Lenovo ThinkPad Τ61 & R61 με Centrino Pro και Intel Turbo Memory

Η Lenovo παρουσιάζει τους νέους φορητούς Η/Υ, ThinkPad T61 και R61 widescreen με ευρεία οθόνη, την πρώτη ευρεία οθόνη που κατασκευάσθηκε για την σειρά R, των φορητών υπολογιστών που προτιμούν όλοι οι top επαγελματίες και επιχειρηματίες, ανεξάρτητα με το είδος, τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της εργασίας τους.

Οι νέοι φορητοί Η/Υ προσφέρουν στους χρήστες όλες τις τελευταίες καινοτομίες, περιλαμβάνοντας ένα νέο Top Cover Roll Cage για εξαιρετική διάρκεια, βελτιωμένο σύστημα αερισμού, ενισχυμένη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης μέσω του προγράμματος Ultra Connect II και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας μέσω της εναλλακτικής επιλογής Battery Stretch control. Επιπλέον, οι νέοι ThinkPad T61 & R61 widescreen με ευρεία οθόνη, παρέχουν την τεχνολογία Intel Centrino Pro και Intel Centrino Duo χαρίζοντας στους χρήστες την πιο δυνατή, υψηλών αποδόσεων και χαμηλότερου θορύβου εμπειρία προσωπικού Η/Υ, από ποτέ!

Οι νέοι φορητοί υπολογιστές Lenovo ThinkPad T61 & R61 widescreen με ευρεία οθόνη, είναι κατασκευασμένοι με ένα νέο Top Cover Roll Cage, επιπρόσθετα στο αρχικό roll cage μαγνησίου του σκληρού δίσκου, παρέχοντας απόλυτη αξιοπιστία και προστασία στο φορητό Η/Υ από άκρη σε άκρη. Το νέο Top Cover Roll Cage μειώνει την πίεση στην LCD οθόνη κατά 25% κατά μέσο όρο, όταν ο φορητός Η/Υ πέσει κάτω, σε σχέση με τους προηγούμενους φορητούς Η/Υ ThinkPad.

Ακόμη, συνδυάζουν χαρακτηριστικά όπως τον αισθητήρα του συστήματος Lenovo Active Protection System, ο οποίος λειτουργεί σαν “airbag” του φορητού υπολογιστή και σκληρό δίσκο με χαρακτηριστικό shock-mounted, παρέχοντας έτσι υψηλού επιπέδου αξιοπιστία και διάρκεια.

Επιπρόσθετα, η Lenovo παρέχει την καλύτερη δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης μέσω του προγράμματος Ultra Connect II. Ο σχεδιασμός αυτού του προγράμματος σύνδεσης βοηθά στη μείωση των ηλεκτρικομαγνητικών θορύβων μεταξύ της οθόνης LCD και των υλικών, αυξάνοντας την απόδοση των ασύρματων εφαρμογών WWAN και WLAN δικτύωσης, ενώ παράλληλα εξαλείφει την ανάγκη για χρήση εξωτερικών κεραίων. Οι νέοι φορητοί υπολογιστές Lenovo προσφέρουν διάφορες εναλλακτικές επιλογές σύνδεσης, όπως: α) WWAN για συγκεκριμένα μοντέλα φορητών υπολογιστών της οικογένειας ThinkPad, β) WLAN με τεχνολογία 802.11n, γ) GB Ethernet LAN, δ) Bluetooth και φυσικά ε) modem.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο σχεδιασμός των νέων φορητών Η/Υ ThinkPad T61 & R61 widescreen ευρείας οθόνης, περιλαμβάνει ένα βελτιωμένο σύστημα αερισμού, το οποίο μειώνει τη θερμοκρασία της επιφάνειας έως 10%, μειώνοντας ταυτόχρονα τα επίπεδα θορύβου έως 3 ντεσιμπέλ σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα της οικογένειας των Thinkpad.

Τέλος, ανάμεσα στα χαρακτηριστικά που προσφέρει ο βελτιωμένος σχεδιασμός των νέων φορητών Η/Υ, είναι η μπαταρία³ με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής (έως 15% περισσότερη διάρκεια) μέσω του προγράμματος Battery Stretch, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν και να καθορίζουν λειτουργίες όπως π.χ. τη χρήση Bluetooth μέσω του Power Manager λογισμικού που παρέχει η τεχνολογία ThinkVantage κι επιτρέπει την μεγιστοποίηση ζωής της μπαταρίας. Επιπλέον, προσφέρεται ενισχυμένη ασφάλεια και αποκρυπτογράφηση εξ’ολοκλήρου του σκληρού δίσκου σε συγκεκριμένα μοντέλα των νέω φορητών Η/Υ, με βελτιωμένη αναγνώριση δακτυλικού αποτυπώματος και έξυπνο card reader. Οι χρήστες που θα επιλέξουν τον φορητό υπολογιστή ThinkPad T61 widescreen ευρείας οθόνης , μπορούν να επωφεληθούν από την μνήμη Intel Turbo Memory που διατίθεται μέσω των εξελιγμένων δυνατοτήτων της τεχνολογίας Intel Active Management Technology, ενώ οι χρήστες που θα επιλέξουν τον φορητό υπολογιστή ThinkPad R61 widescreen ευρείας οθόνης, μπορούν να επωφεληθούν από τη βελτιωμένη κάμερα που διατίθεται και τις νέες βελτιωμένες κάρτες γραφικών.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Lenovo

Lenovo Project Crystal: Το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED

To Project Crystal της Lenovo είναι σαν να βγήκε από ταινία αφού είναι το πρώτο laptop στον κόσμο με διαφανή οθόνη microLED.

Smartphones Lenovo

Lenovo: Θα παρουσιάσει τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024

H Lenovo σχεδιάζει να παρουσιάσει ένα concept για ένα τελείως διαφανές laptop στο MWC 2024, σύμφωνα με render που διέρρευσε.

Smartphones Lenovo Motorola

H Motorola παρουσίασε πρωτότυπο τηλέφωνο που λυγίζει σαν βραχιόλι

Η Motorola παρουσίασε μερικές περίεργες ιδέες στο Lenovo Tech World ’23 που δεν είναι σίγουρο εάν θα κυκλοφορήσουν ποτέ.

Gear IFA 2023 Lenovo

Lenovo Legion Go: Επίσημη η φορητή κονσόλα [IFA 2023]

Η Lenovo παρουσίασε στην IFA 2023 την πρώτη της φορητή gaming συσκευή Windows, το Legion Go, το οποίο διαθέτει αφαιρούμενα χειριστήρια.