Samsung Chromebook 2, καθυστερεί η κυκλοφορία του

Ενώ αρχικά οι προπαραγγελίες για το Samsung Chromebook 2 είχαν αρχίσει μέσα στον Απρίλιο και αναμένονταν να αποσταλούν στις 28 Απριλίου, αυτό τελικά δεν θα γίνει και θα υπάρξει καθυστερηση μέχρι τέλος Μαΐου. Υπενθυμίζουμε ότι οι προπαραγγελίες γίνονται από το Amazon και το website της Samsung.

Το Samsung Chromebook 2 θα βγει σε δυο εκδόσεις η μια με οθόνη 11.6 ιντσών και η άλλη με 13.3 ιντσών οθόνη. Και τα δυο έχουν Samsung Exynos 5 Octa ARM επεξεργαστή, 4GB RAM, 16GB εσωτερική μνήμη και πάνω από 8 ώρες διάρκεια μπαταρίας.

Η έκδοση των 11.6 θα έχει τιμή $319.99 και οι 13.3 ίντσες θα έχουν τιμή $399.99. Τέλος, η Samsung δεν επεσήμανε τον λόγο της καθυστέρησης.
, Samsung Chromebook 2, καθυστερεί η κυκλοφορία του
Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ορεστης γκιοκας

who the fuck buys this shit?!

Darth

no idea…………. να μπορουσε να ξεκλειδοσει να βαζαμε Linux η win καλος ετσι οπος ειναι……………….

Τομ

Για οποιον θελει εναν υπολογιστη για internet μονο μια χαρα ειναι. Βεβαια μπορεις ανετα να παρεις ενα tablet που φανταζομαι θα εχει και περισσοτερς δυνατοτητες και καλυτερο λογισμικο. Τωρα δεν ξερω τι μπορεις να κανεις σε ενα chromebook.

temasek

16gb μνήμη;;;;

nGavoun

# teamasek εχει 16gb μνημη επειδη μονο το chrome υπαρχει σαν προγραμμα και μπορεις να αποθηκευσεις και λιγα μονο αρχεια νομιζω

konstantine73

Με τα υβριδικά (windows) μηχανάκια που έχουν ήδη βγει και έπονται και καλύτερα, νομίζω πως δεν έχουν πλέον ελπίδες τα chromebook…..

Conx

Δεν ξέρω γιατί κυκλοφορούν αυτές οι μακακίες…δηλαδή αμα δεν έχεις ιντερνετ τι κάνεις? ίσως σε 10 χρόνια να μην υπάρχει αυτό το προβλημα αλλά αυτή τη στιγμή που το ίντερνετ δεν υπάρχει παντού τα θεωρώ άχρηστα εκτός αμα μπορείς να το ξεκλειδώσεις και να περάσεις win, μόνο σε αυτή την περίπτωση όμως.

Nio

Ποιος ειναι ο λογος υπαρξης ειπαμε??? Βαλε λιγα specs παραπανω. 2014 και 16gb μνημη δεν πανε μαζι. Ουτε ο φουρνος μικροκυματων μου δεν εχει τοση μνημη.

Γιάννης

Φανταστείτε ότι μιλάμε για ένα tablet που τρέχει android με πληκτρολόγιο και μεγαλύτερη οθόνη. Αν θέλεις να σώσεις αρχεία μπορείς να το κάνεις στο Google Drive γιατί δεν έχει σκληρό (ή σε SD card που έχουν τα περισσότερα). Βέβαια οι Έλληνες τα γνωρίζουμε όλα και επί τόπου μερικοί “ξερόλες” το έβγαλαν μάπα χωρίς καν να ξέρουν τι είναι. ΥΓ. Δεν έχω chromebook αλλά φροντίζω να ενημερώνομαι πριν γράψω κάτι.

nGavoun

#Γιαννης επιδη το εψαξα και εγω λιγο το θεμα νομιζω οτι δεν τρεχουν android ολα τα chromebooks τρεχουν το chromium os το οποιο βασιζεται στο linux δεν παιρνει εφαρμογες και ολα τα παραθυρα και οι <> ανοιγουν σε καρτελα στο google chrome .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple Chromebook featured

IDC: Οι πωλήσεις tablet είδαν μικρή μείωση το 2022, ραγδαία πτώση στα Chromebook

Η έκθεση αγοράς της IDC για το πλήρες έτος 2022 και το τέταρτο τρίμηνο του 2022 για tablet και Chromebook δημοσιεύθηκε και τα αποτελέσματα είναι κάπως αποκαρδιωτικά.

Gear Chromebook

Chromebook: Πως να χρησιμοποιήσετε την “διπλή” οθόνη

H εναλλαγή μεταξύ των παραθύρων σε smartphone ή υπολογιστή μπορεί να είναι κουραστική, κάτι που η Google προσπαθεί να λύσει με την “διπλή” οθόνη.

Computers Android Chromebook

Phone Hub: Πως να συνδέσετε το Chromebook και την Android συσκευή σας

H Google εισήγαγε το Phone Hub στα Chromebook, φέρνοντας πιο κοντά τα τηλέφωνα Android και τα καλύτερα Chromebook.

Gear Google Chromebook

Η Google σχεδιάζει επεξεργαστές για τα Chromebooks του 2023

Η Google θέλει να μπει πιο δυναμικά στην αγορά των επεξεργαστών μετά από το πρώτο δείγμα γραφής που έδωσε με το Pixel 6.