ASUS W90

Το ASUS W90 προσφέρει τη δυνατότητα κι άλλων επιλογών όσον αφορά την κάρτα γραφικών, είτε με την ATI Mobility Radeon HD3850 X2, ή με την NVIDIA GeForce 9800M GS. Το σύνολο συμπληρώνεται από μια ευρεία οθόνη υψηλής ευκρίνειας ultra bright LCD, με διαγώνιο 18.4 ίντσες και κάδρο 16:9, που υποστηρίζει σήμα εισόδου Full HD1080p, εξασφαλίζοντας στο W90 μια εικόνα που πραγματικά καθηλώνει.

, ASUS W90

Το ASUS W90 αποτελεί, εκτός των άλλων, το πρώτο φορητό στον κόσμο το οποίο, χάρη στο σχεδιασμό 3 x SO-DIMM της μητρικής κάρτας, διαθέτει μνήμη RAM χωρητικότητας έως και 6GB, εφοδιασμένο με chipset τύπου DDR2-800. Η μεγάλη αυτή μνήμη, σε συνδυασμό με έναν επεξεργαστή Intel Core 2 Duo, δίνει στο W90 την απαραίτητη δύναμη για να διεκπεραιώνει ταυτόχρονα πολλαπλές λειτουργίες. Οι δύο σκληροί δίσκοι, με χωρητικότητα που φτάνει μέχρι και το ένα Terabyte, δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν περισσότερα και να αποθηκεύουν μεγαλύτερο αριθμό εγγράφων ή αρχείων multimedia.

Οι επιδόσεις του W90 όσον αφορά την αναπαραγωγή αρχείων Multimedia αποτελούν, σίγουρα, άλλο ένα δυνατό του χαρτί. Τα 6 ηχεία της Altec Lansing, με σχήμα που παραπέμπει στις θυρίδες εισόδου αέρα των σπορ αυτοκινήτων, αναπαράγουν το ηχητικό φορμά 5.1 μέσω πέντε ηχείων κι ενός ενσωματωμένου subwoofer, εξασφαλίζοντας έτσι μοναδικές ακροάσεις. Παράλληλα, το σύστημα Dolby Home Theater 2ης γενιάς συμπληρώνει τέλεια το σύνολο και φέρνει την ακουστική εμπειρία σε επίπεδα συμφωνικής απόλαυσης. O πλήρης έλεγχος των αρχείων βίντεο ή μουσικής, των φωτογραφιών καθώς και πολλών άλλων τύπων multimedia, μπορεί να γίνει εύκολα μέσω του AI Touch Media, ενός εύχρηστου κέντρου ελέγχου, αποκλειστικότητα της ASUS, που βρίσκεται δίπλα από το πληκτρολόγιο του φορητού και συνδυάζει λειτουργίες hardware και software.

To ASUS W90 είναι εξοπλισμένο με τη λειτουργία Turbo Gear, η οποία μας επιτρέπει να προχωρήσουμε σε overclock του συστήματος και να πετύχουμε αύξηση της απόδοσης μέχρι και 25%, έτσι ώστε να απολαμβάνουμε την αναπαραγωγή μουσικής ή βίντεο, ταυτόχρονα με το παίξιμο παιχνιδιών ή με την περιήγηση στο διαδίκτυο.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos

nai alla den grafete pote tha kikloforisi kai tin timi tou kai sxetika me ta alla tou xaraktiristika kameres Wi-Fi bluetooth k.t.

tolis

Υπάρχει ενημέρωση?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.