ASUS Zenbook Money Back Warranty: Εγγύηση επιστροφής αν δεν μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι

ASUS Zenbook Money Back Warranty, ASUS Zenbook Money Back Warranty: Εγγύηση επιστροφής αν δεν μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι

Με τη νέα ενέργεια Zenbook Money Back Warranty, η ASUS ανεβάζει τον πήχη στην ικανοποίηση των καταναλωτών, εξασφαλίζοντας ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι όπως και να έχει.

Η πρωτοποριακή υπηρεσία Zenbook Money Back Warrantly σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε ένα ASUS Zenbook κι αν δεν μείνετε απόλυτα ικανοποιημένα από την ποιότητα και τις κορυφαίες επιδόσεις τους να το επιστρέψετε πίσω και να λάβετε το 100% της αξίας του.

Η προσφορά αφορά σε όλους του φορητούς υπολογιστές της σειράς Zenbook και ισχύει για αγορές μέχρι και τις 30/06/2018. Για να ισχύσει η εγγύηση επιστροφής χρημάτων, πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει την αγορά μέσα από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο συνεργατών της ASUS.

Τα Zenbook αποτελούν την premium σειρά laptop της ASUS που συνδυάζουν σχεδιασμό και επιδόσεις. Ο λεπτός και κομψός σχεδιασμός θα σας εντυπωσιάσει, ενώ το περίβλημα αλουμινίου που διαθέτει εγγυάται αντοχή. Σε συνδυασμό με τις ισχυρές επιδόσεις που εντυπωσιάζουν, τα Zenbook εγγυώνται την απόλυτη ικανοποίησή σας. Μπορείτε να αποκτήσετε το αγαπημένο σας Zenbook σε τιμή που ξεκινά από 748 ευρώ.

ASUS Zenbook Money Back Warranty, ASUS Zenbook Money Back Warranty: Εγγύηση επιστροφής αν δεν μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι

To ZenBook Flip S αποτελεί ένα μόνο από τα laptop της σειράς. Το ZenBook Flip S UX370UA είναι το απόλυτο 2 in 1 laptop, συνδυάζοντας την εμπειρία χρήσης της σειράς και την πρακτικότητα ενός tablet. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα κομψό laptop με πάχος μόλις 10,9 χιλιοστά και βάρος 1,1 κιλά. Παρά την λεπτή του κατασκευή, είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό χάρη στο κορυφαίας ποιότητας αλουμίνιο από το οποίο κατασκευάζεται.

Έρχεται με οθόνη 13,3 ιντσών και σε διάφορες εκδοχές ξεκινώντας με Intel Core i5 με 8GB RAM και SSD στα 256GB μέχρι και με Intel Core i7 8ης γενιάς με 16GB RAM και 256GB SSD.

Το εργονομικό φωτιζόμενο πληκτρολόγιο του εγγυάται γράψιμο με άνεση και τη νύχτα. Το ZenBook Flip S υπόσχεται πραγματική πολυμεσική απόλαυση χάρη στον απόλυτο surround ήχο της Harman Kardon που διαθέτει. Έτσι μπορείτε να απολαμβάνετε ταινίες με ήχο κινηματογραφικής ποιότητας.

ASUS Zenbook Money Back Warranty, ASUS Zenbook Money Back Warranty: Εγγύηση επιστροφής αν δεν μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι

Η ενέργεια “Zenbook Money Back Warranty” είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα μέσω του δικτύου φυσικών και ηλεκτρονικών καταστημάτων των Electronet, Media-Markt, Public και στην Κύπρο μέσω των καταστημάτων των Bionic, Public και Στεφανής.

Σημειώνεται ότι για να επωφεληθεί ο χρήστης της ενέργειας, χρειάζεται να εγγραφεί στην online βάση της ASUS εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Πλέον δεν χρειάζεται να έχετε δεύτερες σκέψεις και αμφιβολίες. Αποκτήστε το Zenbook των ονείρων σας και αν για κάποιον λόγο δεν μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι, θα πάρετε το 100% της αξίας του laptop πίσω.

Sponsored

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolos

Για να δούμε τι μπορούμε να δούμε σε 15 μέρες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.