Multirama Aura, Φορητός υπολογιστής με οθόνη 13,4 ίντσες

Το νέο Multirama Aura είναι λεπτό, ελαφρύ, μοντέρνο, με χαμηλής κατανάλωσης επεξεργαστή και άνετο πληκτρολόγιο. Η οθόνη του είναι 13,4 ιντσών ανάλυσης 1366×768 pixels, το βάρος του 1,4 κιλά και ο επεξεργαστής χαμηλής κατανάλωσης, Intel Celeron M ULV 723, 1,2 GHz κρατάει το Aura με αυτονομία μεγαλύτερη των τεσσάρων ωρών. Η μνήμη RAM αγγίζει τα 2GB και ο σκληρός δίσκος τα 250GB.

, Multirama Aura, Φορητός υπολογιστής με οθόνη 13,4 ίντσες

Το Multirama Aura, υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες ψυχαγωγίας του ιδιώτη καταναλωτή αλλά και να αποτελέσει τον κατάλληλο συνεργάτη του δυναμικού επαγγελματία εν κινήσει, για τον οποίο ο φορητός υπολογιστής αποτελεί ένα εργαλείο πολύτιμο για την ενίσχυση της παραγωγικότητας.

Το Multirama Aura διατίθεται στην τιμή των 599 ευρώ (τιμή με Φ.Π.Α) και παρέχεται με εγγύηση 3 χρόνων.

, Multirama Aura, Φορητός υπολογιστής με οθόνη 13,4 ίντσες

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Georgia Papadopoulou

Συγγνώμη που ρωτάω εδώ, παρ’ όλο που το θέμα δεν είναι άμεσα σχετικό. Έχω ακούσει για μια υπηρεσία Tech Gurus που προσφέρουν τα Multirama και που υποτίθεται ότι στέλνει ειδικούς στο σπίτι σου. Επειδή έχω μπλέξει άσχημα με το στήσιμο ενός home theater και χρειάζομαι βοήθεια, μήπως ξέρετε κάτι παραπάνω γι’ αυτή την υπηρεσία; Ψάχνοντας στο web, δεν μπόρεσα να βρω κάτι. Ίσως είναι πολύ καινούργια.

Tasos Grigoriou

Ψάχνω για κάτι στη συγκεκριμένη κατηγορία των 13”. Η τιμή του είναι ασυναγώνιστη, ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει; Από επιδόσεις τι λέει;

Georgia Papadopoulou

Χίλια ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Προφανώς, το ότι η υπηρεσία είναι τόσο καινούργια εξηγεί το γιατί δε βρήκα πληροφορίες στο Web. Θα περάσω από το The Mall για να μάθω περισσότερα.

Και πάλι ευχαριστώ.

Georgia Papadopoulou

Μα, φυσικά θα σας ενημερώσω μόλις έχω νεότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Tablets Android Tablets Google Android Tablets Google Nexus 7

Google Nexus 7 3G, Στα Multirama με τιμή 349 ευρώ

Στην ιστοσελίδα τους τα καταστήματα Multirama εμφανίζουν την 3G έκδοση του Google Nexus 7 με χωρητικότητα 16GB(?) σε τιμή 349 ευρώ. Συγκεκριμένα το προϊόν δείχνει να είναι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας με την επόμενη ενημέρωση σχετικά με τη διαθεσιμότητά του να είναι σε πέντε ημέρες από σήμερα. Να υπενθυμίσουμε ότι η έκδοση 16GB Wi-Fi only βρίσκεται […]

Smartphones iPhone iPhone 5 Multirama

iPhone 5 στην Ελλάδα, Άκυρες οι χθεσινές τιμές των Multirama

Ποια θα είναι η τιμή του iPhone 5 στην Ελλάδα; Αυτές που ανέβασαν τα καταστήματα Multirama εχθές στην ιστοσελίδα τους δεν έδωσαν την απάντηση και κατέβηκαν μερικές ώρες μετά – δεν θα σου πω τι έγραφαν, δες τις εδώ. Αρκετά πάνω από τις επίσημες ανακοινωμένες της υπόλοιπης Ευρώπης, μάλλον ήταν λάθος και θα πρέπει να […]

Smartphones iPhone 5 Multirama

iPhone 5 τιμή Ελλάδα, 16GB 739 ευρώ, 32GB 859 ευρώ, 64GB 978 ευρώ

Τα καταστήματα Multirama δημοσίευσαν τις τιμές του iPhone 5 στην Ελλάδα με την υποσημείωση ότι σε πέντε μέρες από σήμερα θα υπάρξη ενημέρωση για τη διαθεσιμότητα της συσκευής. Τα Multirama μφανίζουν και τα τρια διαφορετικά σε χωρητικότητα μοντέλα 16GB, 32GB, 64GB και στα δύο κλασσικά χρώματα μαύρο και λευκό.

Tablets Acer Iconia A500 Android Multirama

Acer Iconia A500 Tablet, Το φέρνουν τα Multirama με τιμή 499 ευρώ

Τα καταστήματα Multirama ποτέ δεν τα “χόνεψα” μου βγάζουν κάτι το απρόσιτο, το “πλαστικοποιημένο” παρ’ όλα αυτά πρέπει να παραδεχθώ ότι στις gadgetιές είναι και πρώτα! Πειραματίζονται και φέρνουν διάφορες συσκευές τεχνολογίες και αυτό με ενθουσιάζει! Πρόσφατα με τη βοήθεια ενός φίλου, ανακάλυψα ότι έχει στη λίστα με τα “κατόπιν παραγγελίας” το tablet Acer Iconia […]