Toshiba Dynabook KIRA V654, Με αυτονομία 22 ωρών

Αυτό που καθιστά το notebook Toshiba Dynabook KIRA V654 ξεχωριστό, δεν είναι η οθόνη των 13 ιντσών, ανάλυσης 1366 x 768 pixels, που επιπροσθέτως δεν είναι αφής, ούτε ο Intel επεξεργαστής αρχιτεκτονικής Haswell και το χαμηλό βάρος των 1,12 κιλών, αλλά η αυτονομία του. Σύμφωνα με την Toshiba, το Dynabook KIRA V654 προσφέρει 22 ώρες αυτονομίας.

Αν σε κάποιους χρήστες αρκούν και οι 14 ώρες, ενώ παράλληλα θέλουν υψηλότερης ανάλυσης οθόνη, τότε υπάρχει και έκδοση του Dynabook KIRA V654 με οθόνη ανάλυσης 2560 x 1440 pixels, 8GB RAM, επεξεργαστή Haswell και 128GB SSD. Υπάρχει και το μοντέλο Dynabook KIRA V854, με τον ίδιο εξοπλισμό αλλά που διαθέτει την ίδια οθόνη και ανάλυση (2560 x 1440 pixels) σε έκδοση αφής.

Και τα τρία μοντέλα διαθέτει προεγκατεστημένο το λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows 8.1 και θα κυκλοφορήσουν στην Ιαπωνία από τις 20 Νοεμβρίου με τιμή που θα ξεκινάει από τα 1070 ευρώ για το μοντέλο V654 και από τα 1132 ευρώ για το V854. Άγνωστο αν θα κυκλοφορήσουν στην Ευρώπη και σε ποιες τιμές.

Toshiba Dynabook KIRA V654, Toshiba Dynabook KIRA V654, Με αυτονομία 22 ωρών

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωστας

Πολύ αμφιβάλω αν θα κρατάει 14 ώρες με κανονική χρήση και συνεχώς αναμμένο.
Θα πρέπει να έχει μπαταριά τουλάχιστον 100watt και να καταναλώνει “7 watts/Ώρα”, μπαταριά που δεν έχουν ούτε τα ακριβά MacBook Pro που ειναι και πιο βάρια κατά μισό κιλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Business IBM Toshiba

Η ιστορία των μέσων αποθήκευσης δεδομένων

Η ανάγκη για αποθήκευση δεδομένων τα οποία θα τροφοδοτούσαν τις μηχανές μας υπήρξε αρκετά πριν την τον πρώτο υπολογιστή. Ας δούμε μαζί την ιστορία τους.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.