EasyΝote MΖ36: Νέο entry-level notebook από την Packard Bell

Η Packard Bell, μία από τις κορυφαίες εταιρείες οικιακών υπολογιστών στην Ευρώπη, ανακοίνωσε την διάθεση στην ελληνική αγορά του νέου EasyNote ΜΖ36, ενός notebook που ήρθε να ανταποκριθεί στις ανάγκες των entry level users.

Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά περιλαμβάνεται επιλογή επεξεργαστικού πυρήνα μεταξύ Mobile Intel Core Duo T2350 (1,86 GHz) και Mobile Intel Core Duo T5300 (1,73 GHz) ενώ η μνήμη του ξεκινά από τα 1GB και μπορεί να επεκταθεί έως και τα 2GB σε διπλή διάταξη των 1024ΜΒ. Τα γραφικά αναλαμβάνει να αναδείξει η κάρτα ΑΤΙ Mobility Radeon Xpress 200M η οποία με χρήση της τεχνολογίας HyperMemory της ATI δεσμεύει κοινόχρηστη μνήμη αφιερώνοντας έτσι 320ΜΒ για την αναπαραγωγή των γραφικών στην εκθαμβωτική οθόνη ευρείας θέασης 15.4 ιντσών (WXGA) που χρησιμοποιεί την τεχνολογία βελτιωμένης αναπαραγωγής και θέασης Packard Bell Diamond View.

Ο σκληρός δίσκος του EasyNote ΜΖ36 διαθέτει 80GB αποθηκευτικού χώρου στη βασική του διαμόρφωση, χωρητικότητα που μπορεί να φτάσει προαιρετικά έως και τα 160GB. Την ανάγνωση αλλά και εγγραφή οπτικών δίσκων αναλαμβάνει το Dual Layer DVD+RW, ενώ χάρη στις 3 θύρες USB 2.0, το ενσωματωμένο LAN 10/100 και την προαιρετικά διαθέσιμη δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης σε πρωτόκολλο b/g, η επικοινωνία τόσο με περιφερειακές συσκευές όσο και με ασύρματα συστήματα ψυχαγωγίας γίνεται παιχνίδι.

Τέλος, το EasyNote ΜΖ36 πέρα από τα προεγκατεστημένα Microsoft Windows Vista Home Premium, συνοδεύεται από πλούσια συλλογή λογισμικού όπως Microsoft Word, τη μοναδική σουίτα αναπαραγωγής αρχείων πολυμέσων PowerCinema, Norton Internet Security, Skype και εργαλείων του Google όπως τα Google Desktop, Google Earth, Google Picassa και Google Toolbar για Mozilla Firefox και Microsoft Internet Explorer.

Διαθεσιμότητα και Τιμή
Tο Packard Bell EasyNote ΜΖ36 διατίθεται στην ελληνική αγορά από τα καταστήματα Κωτσόβολος με τιμή 799€ ευρώ για επεξεργαστή Τ2350 και 899 ευρώ για επεξεργαστή Τ5300. Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19%.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Notebooks PackardBell

Packard Bell dot, Netbook με 3G και Intel Atom

Η Packard Bell παρουσιάζει το dot, το πρώτο της netbook 8,9 ιντσών ειδικά σχεδιασμένο για το ευρύτερο καταναλωτικό κοινό. Το dot αποτελεί το πιο πρόσφατο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η Packard Bell διαπρέπει χρησιμοποιώντας τη σχεδίαση για να καταστήσει φιλική προς το χρήστη την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με εμφάνιση και αίσθηση που […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell EayNote ML65 και SL65, Τραβάνε τα βλέμματα

Η Packard Bell ανακοινώνει την κυκλοφορία των νέων της φορητών υπολογιστών EasyNote ML65 και EasyNote SL65, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από αστραφτερή, έξυπνη και μινιμαλιστική σχεδίαση. Ιδανικά παραδείγματα της φιλοσοφίας της Packard Bell για σχεδίαση αιχμής, τα laptop EasyNote ML65 και EasyNote SL65 είναι κατασκευασμένα να προσελκύουν τους χρήστες των notebook που επιθυμούν λεπτή σχεδίαση με […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell Easynote TN65, Με προορισμό την υψηλή ευκρίνεια

Η Packard Bell ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου φορητού υπολογιστή EasyNote TN65, με μοναδικό σχεδιασμό και οθόνη ευρείας θέασης. Χάρη στην νέα οθόνη 15.6 ιντσών, το EasyNote TN65 προσφέρει πραγματική εμπειρία ευρείας θέασης ενώ η τεχνολογία Diamond View που τη χαρακτηρίζει διαθέτει τις τελειότερες προδιαγραφές για θέαση ταινιών, προσφέροντας πραγματική αναλογία 16:9 χωρίς αλλοιώσεις, από […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell, iPower GX και dot

Η Packard Bell ανακοίνωσε τη διάθεση μιας νέας σειράς προϊόντων, που περιλαμβάνει το νέο notebook iPower GX ειδικά σχεδιασμένο για τους λάτρεις του gaming, τη νέα σειρά notebook Limited Edition 2008, το πρώτο netbook για καταναλωτές, οθόνες ευρείας θέασης και δύο φορητούς σκληρούς δίσκους. Παρά τα διαφορετικά και πλούσια χαρακτηριστικά τους, όλα τα προϊόντα αντικατοπτρίζουν […]