LG Notebook | “Δες την ψηφιακά”

, LG Notebook | “Δες την ψηφιακά”H LG Electronics αποδεικνύοντας έμπρακτα για μία ακόμη φορά την πίστη της στην αξία της κοινωνικής συνεισφοράς συμμετέχει στο «Δες την Ψηφιακά». Πρόκειται για ένα κρατικό πρόγραμμα επιχορήγησης στο πλαίσιο της Ψηφιακής Στρατηγικής 2006-2013, που χρηματοδοτεί την απόκτηση προσωπικών φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών στους πρωτεύσαντες πρωτοετείς φοιτητές και σπουδαστές που εισήχθησαν με τις Γενικές Εισαγωγικές Πανελλήνιες Εξετάσεις του έτους 2007.

Η LG Electronics Ελλάς Α.Ε, με όραμα πάντα τη δημιουργία καινοτομικών προϊόντων που ικανοποιούν με τον καλύτερο τρόπο τις -ανάγκες των πελατών της, τηρεί τη δέσμευσή της για προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας προς τους Έλληνες. Για το λόγο αυτό δημιούργησε ένα ολοκληρωμένο πακέτο υποστήριξης για όλα τα μοντέλα φορητών υπολογιστών που περιλαμβάνει – εκτός από τις προαπαιτούμενες από το πρόγραμμα «Δες την Ψηφιακά» προδιαγραφές – και τις ακόλουθες υπηρεσίες:
– Εγγύηση 2 ετών με παραλαβή και παράδοση στον χώρο σας (2 ways on site collection)
– Εγγύηση 0 pixel (ισχύει για 30 ημέρες από την αγορά του προϊόντος)
– Τεχνική υποστήριξη μέσω διαδικτύου για την αποκατάσταση προβλημάτων λογισμικού (απαραίτητη προϋπόθεση η σύνδεση του χρήστη με το internet)
– Διεθνή Εγγύηση 1 έτους

Οι πρόσθετες αυτές υπηρεσίες συμπληρώνουν τις ακόλουθες αρχικές προδιαγραφές που προβλέπει η συγκεκριμένη δράση για τους προσφερόμενους υπολογιστές:
– Νοtebook με δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης WiFi
– Πιστοποίηση CE
– Εξελληνισμένο λογισμικό αυτοματισμού γραφείου με γραφικό περιβάλλον, περιλαμβανομένης εφαρμογής επεξεργασίας κειμένου, με Κείμενα βοήθειας χρήσης στα Ελληνικά, ορθογραφικό έλεγχο και έλεγχο συλλαβισμού για την ελληνική γλώσσα
– 12μηνη τηλεφωνική υποστήριξη
– Υποχρεωτική αντικατάσταση σε περίπτωση βλάβης κατά τον πρώτο μήνα κτήσης

Η LG φιλοδοξεί να γίνει συμπαραστάτης των νέων στα πρώτα βήματά τους προς την κατάκτηση της ακαδημαϊκής γνώσης, γι’ αυτό και προσφέρει ως δώρο με όλα τα Notebook το πρόγραμμα «ΜΑΤΖΕΝΤΑ OfficeSuite Professional for Windows», αξίας €99. Έτσι, κάθε υπολογιστής θα συνοδεύεται από ένα αντίτυπο της πλήρους έκδοσης της Σουίτας Εφαρμογών Γραφείου και οι φοιτητές που θα επιλέξουν φορητό υπολογιστή LG θα έχουν στη διάθεσή τους όλο το απαραίτητο λογισμικό για την αξιοποίησή του.

Η υλοποίηση της δράσης Δες την Ψηφιακά» ξεκινά τη Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008 και ολοκληρώνεται το Σάββατο 17 Μαΐου 2008.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
leontidis

τιμή λιανικής?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.