Samsung Notebook 7 Spin: Με 8GB RAM και 256GB SSD

Samsung Notebook 7 Spin specs, Samsung Notebook 7 Spin: Με 8GB RAM και 256GB SSD

To Samsung Notebook 7 Spin ανακοίνωσε η Samsung, το οποίο έρχεται με αναβαθμισμένο επεξεργαστή σε σχέση με τον προκάτοχό του και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων 8GB RAM και 256GB SSD.

Το Samsung Notebook 7 Spin έρχεται με περιστρεφόμενη οθόνη 360 μοιρών 13, 3 ιντσών 1080p, επεξεργαστή i5 όγδοης γενιάς, RAM στα 8GB και 256GB SSD.

Επιπλέον διαθέτει αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος για γρήγορη είσοδο, μία θύρα USB 3.0, μία USB 2.0, μία HDMI, και μία Type C.

Το πληκτρολόγιο του Samsung Notebook 7 Spin έρχεται με οπίσθιο φωτισμό και Windows Precision Trackpad.

Το Notebook 7 Spin θα είναι διαθέσιμο αργότερα μέσα στο έτος. Η εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ούτε το πότε ακριβώς θα διαθέσει το μοντέλο ούτε την τιμή του.

Samsung Notebook 7 Spin specs, Samsung Notebook 7 Spin: Με 8GB RAM και 256GB SSD

Samsung Notebook 7 Spin specs, Samsung Notebook 7 Spin: Με 8GB RAM και 256GB SSD

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
αλεξανδρος κεντανιδης

Βλεπετε οτι δε το βαζουν κατω οι κινεζοι. Αντι να προσπαθησουν να κανουν κατι ΚΑΙ ΝΟΥ ΡΙΟ. Τι εχει σειρα samsung εξυπνο ρολοι ;

NtinosMD

Απορω ποιος χρησιμοποιει το λαπτοπ σαν ταμπλετ. Θυμιζει τα ταμπλετ της τοτε εποχης που ηταν ΓΚΟΥΜΟΥΤΣΕΣ κ δεν κανανε το μεγαλο μπαμ μεχρι που βγηκε το ipad κ ταραξε τα νερα της ταμπλετοβιομηχανιας. Δλδ seriously τωρα. Ειναι samsung , εβγαλε το note 8 , κ το καλυτερο που προσφερει σε οθονη ειναι αυτο; Μεχρι κ η dell με το infinityedge display την ξεπερναει στα λαπτοπ…. weird stuff….

Κωνσταντίνος

@NtinosMD μη το λες .Αν όχι αναδιπλούμενο, τουλαχιστον ενα λαπτοπ με οθονη αφης βοηθαει αρκετα. Εμένα προσωπικά θα με βολευε αλλα τα λεφτα που ζητανε οι κατασκευαστες ξεπερναν το budget μου.

NtinosMD

OCD trigger ειναι με τοσες δαχτυλιες που θα εχει πανω … εδω στα κανονικα λαπτοπ που ουσιαστικα δεν ακουμπας καθε τρεις και λιγο με τα δαχτυλα βλεπεις δατυλιες και συφιλιαζεσαι 😛

ΚΝ

Μια χαρά ειναι .. με καλα χαρακτηριστικά ..με δυνατότητες αφής αν θελεις μα κανεις καποια πραγματα που την απαιτούν ή για ευκολία! Το ερωτημα ειναι η τιμή…
Η Samsung έχει ενα μειονέκτημα δεν προσφέρει μαζι κα δεν προωθεί αναλογα …ενα πακέτο πχ τηλέφωνο S9, tablet S9, Samsung all one καI λαπτοπ notebook 9 ή αντίστοιχα υπό το μπραντ note μια πιο επαγγελματική σειρα.
Εκει πάσχει …οπως και αλλες εταιριες οπως παλιότερα η Sony…. αν προσφέρεις ενα πακέτο ολοκληρωμένο με καλα προϊόντα ….χτίζεις ενα οικοσύστημα …Αυτο κανει πχ η Apple και πουλάει τρέλα …επικρατώντας των άλλων και ας προσφέρει αρκετα ακριβά καποια προϊόντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy S21

Χρήστες συσκευών Samsung Galaxy παραπονιούνται για πράσινες γραμμές στην οθόνη μετά από ενημέρωση

Οι περιβόητες πράσινες γραμμές έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν ορισμένους χρήστες Samsung Galaxy μετά από ενημέρωση του τηλεφώνου.

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.