Packard Bell XS | Η απάντηση στα eee PC και HP 2133

, Packard Bell XS | Η απάντηση στα eee PC και HP 2133Η Packard Bell ανακοίνωσε τη διάθεση στην Ελλάδα του νέου Packard Bell Easynote XS, ενός φορητού υπολογιστή 7 ιντσών με Windows XP. Ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την μέγιστη φορητότητα αλλά θεωρούν τους φορητούς υπολογιστές άβολους λόγω μεγέθους και τα PDA άβολα λόγω περιορισμένων δυνατοτήτων.

Το Easynote XS είναι ιδανικό για μια ευρεία σειρά εφαρμογών για φορητούς υπολογιστές. Το ενσωματωμένο Wi-Fi και η VGA webcam το καθιστούν ιδανικό για κλήσεις video, ενώ το έξυπνα τοποθετημένο touchpad και τα πλήκτρα του κάνουν την χρήση του Easynote XS πανεύκολη, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Επίσης, τα στερεοφωνικά ηχεία που διαθέτει επιτρέπουν στους χρήστες να ακούν την αγαπημένη τους μουσική, ενώ ο ενσωματωμένος αναγνώστης καρτών 4 σε 1 τους διευκολύνει ακόμα περισσότερο όταν θέλουν να κατεβάσουν φωτογραφίες από ψηφιακή μηχανή ή να μοιραστούν ψηφιακά μουσικά αρχεία. Τέλος, χάρη στις 2 θύρες USB 2.0, η σύνδεση περιφερειακών συσκευών όπως εξωτερικών σκληρών δίσκων, οδηγών οπτικών μέσων ή εκτυπωτών, γίνεται ακόμα πιο εύκολη.

Το Eastynote XS αποτελεί την τέλεια ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας, συνδεσιμότητας και φορητότητας. Βασίζεται στην πλατφόρμα VIA Ultra Mobility, η οποία καλύπτει τρεις βασικές προκλήσεις – το μέγεθος, τη ψύξη και την κατανάλωση ενέργειας – ενώ ταυτόχρονα παρέχει στο Easynote XS όλα τα χαρακτηριστικά ενός υπολογιστή κανονικού μεγέθους. Επίσης, το Easynote XS διαθέτει μνήμη RAM 1024 MB, σκληρό δίσκο 30GB και λειτουργικό Windows XP στην πλήρη του έκδοση. Αυτό σημαίνει πως ο χρήστης έχει απολαμβάνει την ίδια εμπειρία χρήσης, διασκέδασης και πρόσβασης στο internet με αυτή των κανονικών προσωπικών επιλογιστών. Τέλος, η πολύ χαμηλή κατανάλωση ενέργειας της πλατφόρμας VIA Ultra Mobile εξασφαλίζει στο Packard Bell XS πολύ μεγάλη αυτονομία που φτάνει τις 3 και πλέον ώρες με ενεργοποιημένο το Wi-Fi.

Το κομψό και στιλάτο Packard Bell Easynote XS έχει βάρος λιγότερο από 1 κιλό, για την ακρίβεια 950 γραμμάρια, και είναι ελάχιστα μεγαλύτερο από ένα βιβλίο. Για την προστασία του από γρατσουνιές και γδαρσίματα συνοδεύεται από μια κομψή, σουέντ θήκη μεταφοράς. Παρόλο το μικρό του μέγεθος, δεν στερείται άνεσης καθώς περιλαμβάνει πληκτρολόγιο κανονικού μεγέθους και οθόνη 7 ιντσών.

Το Easynote XS της Packard Bell διατίθεται στην ελληνική αγορά μέσω των καταστημάτων Media Markt, Expert, E-shop, Shop21, Electronet, Microland και Fnac με τιμή που ξεκινά από 599 ευρώ (συμπ. ΦΠΑ 19%).

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Notebooks PackardBell

Packard Bell dot, Netbook με 3G και Intel Atom

Η Packard Bell παρουσιάζει το dot, το πρώτο της netbook 8,9 ιντσών ειδικά σχεδιασμένο για το ευρύτερο καταναλωτικό κοινό. Το dot αποτελεί το πιο πρόσφατο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η Packard Bell διαπρέπει χρησιμοποιώντας τη σχεδίαση για να καταστήσει φιλική προς το χρήστη την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με εμφάνιση και αίσθηση που […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell EayNote ML65 και SL65, Τραβάνε τα βλέμματα

Η Packard Bell ανακοινώνει την κυκλοφορία των νέων της φορητών υπολογιστών EasyNote ML65 και EasyNote SL65, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από αστραφτερή, έξυπνη και μινιμαλιστική σχεδίαση. Ιδανικά παραδείγματα της φιλοσοφίας της Packard Bell για σχεδίαση αιχμής, τα laptop EasyNote ML65 και EasyNote SL65 είναι κατασκευασμένα να προσελκύουν τους χρήστες των notebook που επιθυμούν λεπτή σχεδίαση με […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell Easynote TN65, Με προορισμό την υψηλή ευκρίνεια

Η Packard Bell ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου φορητού υπολογιστή EasyNote TN65, με μοναδικό σχεδιασμό και οθόνη ευρείας θέασης. Χάρη στην νέα οθόνη 15.6 ιντσών, το EasyNote TN65 προσφέρει πραγματική εμπειρία ευρείας θέασης ενώ η τεχνολογία Diamond View που τη χαρακτηρίζει διαθέτει τις τελειότερες προδιαγραφές για θέαση ταινιών, προσφέροντας πραγματική αναλογία 16:9 χωρίς αλλοιώσεις, από […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell, iPower GX και dot

Η Packard Bell ανακοίνωσε τη διάθεση μιας νέας σειράς προϊόντων, που περιλαμβάνει το νέο notebook iPower GX ειδικά σχεδιασμένο για τους λάτρεις του gaming, τη νέα σειρά notebook Limited Edition 2008, το πρώτο netbook για καταναλωτές, οθόνες ευρείας θέασης και δύο φορητούς σκληρούς δίσκους. Παρά τα διαφορετικά και πλούσια χαρακτηριστικά τους, όλα τα προϊόντα αντικατοπτρίζουν […]