Dell Chromebook 11, Με 11.6 ιντσών οθόνη, ειδικά για μαθητές

Η Dell ανακοίνωσε το πρώτο της Chrome OS notebook, το Dell Chromebook 11. Το laptop σχεδιάστηκε για εκπαιδευτικά ιδρύματα και σχολεία με γνώμονα τις ανάγκες των μαθητών και και για αυτό το λόγο κυκλοφόρησε μαζί με το Wyse PocketCloud app, ώστε να κάνει ευκολότερο για τους μαθητές και τους δασκάλους τον διαμοιρασμό αρχείων και των εργασιών τους.

Το Chromebook 11 της Dell διαθέτει οθόνη 11.6 ιντσών (1366 x 768 pixels) και αντλεί την ισχύ του από ένα επεξεργαστή Intel Celeron 2955U με συχνότητα λειτουργίας 1.4GHz ενώ το solid state drive που διαθέτει έχει χωρητικότητα 16GB.

Η μνήμη έχει μέγεθος 4GB ωστόσο θα διατεθεί και μία έκδοση με 2GB μνήμη το πρώτο τρίμηνο του 2014, για σχολεία με πιο “σφιχτό” προϋπολογισμό. Η Dell υπόσχεται αυτονομία μπαταρίας 10 ωρών και η τιμή του έχει οριστεί για κάτω από τα 300 δολάρια.

Dell Chromebook 11, Dell Chromebook 11, Με 11.6 ιντσών οθόνη, ειδικά για μαθητέςDell Chromebook 11, Dell Chromebook 11, Με 11.6 ιντσών οθόνη, ειδικά για μαθητέςDell Chromebook 11, Dell Chromebook 11, Με 11.6 ιντσών οθόνη, ειδικά για μαθητές

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Zόρζ

Ως μαθητής, θα το αγόραζα….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Dell

Η Dell καταργεί περίπου 6.650 θέσεις εργασίας

Η κατασκευάστρια υπολογιστών Dell Technologies Inc θα καταργήσει 6.650 θέσεις απασχόλησης, αριθμό που αναλογεί σε περίπου 5% του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της, καθώς πλήττεται από μείωση της ζήτησης για τα προϊόντα της, αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ.

Gear Apple Chromebook featured

IDC: Οι πωλήσεις tablet είδαν μικρή μείωση το 2022, ραγδαία πτώση στα Chromebook

Η έκθεση αγοράς της IDC για το πλήρες έτος 2022 και το τέταρτο τρίμηνο του 2022 για tablet και Chromebook δημοσιεύθηκε και τα αποτελέσματα είναι κάπως αποκαρδιωτικά.

Gear Dell

H Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με νέα μοντέλα servers

Η Dell επεκτείνει την σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers, σχεδιασμένους για κορυφαίες επιδόσεις computing, επιταχύνοντας την απόδοση και αξιοπιστία στο σύγχρονο Data Center, στο public cloud και στο edge.

Business Dell

Dell PowerEdge: Servers επόμενης γενιάς με προηγμένες επιδόσεις και ενεργειακά αποδοτικότεροι

Η Dell Technologies επεκτείνει την κορυφαία εμπορικά σειρά Dell PowerEdge με επιπλέον 13 νέα μοντέλα επόμενης γενιάς servers.