Τα Multirama έφεραν τα Alienware gaming laptop

Εξοπλισμένα με τους ταχύτερους επεξεργαστές τελευταίας γενιάς Intel Core i7, τις δυνατότερες κάρτες γραφικών και με κορυφαία ανάλυση οθόνης για απόλυτα ρεαλιστικές εικόνες, τα Alienware είναι οι ιδανικοί υπολογιστές για να απογειώσουν το ρεαλισμό του gaming αλλά και να εξυπηρετήσουν παράλληλα τις απλές καθημερινές λειτουργίες του μέσου χρήστη, με άφθονο χώρο για φωτογραφίες, βίντεο και αρχεία.

, Τα Multirama έφεραν τα Alienware gaming laptop

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jklap

Επιτέλους έφερε μια αλυσίδα καταστημάτων τα Alienware και στην Ελλάδα. Απορώ γιατι δεν είχαν έρθει τόσο καιρο. Σίγουρα θα προσελκύσουν μέγάλο κοινό από gamers, ειδικά το m17x ειναι ότι πιο δυνατό κυκλοφορεί στην αγορά των laptop.

lazaros

καλα για ριξε μια ματια στα public οπου εδω και ενα μηνα ειναι στο καταστημα αλλα και το δυομισαρι σε χιλιαρικακια ειναι καλο.

psarrism

Όντως, υπάρχουν στα Public εδώ και καιρό. Μερικές παρατηρήσεις:
1) Πριν από 5 χρόνια απέκτησα το Alienware m9700 (Arima) που είχε φέρει σε ανύποπτο χρόνο το Πλαίσιο και το πουλούσε ως TurboX. Από τότε, βέβαια, έχουν βελτιωθεί τα συγκεκριμένα μηχανάκια, παρόλο που δεν έχω κανένα παράπονο από το δικό μου πέρα από τη θερμοκρασία (turion δυστυχώς). Η νέα σειρά φαίνεται άψογη κατασκευαστικά, πάντως.
2) Ο υποψήφιος αγοραστής (όπως εγώ που μάλλον θα το πάρω τέλος του μήνα) θα πρέπει να ξέρει ότι πρόκειται στην ουσία για περσινά λάπτοπ (Ελλαδιστάν)!
3) Το touchpad είναι προβληματικό, το γνωστό lag που θα έχετε, ίσως, δει και σε άλλα Dell. Διάβασα χθες ότι με αναβάθμιση του bios λύνεται. Με εξωτερικό ποντίκι δεν υπάρχει πρόβλημα ούτως ή άλλως.
4) Η οθόνη έχει πολύ μεγάλο πλαίσιο για τα γούστα μου και νομίζω για τα γούστα των περισσοτέρων.

Jklap

Πήρα ένα τηλέφωνο στα Multirama για να ρωτήσω μερικά πράγματα για τα Alienware. Αυτό που με ενδιέφρε ήταν η εγγύηση και απ ότι έμαθα η εγγύηση καλύπτεται από την Dell και αυτό είναι πολύ θετικό. Θα πάω να τους ρίξω μια ματιά από κοντά, φαντάζομαι θα τα έχουν στο The mall ανοιχτάγα να τα τσεκάρω.

Φίλε @psarrism γιατί λές οτι είναι περσινά μοντέλα, το m17x που είδα εδώ (https://www.multirama.gr/products/product?pid=0512425&catid=010200) έχει i7 επεξεργασή.

alexandros

Εντυπωσιακοτατα τα AlienWare, δε λεω, αλλα ειναι τρελη σπαταλη χρηματος. Δλδ αν δωσεις 2,500 ευρω για να παρεις dekstop θα ειναι τουμπανο για 4 χρονια! Ενω αν δωσεις 2,500 ευρω για να παρεις laptop σε 2 χρονια θα ειναι απλα ενα καλο laptop. Δυστυχως ή ευτυχως τα laptop μενουν πισω πολυ γρηγορα. Το εμαθα με τον κακο τροπο.. 🙁

Fadasma

Ποιος μπορεί να καθίσει στο κρεβάτι ή στον καναπέ και να παίξει FPS παιχνίδι σαν το doom;
Και χωρίς ποντίκι. Απλά δεν γίνεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Alienware Dell Samsung

Alienware: Η επερχόμενη οθόνη QD-OLED της θα κοστίζει 1.299 $

Η Alienware πρόκειται να κυκλοφορήσει μια gaming οθόνη 34 ιντσών, η οποία θα έχει τη νέα Quantum Dot OLED της Samsung.

Games Alienware

AlienWare Aurora: 25 χρόνια gaming εμπειρίας σε ένα κουτί

Η AlienWare που ειδικεύεται σε gaming hardware γιορτάζει τα 25 χρόνια της με ένα επετειακό μοντέλο.

Software Dell Alienware

Πρέπει οπωσδήποτε να ενημερώσετε τον υπολογιστή σας Dell και Alienware

Το ελάττωμα επιτρέπει σε έναν εισβολέα να έχει πρόσβαση σε πλήρη δικαιώματα σε επίπεδο πυρήνα στα Windows.

Games Alienware

Tα νέα συστήματα gaming της Alienware ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη

Νέα φορητά και desktop gaming PCs, εξοπλισμένα με τους ταχύτερους επεξεργαστές και γραφικά από NVIDIA και AMD με κορυφαία ταχύτητα και χαρακτηριστικά για δυνατές εμπειρίες gaming.