Packard Bell EasyNote MB66: Τεχνολογικά προηγμένο και εξαιρετικά προσιτό

, Packard Bell EasyNote MB66: Τεχνολογικά προηγμένο και εξαιρετικά προσιτόΗ Packard Bell, μια από τις κορυφαίες εταιρείες οικιακών υπολογιστών στην Ευρώπη, ανακοίνωσε τη διάθεση στην ελληνική αγορά του EasyNote MB66, ενός νέου φορητού υπολογιστή με οθόνη 15,4 ιντσών και πλήθος δυνατοτήτων που το κάνουν απαραίτητο σε όσους αναζητούν υψηλή φορητότητα και επιδόσεις.

Με βάρος μόλις 2,6 κιλά, το EasyNote MB66 αντλεί την επεξεργαστική του ισχύ από έναν επεξεργαστή διπλού πυρήνα Intel Core 2 Duo T5250 στα 1,6GHz, ο οποίος σε συνδυασμό με τη μνήμη DDR2 στα 1024MB εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση και απρόσκοπτη εκτέλεση πολλαπλών εφαρμογών ταυτόχρονα.

Την πιστή απεικόνιση των γραφικών αναλαμβάνουν να αναδείξουν τόσο το chipset Geforce 8400M της Nvidia με 256MB αυτόνομης μνήμης όσο και η οθόνη ευρείας θέασης 15,4 ιντσών τεχνολογίας Packard Bell Diamond View που μειώνει την ακτινοβολία από το γύρω περιβάλλον χωρίς να διαθλά τα χρώματα και την φωτεινότητα της οθόνης. Έτσι τα χρώματα κυριολεκτικά αναβλύζουν από την οθόνη αφού έχουν το βάθος και τη ζωντάνια που ο σκηνοθέτης ή ο διευθυντής φωτογραφίας τους έχει αποδώσει. Οι σκοτεινές σκηνές φαίνονται πλέον ξεκάθαρα, οι φωτογραφίες αποδίδουν την παραμικρή λεπτομέρεια ενώ ακόμα και τα μικρά γράμματα σε μια ιστοσελίδα είναι πλέον ιδιαίτερα ευδιάκριτα.

Στην βασική του διαμόρφωση το Easynote ΜΒ66 διαθέτει έξοδο DVI-I, HDMI, e-SATA, 4 θύρες USB 2.0, ενσωματωμένη κάρτα ασύρματου δικτύου WiFi 802.11b/g, πληκτρολόγιο κανονικού μεγέθους καθώς και ξεχωριστό αριθμητικό πληκτρολόγιο για την εύκολη και γρήγορη εισαγωγή και επεξεργασία δεδομένων και τέλος σκληρό δίσκο SATA χωρητικότητας 160GB.

Για μέγιστη παραγωγικότητα το Easynote ΜΒ66 διαθέτει ξεχωριστό πλήκτρο Wi-Fi προκειμένου ο χρήστης να ενεργοποιεί όποτε επιθυμεί το ασύρματο δίκτυο καθώς και ειδικό πλήκτρο ECO με τη χρήση του οποίου μειώνεται η φωτεινότητα της οθόνης και η ταχύτητα του επεξεργαστή και ταυτόχρονα η συνολική κατανάλωση ρεύματος εξασφαλίζοντας στον χρήστη τουλάχιστον 45 επιπλέον λεπτά απρόσκοπτης λειτουργίας.

Στα υπόλοιπα του χαρακτηριστικά συγκαταλέγονται λειτουργικό Windows Vista Home Premium, οδηγός Dual Layer ± R9 DVD, κάρτα δικτύου 10/100, modem, αναγνώστης καρτών 4 σε 1, στερεοφωνικά ηχεία με υπογούφερ καθώς και ενσωματωμένη κάμερα 1,3MP και μικρόφωνο τα οποία διευκολύνουν την πραγματοποίηση κλήσεων βίντεο μέσω του προεγκατεστημένου Skype.

Πλούσια είναι και η συλλογή λογισμικού που συνοδεύει το Easynote ΜΒ66 η οποία μεταξύ άλλων περιλαμβάνει Microsoft Word, τη μοναδική σουίτα αναπαραγωγής αρχείων πολυμέσων PowerCinema, Symantec Internet Security, και εργαλείων του Google όπως τα Google Desktop, Google Earth, Google Picassa και Google Toolbar για Mozilla Firefox και Microsoft Internet Explorer.

Διαθεσιμότητα – τιμή – εγγύηση
Το Easynote ΜΒ66 διατίθεται στην ελληνική αγορά με τιμή 899 Ευρώ (συμπ. ΦΠΑ 19%) ενώ καλύπτεται από 2ετή εγγύηση Pick up repair and return (PURR).

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
rockie

Δεν είναι κακό… και για τα λεφτά αυτά μάλιστα!!!!

αλλά τίποτα τυχεροί είναι αυτοί που μένουν έξω και τα βρίσκουν μισοτιμής!!! Αυτά είναι όχι κοροιδίες, πως φτάνουν εδω πέρα να στοιχίζουν τόσο κανείς δε ξέρει……

tasosvel

η packard bell είναι πολύ καλή εταιρία αλλά δυστυχώς τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα δεν κυκλοφορούν πολλά μοντέλα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Notebooks PackardBell

Packard Bell dot, Netbook με 3G και Intel Atom

Η Packard Bell παρουσιάζει το dot, το πρώτο της netbook 8,9 ιντσών ειδικά σχεδιασμένο για το ευρύτερο καταναλωτικό κοινό. Το dot αποτελεί το πιο πρόσφατο παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο η Packard Bell διαπρέπει χρησιμοποιώντας τη σχεδίαση για να καταστήσει φιλική προς το χρήστη την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με εμφάνιση και αίσθηση που […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell EayNote ML65 και SL65, Τραβάνε τα βλέμματα

Η Packard Bell ανακοινώνει την κυκλοφορία των νέων της φορητών υπολογιστών EasyNote ML65 και EasyNote SL65, οι οποίοι χαρακτηρίζονται από αστραφτερή, έξυπνη και μινιμαλιστική σχεδίαση. Ιδανικά παραδείγματα της φιλοσοφίας της Packard Bell για σχεδίαση αιχμής, τα laptop EasyNote ML65 και EasyNote SL65 είναι κατασκευασμένα να προσελκύουν τους χρήστες των notebook που επιθυμούν λεπτή σχεδίαση με […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell Easynote TN65, Με προορισμό την υψηλή ευκρίνεια

Η Packard Bell ανακοίνωσε τη διάθεση του νέου φορητού υπολογιστή EasyNote TN65, με μοναδικό σχεδιασμό και οθόνη ευρείας θέασης. Χάρη στην νέα οθόνη 15.6 ιντσών, το EasyNote TN65 προσφέρει πραγματική εμπειρία ευρείας θέασης ενώ η τεχνολογία Diamond View που τη χαρακτηρίζει διαθέτει τις τελειότερες προδιαγραφές για θέαση ταινιών, προσφέροντας πραγματική αναλογία 16:9 χωρίς αλλοιώσεις, από […]

Notebooks PackardBell

Packard Bell, iPower GX και dot

Η Packard Bell ανακοίνωσε τη διάθεση μιας νέας σειράς προϊόντων, που περιλαμβάνει το νέο notebook iPower GX ειδικά σχεδιασμένο για τους λάτρεις του gaming, τη νέα σειρά notebook Limited Edition 2008, το πρώτο netbook για καταναλωτές, οθόνες ευρείας θέασης και δύο φορητούς σκληρούς δίσκους. Παρά τα διαφορετικά και πλούσια χαρακτηριστικά τους, όλα τα προϊόντα αντικατοπτρίζουν […]