Honor MagicBook: Επίσημο ultrabook 14 ιντσών, Intel core 8ης γενιάς και αλουμινένιο σώμα

Honor MagicBook, Honor MagicBook: Επίσημο ultrabook 14 ιντσών, Intel core 8ης γενιάς και αλουμινένιο σώμα

H Huawei στα πλαίσια της επίσημης ανακοίνωσης του Honor 10 παρουσίασε και το νέο Honor MagicBook, ένα premium laptop με σχεδιαστικές επιρροές από το MacBook Air. To νέο ultrabook φέρει αλουμινένιο σώμα, bezel-less οθόνη 14 ιντσών, επεξεργαστές Intel Core 8ης γενιάς και γραφικά NVIDIA.

Το MagicBook είναι και ο πρώτος φορητός υπολογιστής που ανακοινώνει η Huawei υπό το brand name Honor, το οποίο ξεχωρίζει σχεδιαστικά αλλά και σε επίπεδο εξοπλισμού. Το αλουμινένιο σώμα του έχει πάχος μόλις 15.8 χιλιοστών και το βάρος του δεν ξεπερνά τα 1.47 γραμμάρια. Ο bezel-less σχεδιασμός του φέρει IPS panel 14 ιντσών 1080p ανάλυσης, 800:1 αντίθεσης και φωτεινότητας 250 nits.

Honor MagicBook, Honor MagicBook: Επίσημο ultrabook 14 ιντσών, Intel core 8ης γενιάς και αλουμινένιο σώμα

Στο εσωτερικό του συναντάμε Intel Core 8ης γενιάς (θα κυκλοφορήσει στις εκδόσεις των i5-8250u και i7-8550u) με 8 GB RAM και 256 GB SSD (SATA). Επίσης και οι δύο εκδόσεις έρχονται με κάρτα γραφικών Nvidia MX150 με ανεξάρτητη μνήμη 2 GB GDDR5. Η CPU και η GPU μοιράζονται ένα κοινό σύστημα ανεμιστήρα με τρεις αεραγωγούς.

Η αυτονομία της 57.4 Wh μπαταρίας του (φορτίζεται μέσω θύρας USB-C) επαρκεί σύμφωνα με τον κατασκευαστή για 12 ώρες χρήσης και απαιτεί μόλις μία ώρα για να φτάσει στο 70% της φόρτισης.

Honor MagicBook, Honor MagicBook: Επίσημο ultrabook 14 ιντσών, Intel core 8ης γενιάς και αλουμινένιο σώμα

Όσον αφορά στον τομέα της διασύνδεσης και επικοινωνίας, το MagicBook διαθέτει μία ακόμη θύρα USB-A 3.0 και μία USB-A 2.0, HDMI υποδοχή και 3.5mm combo jack για ακουστικό και μικρόφωνο. Ενώ η ανταλλαγή αρχείων από το Huawei ή Honor smartphone γίνεται ασύρματα μέσω της εφαρμογής Magic-Link.

Επιπρόσθετα, το Honor MagicBook φέρει 4 ηχεία με τεχνολογία Dolby Atmos, dual μικρόφωνα και αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος που ξεκλειδώνει τη συσκευή σε λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο.

Honor MagicBook, Honor MagicBook: Επίσημο ultrabook 14 ιντσών, Intel core 8ης γενιάς και αλουμινένιο σώμα

Όσον αφορά στις τιμές το μοντέλο με i5 επεξεργαστή θα κυκλοφορήσει στην Κίνα έναντι CNY 5,000 ($800/€645), ενώ το i7 μοντέλο έναντι CNY 5,700 ($910/€735). Περισσότερες πληροφορίες για το λανσάρισμά του στην παγκόσμια αγορά δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Agnostos13

Ρε τι μου θυμίζει…
Ma..gi..cBook λέει ε;

ΝΙΚΟΣ

Μια χαρά μηχανάκι για τα χρήματα που ζητά η Huawei. Ας πληρώνουν τα κορ

NtinosMD

Για ssd με ταχυτητες SATA και μια μεσης κατηγοριας FHD οθονη… μαλλον μια χαρα κοστολογειται. Για να δουμε τι πραγμστικοθς αριθμους θα βγαλει η μπαταρια σε real life, και πως θα ανταποκριθει στις θερμοκρασιες. Το Matebook X pro παντως δυσκολα θα βρει αντιπαλλο φετος…

Mr_Mercedes

Τι είναι αυτό; Mercedes σε τιμή Fiat;

iraklis

Ο/Η ΝΙΚΟΣ φιλε νικο τιμη κινας ειναι ελλαδα θα κανει 1000 ευρω με 24% φπα δεν αξιζει η αγορα του . παιρνει καποιος με 1100 αυτη την στγμη macbook 13 ιντσες του 2016 και το εχει για τα επομενα 7 χρονια. αν και στην ελλαδα εκανε 700 τοτε ναι αλλα δεν υπαρχει καμια περιπτωση να ερθει τοσο.

iraklis

μονο το mattebook x αξιζει που ειναι ιδιο σε παχος με της απλ πριμιουμ λεπτο με καταπληκτικη οθονη αλλα ειναι πανακριβο ελλαδα κοστιζει 1500 ευρω . με 1500 ευρω παιρνεις τον καλυτερο mac η huawei την ειδε apple μου φαινετε .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.