Google: Έρχεται νέο Pixelbook μαζί με της σειρά Pixel 3;

Pixelbook, Google: Έρχεται νέο Pixelbook μαζί με της σειρά Pixel 3;

Tον περασμένο Μάιο, ακούσαμε για πρώτη φορά ότι η Google μπορεί να λανσάρει μαζί με smartphones Pixel 3, Pixel 3 XL, το Pixel smartwatch. Τα τελευταία tweets από τον Evan Blass μας δίνουν την πληροφορία ότι μία ακόμη νέα συσκευή έρχεται από την εταιρεία, το Pixelbook δεύτερης γενιάς.

To νέο notebook της εταιρείας μάλιστα σύμφωνα με το διάσημο leakster θα έρχεται με λεπτότερα bezels, ενώ η αποστολή του θα ξεκινήσει πριν το τέλος του έτους. Είναι αρκετά νωρίς για να γνωρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Pixelbook ωστόσο αναμένουμε το νέο μοντέλο της Google με Chrome OS να ενσωματώνει τελευταίας γενιάς Intel ή Qualcomm ARM chipset και να υποστηρίζει το Google Assistant.

Στο περυσινό hardware event η Google μαζί με την παρουσίαση των Pixel 2 και Pixel 2 XL, είχε ανακοινώσει την επιστροφή της στα laptops με το Pixelbook. Η νέα γενιά των Pixel smartphones, Google Pixel 3 και Pixel 3XL, θα ανακοινωθεί εκτός απροόπτου στο ίδιο καθιερωμένο επίσημο ραντεβού της εταιρείας, την πρώτη εβδομάδα του Οκτώβρη και αντίστοιχα, στο ίδιο event δεν αποκλείεται να δούμε το Pixelbook δεύτερης γενιάς, το Pixel smartwatch και ίσως μία αναβαθμισμένη έκδοση των Pixel Buds.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.