100 και ψιλα ενω το mid configuration 1300 και ψιλα. Η apple προφανως απο περυσι πουσαρει πολυ τα κομπιουτερ της με μειωμενες τιμες και πλεον ο καθενας που μπορει να δωσει τετραψηφιο ποσο για υπολογιστη μπορει να αποκτησει ενα macbook αν αυτο θελει. Εγω δεν ειχα ποτε apple προιον αλλα νομιζω ενα macbook θα με βολεψει παρα πολυ για την χρηση που θελω τον υπολογιστη.

sparila

Αν ειχε 400ε λιγοτερα θα το σκεφτομουν.

Tom

Αν ειχε 400 ευρω λιγοτερα δεν θα πρεπε να το σκεφτεις.

Αλέξανδρος Σ.

Εντάξει η σύγκριση macbook με ταμπλετ..αν το συγκρίνουμε με ένα Windows laptop τότε ποιο καλύπτει περισσότερες δυνατότητες; συμφέρει να πάει κανείς για macbook ή όχι;αγνοώντας τον παράγοντα μπαταρία, αναφερόμενος σε δυνατότητες που σου δίνει η συσκευή..

panos

Είδε κανείς ότι χρησιμοποιεί LPDDR3 ram για να αντέχει πάλι 12 ώρες max ;

το AIR ειναι πολύ μικρό ακόμα και το 13,3άρι δεν χρειάζονται τα ipads δεν μπορουν να κάνουν τίποτα.Αντε να έχεις να απαντήσεις σε 400 mail με touch screen, φουντάρεις από τον 6ο
η να κάνεις power point on the go θα τραβάς τα β*****α σου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.