Packard Bell Easynote TN65, Με προορισμό την υψηλή ευκρίνεια

, Packard Bell Easynote TN65, Με προορισμό την υψηλή ευκρίνειαΗ Packard Bell ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου φορητού υπολογιστή EasyNote TN65, με μοναδικό σχεδιασμό και οθόνη ευρείας θέασης. Χάρη στην νέα οθόνη 15.6 ιντσών, το EasyNote TN65 προσφέρει πραγματική εμπειρία ευρείας θέασης ενώ η τεχνολογία Diamond View που τη χαρακτηρίζει διαθέτει τις τελειότερες προδιαγραφές για θέαση ταινιών, προσφέροντας πραγματική αναλογία 16:9 χωρίς αλλοιώσεις, από δισκάκια Blu-ray ή DVD.

Χάρη στον προαιρετικά διαθέσιμο οδηγό Blu-ray και την έξοδο HDMI, το EasyNote TN65 μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αναπαράγει βίντεο υψηλής ευκρίνειας (HD) σε μια συμβατή Full HD εξωτερική οθόνη μέσω ενός καλωδίου HDMI.

Το χαρακτηριστικό σχήμα του φορητού υπολογιστή επιμηκύνεται από την ανάγλυφη υφή του καλύμματος του η οποία μεταξύ άλλων εξασφαλίζει υψηλά επίπεδα ασφάλειας όταν μεταφέρεται και συμβάλει καθοριστικά στην αποφυγή δημιουργίας λεκέδων από τα δακτυλικά αποτυπώματα. Αξιοσημείωτη είναι και η χρωματική αντίθεση που δημιουργείται χάρη στο μαύρο μεταλλικό του σκελετό και τις επιχρωμιωμένες λεπτομέρειες.

Όσον αφορά στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το Packard Bell EasyNote TN65 αποκαλύπτει ένα νέο, πιο άνετο πληκτρολόγιο και ένα στρογγυλό touchpad με επιχρωμιωμένο δακτύλιο το οποίο μπορεί να ενεργοποιείται και να απενεργοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού.

Το EasyNote TN65 αντλεί την επεξεργαστική του ισχύ από τον πιο πρόσφατο επεξεργαστή Intel Centrino 2 που προσφέρει εξαιρετική απόδοση, εξοικονόμηση ενέργειας και δυνατότητες αποκωδικοποίησης Blu-ray. Η κάρτα γραφικών που ενσωματώνει είναι η ATI Mobility Radeon HD3430, που υποστηρίζει DirectX10.1 για παιχνίδια καθώς επίσης και τεχνολογία ATI Avivo για αναπαραγωγή αρχείων HD.

, Packard Bell Easynote TN65, Με προορισμό την υψηλή ευκρίνειαΈχοντας σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται σε όλες τις σύγχρονες φορητές τεχνολογίες περιλαμβάνει επίσης αναγνώστη καρτών 4 σε 1, θύρα Express Card, ενσωματωμένη κάμερα VGA, ασύρματη κάρτα δικτύου Wi-Fi συμβατή με τα πρωτόκολλα 802.11a,b,g και το πλέον σύγχρονο 802.11n και υποδομή 10/100 LAN για σύνδεση σε τοπικό δίκτυο.

Το λογισμικό είναι αυτό που καθιστά ένα notebook διασκεδαστικό και ενδιαφέρον και το EasyNote TN65 της Packard Bell διαθέτει αρκετές επιλογές ψυχαγωγίας, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία δημοφιλών προγραμμάτων κορυφαίων ονομάτων στον τομέα των λογισμικών.

Μερικά από τα προγράμματα που συνοδεύουν το Easynote TN65 είναι τα Norton Internet Security 2008, Adobe Photoshop Elements 6 full version, Nero 8 Essentials, Microsoft Works 9 και ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω παιχνίδια – Konami PES 2008, EA Need for Speed. Με την αγορά ο χρήστης αποκτά πρόσβαση και σε μια μεγάλη συλλογή online λογισμικών και υπηρεσιών όπως το Carbonite για online υποστήριξη, το Metaboli για να κατεβάζετε τα καλύτερα παιχνίδια, το Google Earth, το Picassa και το Skype.

Διαθεσιμότητα και τιμή
Τo Easynote TN65 της Packard Bell διατίθεται στην ελληνική αγορά στα καταστήματα Media Markt, Expert, E-shop, Electronet, Microland, Fnac και Public καθώς και στο σύνολο του πανελλαδικού δικτύου συνεργατών της DIONIC με τιμή που ξεκινά από 999 Ευρώ (συμπ. ΦΠΑ 19%).Υπενθυμίζεται πως το σύνολο των προϊόντων της Packard Bell καλύπτονται από 2ετή εγγύηση δωρεάν παραλαβής και επιστροφής στον πελάτη – Pick up repair and return (PURR).

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
fresco

γαμάτοοο…πολύ ωραίο design!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Notebooks PackardBell

Packard Bell dot, Netbook με 3G και Intel Atom

Η Packard Bell παρουσιάζει το dot, το πρώτο της netbook 8,9 ιντσών ειδικά σχεδιασμένο για το ευρύτερο καταναλωτικό κοινό. Το dot αποτελεί το πιο πρόσφατο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η Packard Bell διαπρέπει χρησιμοποιώντας τη σχεδίαση για να καταστήσει φιλική προς το χρήστη την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με εμφάνιση και αίσθηση που […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell EayNote ML65 και SL65, Τραβάνε τα βλέμματα

Η Packard Bell ανακοινώνει την κυκλοφορία των νέων της φορητών υπολογιστών EasyNote ML65 και EasyNote SL65, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από αστραφτερή, έξυπνη και μινιμαλιστική σχεδίαση. Ιδανικά παραδείγματα της φιλοσοφίας της Packard Bell για σχεδίαση αιχμής, τα laptop EasyNote ML65 και EasyNote SL65 είναι κατασκευασμένα να προσελκύουν τους χρήστες των notebook που επιθυμούν λεπτή σχεδίαση με […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell, iPower GX και dot

Η Packard Bell ανακοίνωσε τη διάθεση μιας νέας σειράς προϊόντων, που περιλαμβάνει το νέο notebook iPower GX ειδικά σχεδιασμένο για τους λάτρεις του gaming, τη νέα σειρά notebook Limited Edition 2008, το πρώτο netbook για καταναλωτές, οθόνες ευρείας θέασης και δύο φορητούς σκληρούς δίσκους. Παρά τα διαφορετικά και πλούσια χαρακτηριστικά τους, όλα τα προϊόντα αντικατοπτρίζουν […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell XS | Η απάντηση στα eee PC και HP 2133

Η Packard Bell ανακοίνωσε τη διάθεση στην Ελλάδα του νέου Packard Bell Easynote XS, ενός φορητού υπολογιστή 7 ιντσών με Windows XP. Ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την μέγιστη φορητότητα αλλά θεωρούν τους φορητούς υπολογιστές άβολους λόγω μεγέθους και τα PDA άβολα λόγω περιορισμένων δυνατοτήτων.